95

Обективен

преди 12 години

Живков е допуснал само един фал - пуснал е Бойко Борисов в политиката. Но дори ББ&ЦЦ не могат да сринат това, което е направено през мрачната епоха на социализЪма...

94

Анонимен

преди 12 години

Народа не е ГЛУПАВ а е БЕДЕН !При онова време си купи кола и апартаментДНЕС не може си плати Гражданската на колата и данъка на апартаментаЧСИ го дебнат да пропусне плащане и да му вземат принудително апартамента.Тия дето ПЛЮЯТ по Тодор Живков са *** новобогаташи изедници на народа.

93

Анонимен

преди 12 години

Точно отношението и носталгията по живота, който са имали при диктатора Живков, ни различава от нормалните хора. Нито един нормален чавек не жали за затвора си, пък бил той с хубава храна и редовни разходки. Докато има и един, който да плаче за живота при диктаторите - комунисти/Димитров, Червенков, Живков/ няма да станем нормална държава, ще продължаваме да бъдем овце, които живеят под терора на ***, мафиоти, политици-крадци и монополисти.Честването на Т.Ж. показва, че сме глупав народ.

92

Анонимен

преди 12 години

Защо някои хора живеят в заблуда?Не сте се заключвали тогава, не защото е нямало кражби и убийства, а защото партията майка ви е уверявала, че всичко е наред.А то не е било.

91

ДГД

преди 12 години

Заради Живков днес сме на това положение!Защото бяхме една затворена страна!Ех, защо не станахме и ние демократична страна още след 1945г. , а се бутнахме при тази Русия..

90

аватар

преди 12 години

Тодор Живков е бил народен човек,но свитата около него са били,лижикурници,убийци,продажници и най вече дупедавци,затова България не е могла да прокоса,а и човека пострада заради тях.Мир на праха му,България ще го помни с добро.

89

Анонимен

преди 12 години

Вратите не са се заключвали преди 9.9.44 год., а след 60-те г. се заключваха. След 80-те г. отглежданите от Т.Живков и партията *** започнаха да убват и крадат възрастните хора по селата, а след 89 год. кражбите и убийствата станаха ежедневие. Кой е виновен? Последните 22 год. лично или чрез поставени лица 20 г. ни управляват и крадат синове, снахи и внуци на висши комунисти и ДС агенти. А безплатното образование и здравеопазване беше мит, всеки търсеше връзки и плащаше пари за специалист.

88

Комсомолец

преди 12 години

Този *** колко хора е убил!Ако си спомним лагерите във всеки по-голям град.И какво чествате днес, един убиец, диктатор или демократ с *** вицове?

87

KKK

преди 12 години

кой *** е наредил лъжичките от Сеул ?

86

Турчев

преди 12 години

Добре че е била Катя Ванчева. Опъвали са я целият отряд Антонивановци. Благодаение на нея са намалели изнасилванията в района.

85

Живко Тодоров

преди 12 години

*** Живков не заслужава и грам уважение.Освен да се изплюя на паметника му, друго не виждам какво мога да направя/

84

Анонимен

преди 12 години

да 90 имаше заплати давани на кредит и изведнъж 89-та хоп цъфнахме като американците с дефицит Я ти кажи държава или народ обвързал се с Русия, но прокопсал и излязал от третия свят !??! :)

83

мим

преди 12 години

не плюйте по Живков,ами си спомнете тогава заключвахте ли вратите,децата ни биваха ли отвличани и убивани както днес,работа имаше ли,заплатите получавахме ли ги навреме и по-важното стигаха ли за всичко,медицина образование и още колко безплатно......да не изреждам повече.ТОВА СА НЕЩА ЗА КОИТО МОЖЕМ САМО ДА МЕЧТАЕМ при демокрацията.

82

Анонимен

преди 12 години

Знам, че преди 9.09.1944 год. баба ми, която е била вдовица и учителка, е успяла с едната си заплата да отгледа двете си деца, баща ми и леля ми, и двамата са с висше образование и знаеха по два чужди езика. Преди комунистическата *** да завземе България, с помощта на съветската армия-окупаторка, живота в България е бил много по-добър. Безработни са били само партизаните, които са искали да живеят от кражби и грабежи...и сега техните деца, внуци и снахи продължават да го правят.

81

SAUER do 75

преди 12 години

Дядо ми не е убивал българи ,а ***. Убивал е крадци ,мародери ,които разграбвали това ,което нормалните хора са спечелил с труда и с ума си. Истинският българин е патриот ,а не като тебе например *** на СССР. А като дават по ТВ тези нещастни хора ,които са измъчвани в комунистическите лагери без никаква причина и колко от тях и никога не излизат от там ,то каво е това бе *** загубен? Тръгнал да ми говори. От такива като теб та няма да се оправим с години...

80

За това говорят

преди 12 години

За това говорят хората на Запад, като твърдят ,че не сме готови за Шенген.Ние сме готови само за Кремълско управление и ...просто не ми се пише.

79

Анонимен

преди 12 години

В световната история няма държава или народ който да се е обвързал с Русия и да е прокопсал. Всички подобни са си в третия свят.

78

hagen

преди 12 години

Дали тези които днес ще се просълзяват от умиление по словата изречени във възхвала на Т.Живков ще си спомнят за предадените от него и М.Спасов съратници на полицията.Защото под номер 4 и 5 в тефтерчето на Гешев са били агентите на полицията М.Спасов и Т.Живков.

77

Анонимен

преди 12 години

Румънците направиха най-добре с Чаушеско!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

76

Фамозо

преди 12 години

Аз ги имам същите работи, даже африканското шествие и фруктиерата ми се повтарят, някой иска ли да менкаме?