8

Марш!

преди 13 години

Скрий се в миша дупка бе лудкоооо. Колко хора измами, включително и мен :S

7

Анонимен

преди 13 години

... и не му взимай никой от апартаментите също така...

6

Анонимен

преди 13 години

"За да оттегля подкрепата си за ГЕРБ, управляващите трябва да направят големи издънки".При по-малко от три процента подкрепа за Атака, издънката за която говори е ГЕРБ да изгуби властта.

5

Анонимен

преди 13 години

Всичко е един сценарии в тази държава .. в който участват телевизии като БНТ , БТВ и Нова ТВ .. никоя от тях не отразява истината .. гледайте по ТВ Скат Дискосионно студио с Велизар Енчев .. един истински мъж , който отразява всичко до най-малката потробност .. снощи доказа една лъжа на Боко - Не живял от 3 год. с Цвета Бориславова - лъжа ! Вестник Галерия се взривила сама ? Обади се един от редакторите , който дори искал да каже как стоят нещата , обаче горните тв-та не му вдигали тел-ите ..

4

националист

преди 13 години

Волен Сидеров да каже защо в Плевен Атака е в коалиция със СДС и ДПС, и НДСВ. Да каже това нормално и морално ли е. Нали е голям "враг" на ДПС. Нали щеше да вкарва в затвора юпитата от НДСВ. Нали плещеше всевъзможни глупости преди изборите. Да види какво става в Общинския съвет в Плевен. Впрочем той отлично знае това.

3

Анонимен

преди 13 години

Дръж се, успех на ГЕРБ в борбата срещу комунистите!

2

Сексолог

преди 13 години

Болен-*** на Боко Тиквата!!!!

1

Анонимен

преди 13 години

Мафиотчетата се подържат едно друго! И как няма, като стигне ли се до избори Сидерката е вън от играта!