80

Анонимен

преди 10 години

Война е война на мелезите САЩ и Британия срещу Бялата раса..Дълго време официалната наука смяташе, че най-красивите и най-талантливи деца се раждат от родители с различен цвят на кожата. Генетиката обаче доказа, че децата със смесена кръв са подложени на голям риск от наследствени болести, за разлика от децата, чиито родители имат еднаква кръв. Последните изследвания показаха, че при метисите има най-голям риск от наследствени генетични заболявания. Изследователите установиха, че при тях с въ

79

Анонимен

преди 10 години

До 103Глупости, това че 6-7 % маргинални *** са разочаровани от ЕС и се прехласват по Путинофилията съвсем не означава нищо, навсякъде по света си има *** и естетствно тарикати, които да се възползват от подобни глупци.Преобладаващата част пт хората вижадт ползите от членството в ЕС

78

Анонимен

преди 10 години

92-ри1Това прозрение е тъпо.Както е тъпо днес в предаване на Кулезич Антон Тодоров да манипулира публиката с документи, които той интерпретира по *** си.А тоталното му невежество, което популярността му на висша справедливост, му позволява, да бъде специалист по всичко.Даже и по нефта.Мръсни хора си направиха *** държава.Тук не става въпрос кой кого мрази, а кога икономиката ни е била стабилна.Ние имаме обща кръв и общи очевидни интереси с Русия.Има вечни неща.

77

Анонимен

преди 10 години

Ей западе! Не ви щем Вурста, ***, педофилите, *** и арабите. Ако може вземете и нашите *** и да излизаме от ЕС. Подкупиха ни продажните политици, закриха всички големи предприятия, сега защо към Русия сме гледали? Ако имаме възможност за избор - Евроазиатския съюз. Направете референдум!! Долу ЕС!

76

ВАРНЕНЕЦ

преди 10 години

Аз съм десен, гласувах за ГЕРБ и съм русофил. Проблем? Не бъркайте русофилството с носталгията по СССР на комуноидите. Друга що годе читава дясна партия в България НЯМА

75

Няма се пуашиш !

преди 10 години

няма се плашите ...комунистите в България са страхливи долни и крадливи ...страхуват се от сопа ...ако вдигнат глава веднага ще ги смажем ...период в който избиваха безнаказано и унищожаваха държавата ни отдавна си замина ..за това ЕС, споко ...комунистическите масови убийци отдавна са унищожени в нашата държава сега останаха само техните дъщери и синове ..те не са убийци но пък за сметка на това са научени да бъдат изключително нагли крадци и мародери ..

74

Вълко

преди 10 години

Ей много сноудънчета тука бре! Я хвърляйте клавиатурите и бегайте да пасете кравите!Така става когато на един краварски народ му дадеш власт (петро-долар)!Пази боже сляпо да прогледне!Избирайте си собствените опозиционери, а назе ни оставете на мира!проблемите в ЕС са си наши проблеми! Стига сте ги провокирали и мултиплицирали! Тия неоконс докато не затрият народите няма да мирясат!

73

111

преди 10 години

До 88Аз не съм комунист и глобалист и не ловя влаковете за никъде, за разлика от западни поклонници, като теб, които като видят малко по- лъскав живот и се чудят накъде да избягат и да оставят собствения си народ на произвола. Ясно...

72

vesko02

преди 10 години

Паника на борсите ,запасяване с тоалетна хартия и консерви предизвика разширяването на руското влияние у нас.Смях.

71

Анонимен

преди 10 години

На 65Станишев е един от най-образованите и възпитани политици в България! Станишев е лидер на международна европейска организация и там не може да седи ***! Защо ЕНП не сложи Боко там? Защо му изстреляха комисарката Желева? Има критерии!Поне за грамотност!Г. Димитров е достигнал такава висота в попрището и е единственият, който е защитил достойнството на българите, което мнозина от вас не заслужават.Станишев има ангажимент в международен план. Завистта убива завиждащия!

70

Анонимен

преди 10 години

Само мъртвите умрелите гледат на Запад.Запада сам затри своята цивилизация , убийства , войни за грабежи , и накрая размножи черни *** по целия Американски континент , в резултат на което се намножиха мелезеи , *** и ***.. Британия , Норвегия е същата работа държави територия на *** , *** и кръвосмешения с ***.

69

Анонимен

преди 10 години

Уж Русия, Русия, пък реално комунистите са про-западно настроени.

68

Анонимен

преди 10 години

Лъжа е, че комунистите обичат Русия.Те обичат СССР и мразят Русия.

67

Анонимен

преди 10 години

Истината е точно обратно, с малоумната си политика в Украйна и финансирането на политически проекти като бАтака и АБВ, Путин и кремълската върхушка направиха 90 % от българите отявлени русофоби, а това че по форумите цъкат платени *** на путинското посолство въобще не отрязяава истинското мнние на българите за хер ***

66

Анонимен

преди 10 години

Ot Rusia sum vidql samo hubavo, makar dqdo mi da si e patil ot komunistite.kakvo obsto imat komunistite i Rusia?

65

Анонимен

преди 10 години

Смърт на Запада - ЕС и САЩ.

64

бай Петко

преди 10 години

До бай ПеткоТи от кога започна да пишеш от мое име БЕ ? Нямаш ли си име, или се срамуваш от него !!!!

63

САЩ влагат повече

преди 10 години

сили и влияние, за да осигурят рахатлъка и размножаването на *** в България. Тогава каква друга реакция очакват от страна на българите?!Освен това, на какво основание слагат знак за равенство между понятията "Русия", "болшевизъм"(снимката) и "днешна политика на руското правителство"?Това са три различни неща!Защо се забравя нещо, което Де Гол припомняше непрекъснато -"Европа свършва до Урал"?!Русия е част от Европа и рано или късно ще стане член на ЕС. В такъв мащаб трябва да се мисли!

62

Анонимен

преди 10 години

До до оптимистСигурно. За това на нашата улица си имаше цели сгради с апартаменти на руски военни. А да не ти казвам сутрин като тръгваха на работа какво шоу беше като задръстваха всичко с черните волги.

61

Анонимен

преди 10 години

До Питун2Ох душицо мамина, жалко, че тук не се вижда ти колко си работлив и читав.