83

Е това е

преди 13 години

Виждате ли вече как Бойко се п;одмазва на Станишев??????!!!!!!!! "Нап;адат ме г-н Станишев,тази атака не е само срещу мен,и вас биха нап;аднали,подкрепете ме,тези хора са много опасни".......Горкия Бойко,вече дори е за съжаление.....Как се моли и е на колене,моли се защото не иска и нова атака от парламентарните партии....Не му е лесно на клетника...Това е Боченце,молби му е майката,май свърши самочувсвието ти и заплашителния тон от преди...Моли за милост .........

82

Анонимен

преди 13 години

тююю язък за баруталиценза бил взет въпреки всичкоЯне пак се изложи :)

81

Анонимен

преди 13 години

Бойко на снимката си мисли: Тия дали ми верват още? :)))

80

Анонимен

преди 13 години

По тази логика, какво трябва да стане, при положение че Цветанов обвини лекарите в Горна Оряховица от трубуната на Народното Събрание и се оказа, че е партенка? Ако записите са манипулирани-да закриват тоя вестник и виновните да бъдат съдени. А ако не са манипулирани...?!

79

Анонимен

преди 13 години

Толкова ли не разбрахте ,че каквото и да стане Борисов и *** никога няма да предадат властта доброволно.Дори утре да бъде заснето как Бойко разстрелва дете на площада , ще бъде обяснено ,че това всъщност е дете на комунист, което след 10 години щяло да подготви преврат.След това от медиите ще се прегърнат и ще "докажат", че това дете наистина е готвило атентат. А МВР ще изнесе СРС-та в същата насока.Социалната шизофрения е неповторима , оттам и държавните абсурди се банализират угодно като нещо нормално.

78

mainata

преди 13 години

Те имат апаратура и техника да ни съберат приказките и да ни ги направят ...A dali ako AZ stana INTERESEN na sluzbite-ste imam sigurnost, ce vlasta niama da postupi i s men taka...koi ste gi proveriava tiah? i te ...имат апаратура и техника skalupeno SRS + anonimen sVIDEtel....=#

77

БНР

преди 13 години

А колко по-интересни бяха радиотеатрите....

76

Анонимен

преди 13 години

Лиценза взет, ама върнат след няколко месеца... Да дръпнем една детайлна проверка, за да няма скрито покрито? Или парламента пак няма да приеме такова предложение? Много услужлив тоя парламент - Калинка не я разследваме, Бориславова не я разследваме, Цветанов не го разследваме за имотите, сега и Бойко няма да го проверим?!?

75

Анонимен

преди 13 години

Всички червени отрочета са разбирачи като тебе

74

Анонимен

преди 13 години

Червения електорат е позеленял от ядплюе, псува и ръмжиче на Бойко не може да навреди.То не бяха компромати и измишльотини рогати, но след всяка поредна лакардияБорисов ги прави на пихтия.

73

Анонимен

преди 13 години

НЕ МИ СЕ ЗНАИМАВА С ГЛУПАВИ ПРИКАЗКИ ,ВСЕКИ МОЖЕ Д А СИ ДРЪНКА ВСИЧКО ,НО ТРЯБВА Д А СЕ ДОКАЗВА В СЪДА ,ПОЛОЖИТЕЛНО ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНО ИСКАМ РЕШЕНИЕ НА СЪДА И ТОГАВА ВЯРВАМ ,ИНАЧЕ НА КУХИ *** НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

72

Иван

преди 13 години

По-голям манипулатор от ББ има ли? Той разбира се не е казвал, че е хубаво всички да се подслушват или, че в България ни е много демокрецията или ....А дали това, че е министър-председател не е монтаж и виртуална реалност?

71

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

*** в парламента днес бяха в особено приповдигнато настроение и злорада усмивчица цъфтеше на устните им... - едва ли не се виждаха как отново вземат властта, но това, което си мислела мишката го разваляла котката - Борисов ги отрезви и постави в ъгъла до стената, където всъщност им е мястото...

70

Дени

преди 13 години

Е, добре ,де .Някой ,т.е. Гоце искал услуга .Как така става ,та те водиха и водят война помежду си .Или играят заедно в този спектакъл ........

69

Гражданин за EРБ

преди 13 години

В подкрепа на тезата си, че записите са сглобени от няколко негови разговора, Борисов каза още, че снощи (във четвъртък) му се е обадил по телефона зам. главният редактор на Галерия. 10 минути ме въртя по телефона колко е лош Цветанов, колко е лош Дянков, как на мене щели да ми таковат майката. Може ли след 10 часа да ми се обади журналист, като не съм се чувал с него от години. Сигурно им липсваха някои реплики, заподозря Борисов. АБЕ АЛАНКООЛУ,Ти нас за по-глупави от теб ли ни мислиш???И кво, обаждат ти се от "ГАЛЕРИЯ" и ти си говориш с тях 10минути в 10 часа???При все че знаеш, че са хора на Трактора - и пускат ден след ден СРС-тата дето ги е записвал Цецо физкултурника, а Трактора ги е получил наготово от хората си в ДАНСРазБойко, ти с "Джизъс" Христос говори ли скоро......или направо ти е телефонирал и БОГ???Абе мутро бандитска, Трактора ПРЕМАЗА ОРТАКА СИ...И СИ ПЪТНИК...НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ СПАСИ!!!

68

мадафака

преди 13 години

айде Цецик, зафащай акция "бира" и тичай в Банки да арестуваш сесремина (от срс).

67

Анонимен

преди 13 години

БСП-червеноармейците пак в атакано не знаят наесен какво Ватерло ги чака.На пусия се заложил президентас АБВ се цели в парламента.Костов с Мартинчо си гука,интриги плете на една кука.Касим Дал-Касим взеллидерството на Ахмед Агадепесето налегна ги тъга,че Сокола се превърна в ***.Мадритския лъжец ще го гонят май,хубавото е, че лошото си има край. Вечер Янето търкалетата на Трактора целува,а през деня по медиите се пъчи и надува.ББ ги гледа и не може да им се начуди,абе тия май наистина са луди.

66

Анонимен

преди 13 години

хухухухух ах тоз Парванов бе ей. Г-н Премиер "Да се оправдаваш с лошите дела на другите е все едно да се миеш с кал" - Виктор Юго.

65

Dan

преди 13 години

Ясно е ,че ако не са монтирани записите, премиера е лобирал и е редно да си подаде оставката!Обаче аз да питам, ако да речем се окажат монтаж и манипулация тези СРС-та какво ще стане с в-к "Галерия", и ще си подаде ли оставката Станишев като ръководител на БСП оставил се да го водят за носа и да коментира(а смятам и инициира) измислици?

64

Анонимен

преди 13 години

Браво Борисов за нормалниа Българин е ясно кой стои зад това Първанов А Петров Р Петков а ЯНЕ е куриер на доноси