167

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако партия ГЕПИ се оглави...спешно от някой западен некорумпиран харвардски икономист,може да се...полъже част от народеца да гласува пак за тях.Но Боко едва ли ще пусне сам...кокъла и ще отстъпи в страни;инстинктите му на...едноличник навсякъде и във всичко са...непоклатими.

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 173А ти на кого си фен?

165

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

мафия герб

164

Анонимен

преди 3 години

Политолози и социолози всичките са милионери защо не изкарат един човек на минималната заплата той да даде оценка за управлението на мутрата

163

До 150

преди 3 години

Не се казва "да напишИте",а да напишете.Неграмотни сте като вожда,когото защитавате,и после защо сме на това дередже.Е затова-заради неграмотниците,които ни управляват и същите като тях,които ги защитават.

162

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До ВасилевКолега, ти си евреин бре ....

161

Анонимен

преди 3 години

Мутромилиционерското "управление" на един алчен и полуграмотен бивш член на СИК продължава...

160

Анонимен

преди 3 години

Един тука беше написал, че ще погребваме ГЕРБ през март месец. По-големият виц е, че няма свестна алтернатива, която да изберем вместо тях. Жална ни майка :(

159

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167Кои са тези млади и нови лица при Слави от Оксфорд, Кембридж и т.н?Кажи едно име.Може и да съм изпуснал, ама аз освен тошко африкански друг не съм видял да лансира.

158

Някой

преди 3 години

Всеки застанал зад борисов поема от неговите престъпления, неговата мръсотия, всеки който го защитава или оправдава е негов съучстник в престъпленията му срещу държавата и народа и нека бъде готов да носи ако не ряална , то морална пресъда на историята.И няма цена, колкото и дебело да ви купува, която да плати това грозно родопредатество което правите, господа платени . Кого убеждавате и в какво?!Цифрите са красноречиви, оценките отвън и вътре в дъжавата също.Фактите , господа , фактите...

157

до Василев

преди 3 години

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

156

BG-Гражданин

преди 3 години

До Василев ... Бойко ще си отиде, когато го пожелаят не форумните зевзеци и шепата улични метежници, а българските гласоподаватели ... Краят на март бързо ще дойде и тези от "Позитано 20" и "Дондуков 2" отново ще вият на умряло, да ама керванът си върви, а кучетата нека си лаят, на тях такава им е природата ... !!!

155

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевКакво значи гласуваш за себе си?Кандидатирал ли си се досега?

154

Анонимен

преди 3 години

До 151Хранилката е сладка, правиш се на патриот и ти плащат :)) Няма по хубаво нещо от това да ти плаща държавата, никой частен бизнес, не може да замени това :)))

153

До гербаджиите

преди 3 години

Ако Борисов опита пак да се върне на власт, протестите от лятото ще му се видят детска игра. Искате ли гражданска война?

152

Анонимен

преди 3 години

До 151хахахаПредставяш изсмукан от пръстите бизнеспроект и взимаш нисколихвен кредит, който не връщаш.Голямо тарикатче си.

151

Василев

преди 3 години

Ако Бойко и ГЕРБ ми дадат една къщичка за гости , ще гласувам за тях!Ако Президентът и БСП ми дадат един апартамент от държавния сграден фонд така , както на него са дали или една обществена поръчка, която раздават на БСП олигарсите като Гергов, ще гласувам за БСП!Ако Марешки ми даде само едно лекарство да търгувам на едро ,ще гласувам за Воля!Ако патриотарите ме направят съдружник в техните дребни селски фирми ще гласувам за тях!Във всеки друг случай ще разчитам и гласувам за себе си!ЦРУ!

150

Анонимен

преди 3 години

Много *** има в България и затова сме винаги на опашката...Борисов е възможно най-малкото зло ,което може да е на мястото, което заема, но има много гладни политически xиeни ,които драпат за кокала...

149

1234

преди 3 години

До АнонименМного си прав. Няма друг, който по-успешно от него да си е пълнил чекмеджетата. А България е с най-висока смъртност в света, не само от коронавирус, най-бедната в ЕС, най-бързо топящата се, с най-висока корупция и 111-то място по свобода на словото. Викай хвала на такъв управник. И му се поклони и целуни, каквото решиш.

148

Анонимен

преди 3 години

До ТоктуБрътвежи на селски *** от Раднево.