46

Берлускони

преди 12 години

Сега новия Президент като е толкова печен да организира референдум за присъединяването ни към съюза и незабавното ни излизане от ЕС

45

Анонимен

преди 12 години

"Гласът на форума да се чуе,сега."Що не седнеш на някой от любимите си вибратори.

44

Анонимен

преди 12 години

28-ми, равнопоставеност никога неможе да има на 100% . Но поне е възможно да има лоялност, честни отношения и релно поставяне на фактите, а не лицемерно отношение . Руснаците когато беше СССР не ни режеха заводите - даваха ни такива и технологии и ресурси!Руснаците когато беше СССР не ни изсмукваха учените а създаваха наука в България и ни учеха !Руснаците когато беше СССР не си строяха бази тук, а ни обучаваха и даваха оръжие!Така правят истинските партньори и приятели.

43

22

преди 12 години

Да говориш за омраза от бившите републики на СССР към Русия е малко пресилено. Омразна е политиката на империализъм и колониализъм.Не съм русофил, но не съм и русофоб.Прекъсването на икономически връзки с Русия ще бъде грешка.За момента България може да прецени шансовете си в ЕС и да си държи твърда политика на европейска държава, но това не изначава, че не можем да влезем в икономически съглашения с Русия, Румъния, Унгария...и Китай ако щеш.Просто не бива да допускаме да станем иконом.зависими.

42

Кучемраз-2

преди 12 години

Виетнамците поне кучетата ще изпапкат.хахахххах

41

ZAX

преди 12 години

От който ще имаме полза с него трябва да сме приятели.А ние предварително се дупим, а после се чудим защо после ни боли отзад.Разбира се, трябват и политици със съзнание, национална отговорност и достойнство.За каква полза говорим от ЕС, като предварително се закопахме с преговярящата другарка Пръмова?И за награда я направиха член на борда на Париба банк.

40

Анонимен

преди 12 години

В Европейски Съюз (+)В ЕврАзийски Съюз (-)Гласът на форума да се чуе,сега.

39

до 24

преди 12 години

Ами ще ни даде и ни е давала, при СССР България е била една от ухажваните страни, и сме изяли много повече от 7 или 10 ил 15 милр. от руснаците. Българи летяха в космоса не с американците и не по тяхна програма, американците не идват по нашето черноморие, боли ги .. за нас американците.И не те ни освободиха от робство и знаеш ли защо, защото за тях робството е нещо нормално и когато ние бяхме роби те също са имали роби, имат и сега - такива като нас.

38

Анонимен

преди 12 години

Руските пияндета са почнали да празнуват Дядо Мраз още от сега май. Не е лесна и тяхната - много алкохол и спомени за Империята на Злото. Хубавото е, че няма да го бъде.

37

Анонимен

преди 12 години

Твърдо съм за! То в крайна сметка целия свят ще стане един съюз както са го подкарали, но няма лошо. Важното е да си знаем и уважаваме произхода, езика и културата.

36

Анонимен

преди 12 години

"Путин е диктатор, в диктатура ли искате да живеете?"Имаме си Боцето, а след последните избори, вече сме в диктатура.

35

Ivan Grozni

преди 12 години

Мерси сме...

34

Анонимен

преди 12 години

даа ... те във Финландия, чехия и Унгария само това искат - да се обединят с Куба, Венецуела и Киргистан ....Руснаците (руската КГБ-върхушка) продължават да забавляват света ...

33

))

преди 12 години

дал ти на тебе *** някой "безвъзмездно" 7млрд евро -типигьоз - единственото безвъзмездно нещо сме получавали 45 г от русия - енергия петрол и метали .... -срещу чушки и домати...

32

хо ши мин

преди 12 години

do 27А ти какво знаеш за виетнам?

31

qq

преди 12 години

Най-големия бич за България са промитите мозъци, русофилите, съветофили, комунисти, родоотстъпници, обичащи повече русия отколкото България, тая *** докато не премахнем няма оправяне.

30

Анонимен

преди 12 години

защо на никой политик не му отърва да поиска референдум за членството ни в ЕС,защото на никой не му дреме за народа

29

kangal

преди 12 години

dobar sayus ste e samo,ako e izgraden na demokraticna osnova.nesto,kato demokraticen komunizam da e no bez da se nalaga natisk varhu horata ot vlasta,kato ti kade,zasto s kogo,koga,ne taka i razni podobni ogranicenia

28

До 16

преди 12 години

Абсолютно си прав. Европейските чиновници взимат огромни заплати и за да симулират работа измислят какви ли не глупави закони и разпоредби (последното за което се сещам беше, че ако жена яде банан срещу мъж-това е сексуален тормоз). Просто ЕС затъва в собствената си кал и Гърция е само върха на айсберга. Надявам се Русия да си вземе поука от техните грешки и да направи наистина работещ съюз където всички страни ще са равнопоставени.

27

Хектор

преди 12 години

Хм,-Без Русия няма бъдеще за Бълария каза Ванга,това добре,ама съюзсъс Виетнам,в една държава със виетнам лелеееееееееее,помните ли ги ея *** бре?забравихте ли ги.Аз съм ЗА,но БЕЗ Виетнам.