36

да 22-Лакмус

преди 11 години

Тя АЕЦ-Белене се строи 30години.С какви пари???????????Защо ДРУГАРИТЕ не я построиха?Защо не питаш другаря Овчаров,който 1995 г ,заедно с другаря Виденов и другаря Първанов,докараха хиперинфлацията в България? Трябва да има паметници на комунизма,както Буздлужа. Но трябва и да знаеш най-новата история на България. Капиш!!!!

35

АЗЕ

преди 11 години

Комунизмът се завръща ,...Китай с 14% ---ръст !Коя друга държава ще и се опре,....?

34

Анонимен

преди 11 години

33 Много си *** бе,сам си противоречиш.

33

Анонимен

преди 11 години

По отвратително мекотело от тоя извратеняк -кебапчия не съм виждал.След изборите каза, че 1 600 000 "мутри" са гласували за ГЕРБ, сега и "разбойници".Но това върви само пред *** му избиратели - червени кратуни и ***,прелъгани за по едно кебапче.

32

БСП Крадци

преди 11 години

Ех, как сте се събрали на тая Бузлуджа.. още едно камикадзе да ви взриви всичките там, народа ще бъде във възторг... ще стане национален празник ! *** ДОЛНИ !

31

До 30

преди 11 години

Има и по-лошо! Да те управляват гербери! Комунисти предрешени в нови кожи, още по-страшни сааа, щото са и неуки и необразовани!

30

Анонимен

преди 11 години

СТРАНДЖА и омразните ти руснаци и български опълченци ги отблъснаха нали? Ехх ти сбъркана главо неблагодарна !

29

Анонимен

преди 11 години

а управление на БСП = предатели (пръдлета) с власт

28

видяхме

преди 11 години

Най-справедливият строй за бедните държави /а Бг ,никога няма да стане богата,защото все робува на друга държава ,...за сега е САЩ/,е --СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ---!То не бяха ---СДС,НДСВ,ДСБ,ГЕРБ,.....и т. н. ВСЕ ----ДЕМОКРАТИ---КРАДЦИ!

27

Кайо

преди 11 години

ТЕ ГЕРБ нямат никаква икономическа стратегия, бе хораааа! За какъв ръст въобще можем да си мислим!? Ето, един проект имаше да построят като Белене, който можеше да е в полза на бълг. икономика и те го спряха! Арогантни и цинични!

26

Бай Иван

преди 11 години

и на най-лошите си врагове не пожелавам да ги управляват социалисти

25

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Малиииииии, 40 000-дна орда пъпли към върха... - също като Сюлейман паша преди 135 години... -

24

ДО 25-ПО ЛЕКО

преди 11 години

събота, 09 април 2011 София Щатни агитатори във Фейсбук и Туитър назначава БСП за кандидатпрезидентската си кампания. Това предвижда специална стратегия на Антон Кутев, представена днес на соцпленум. По 10-15 младежи във всеки град ще хвалят социалистите в интернет форумите. Те ще имат и специалната задача да хулят кабинета. Хакерски екип от 15 души ще следи работата им от "Позитано" 20. Фейсбук началниците от София ще контролират колегите си по места и ще проповядват партийните цели в интернет форумите на националните медии.

23

socialist 1944

преди 11 години

Честит празник социалисти !

22

Лъжа ли е?

преди 11 години

Икономиката на България продължава да е в застой и през второто тримесечие спрямо първото не се очаква ръст на БВП. Това е посочено в доклада на Центъра за икономическо развитие (ЦИР) за първото полугодие на годината.

21

Другарю Станишев,

преди 11 години

ако гласуваме и за Вас, знаем, че ще живеете добре.А НИЕ как ще живеем.П.П.Виждаме ги тез думбази как крадат и безчинстват. Но ме мъчи въпроса: Къде е вододела между членовете на БКП.Вие бяхте БКП, Борисов беше БКП, Пръмова беше БКП.Как да ви отлича: Кой честен и кой гледа ТОЙ да се налапа.И друго, що бившите поборници за демокрация, след като заграбиха де що могат, сега мълчат като *** / Александър Йорданов например /.Та кой остана да мисли за народа?Моля Ви, кажете!

20

нали!

преди 11 години

А пък ---СДС са колкото ,....един мотор с кош!

19

Лакмус

преди 11 години

Не харесвам БСП ама за АЕЦ Белене съм съгласен! Трябва да бъде построен! КАкво ще стане като спрат АЕЦ Козлодуй, ще плащаме скъпата енергия от перките на Цветелина, кято дори няма да може да стигне за домакинствата ли?

18

Лъжа ли е?

преди 11 години

Всеки ден виждаме поразиите има вдигането на цената на тока, вдигането на цената на зърното, а от там и на хляба. Българите живеят все по-мизерно и все по-отчаяно, заяви Станишев-----Забравил е да спомене и захарта, от днес и тя е по скъпа а и я няма.

17

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Само БСП - честит празник!