179

Анонимен

преди 5 години

До фактиРуското агентче скоро ще го наритаме, споко.

178

ДртПрч

преди 5 години

Бяхме отвикнали президентите ни да лижат кремълски ***, но Радев го прави.

177

Анонимен

преди 5 години

Малко - умници , намерете истински повод ! А утре стачкувайте в Италия Словакия Словения Гърция ..... Половината свят не иска нови американски войни ! Защо са ви необходими нови Афганистан , Либия Ирак Сирия .........

176

V

преди 5 години

По времето на Костов МРЗ беше 40 евро . Сега е 260 евро .В Румъния е почти двойно .Но сметките на чорбаджиите летят в небето .Сметки над 200 000 лв . Вие не разбрахте ли че сините партии не плащат заплати. На една партия байрака и син ли е пари няма да има за народа .Откакто е на власт герб изкуствено подтиска МПЗ защото по данни на бюрото по труда 30 % от работните места са на МРЗ ;) В същото време чорбаджииските сметки в банките растат с бесни темпове ;)

175

Анонимен

преди 5 години

Вече втора година президента Радев демонстрира незачитане на закона.На народа му дотегна от скандалите на президента и неговото обкръжение.Този президент очевидно не съответства на въжделенията на народа.При условие че народа не го одобрява, той /народа/ има свещеното право да поиска оставката му.

174

Анонимен

преди 5 години

Бяхме свикнали с президент,който ближе з....ците на управляващите.Сега боли,защото е друго.

173

факти

преди 5 години

1.Президентът не може да го смените до следващите избори!2.Крим е руски, свикнахте ли?3.Франция не е демокрация, ами диктатура............там бият мирни хора........Макарона е диктатор4. Башар Асад все още е на власт в Сирия - голям политик, мъж и патриот е доктора5. Мадуро скоро няма да падне от властПриехте ли фактите ???

172

Тръба

преди 5 години

"Вселената и наглостта на Боко Тиквата са безкрайни. За първото не съм сигурен." (Тръба)

171

Анонимен

преди 5 години

до 203 А премиерът ни е Банкявски Ипоновски Ф- шеснайстов Доналдски Лизaчески Тиквар!

170

Анонимен

преди 5 години

Зелените чорапи да си ходят!

169

Квазимодо

преди 5 години

Реститутките се вълнувст

168

Inatut

преди 5 години

Всеки един гнусен ком *** трябва да се изрива ..рециклира и накрая компостира

167

Анонимен

преди 5 години

РР --------------------------> при ГундяйкатаМадуро -----------------------> при Янукович;))

166

АнонимеН

преди 5 години

БКП КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РУМЕН РАДЕВ НАРЕДИ НА 4-ТЕ СЪДИИ ОТ КВОТАТА МУ В КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ В ПЪЛНО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА!!БКП РУМЕН РАДЕВ Е ДОКАЗАН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕСТЪПНИК ПРОКЛЕТ ДА Е НАВЕКИ!

165

Анонимен

преди 5 години

50 човека - КРЕСЛИВИ И ПЛАТЕНИ - не могат да искат оставка на президента на България, избран с повече от 2 милиона гласа!! Нали това е демокрацията................на другите избори да си изберат друг президент тия гадинки!!

164

Ани

преди 5 години

Президента се избира мажоритарно от народа и се сваля от народа.При условие че народа иска, трябва да се проведат извънредни президентски избори.Народа го иска.

163

Анонимен

преди 5 години

резидент Грипен Венецуелов Кремльовски

162

Анонимен

преди 5 години

За първи път някой дава отпор на самовлюбена решетникова ***, поводът няма значение, поводите валят един след друг.Въпросната особа излага нагло България, а местният трольо с 50-те ника заблуждава случайния минувач в сайта с илюзията, че Грипена бил такъв-онакъв и най-вече - "достоен".Досега Грипена е демонстрирал единствено стръвния си устрем за разруха на България, за да я яхне, да излапа каквото има и да врещи като едно Мъдурко - аз ви спасих!Хора, освестете се!

161

Анонимен

преди 5 години

ЗНачи въобще не ни пробутвайте, че някакви старци си чатят в социалните мрежи, обсъждайки положението във Венецуела!!!!

160

Анонимен

преди 5 години

Както бях написал вече, като чета коментарите съм изумен че в ерата на Интернет на всеки телефон има толкова много неинформирани хора в България. Венецуела фалирала щото западните империалисти им блокирали златото и.т.н да се смееш ли да плачеш ли на подобно невежество. А че г-н Радев е най-слабият президент в най-новата история на България, мисля че вече и децата го разбраха.