54

ЛЕНИН

преди 14 години

Аз винаги съм казвал че ДОГАН е много добър стратег и политик СЪЖЕЛЯВАМ ЧЕ НЯМА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ И ДА СА БЪЛГАРИ

53

Анонимен

преди 14 години

Те турците само нас чакаха за да си сложат тяхната тръба. За нас -"кисело е гроздето", малко били 30 млн долара. Боже боже, Борисовата шайка остави хората без здравна помощ за по малко пари, но сега, важното е да се угоди на "Големия брат". Ами те руските туристи също цапат - изхвърлете ги и тях за да ви остане бетонната природа. За простите глави. Бойко *** съвсем се изгаври с националните интереси. Ще дойде време и американците няма да му помогнат.

52

доктор ох

преди 14 години

Рустутутките са руски ***. Тях даже в Русия не ги имат за хора. То бива ***, ама да си пропилееш живота в проституиране в полза на някакви мними "братушки" - това само в болното, българско, постсоциалистическо съзнание може да се случи.

51

Анонимен

преди 14 години

Бойко направи референдум в цялата страна. И за Бургас-Александрупулис,и за АЕЦ Белене,пък тогава да видим,кой иска и кой не.Да не стане така, само ти да не искаш.Предишните се дупеха на Русия,ти се дупиш на Америка.Хайде стига вече,започнете да защитавате интересите на България.Щом е изгодно за нас,няма значение с кой,ще си стиснеш ръката.

50

Гробар

преди 14 години

Посвещавам този постинг за "бургазлия", който очевидно разбира от енергетика, колкото Бойчето ...

49

Анонимен

преди 14 години

Критичността към ГЕРБ нараства, но това не снема вината от предишните", казва в интервю за в. "Сега" социологът Боряна Димитрова. Тя посочва, че неслучайно подкрепата си от ГЕРБ оттеглиха активните, високообразованите, с по-висок социален статус хора от големите градски центрове

48

Анонимен

преди 14 години

Dogan qvno i na potrebitelite plashta da pliuqt boiko!! :D :D :D Smeshni ste oligofrencheta dolni! Az iskam da svalite boiko i da slojite turcite da vi upravlqvat shtoto vsichki ste nasrani i strahlivi tuka moje da prikazvate kolkoto si iskate ama kogato stane vreme da se pokajete navyn i da protestirate sichki si malchite si se maznite! Nqmate li si dr rabota che visite po cql den tuka da pishete typi komentari! Aman ot marzelivci!

47

Анонимен

преди 14 години

Бойко е толкова далновиден и практичен, че България всеки момент ще фалира! Даже и Цветелина е разбрала, че на ББ не може за нищо да се разчита и си е скътала женицата няколко стотин милиона за черни дни...

46

Гробар

преди 14 години

Да видим сега. Колко проблема си създадохме с това умъване на Премиера. По - скъп газ (много вероятно), то не че сега не е един от най - скъпите, проблеми с депонирането на отработеното гориво на "Козлодуй" (вероятно и по - високи цени), после поетапното закриване на произвеждащите евтина електоенергия конвенционални централи и увеличаване на много скъпите "зелени централи", като тока, петрола и газта поскъпнат достатъчно, тогава ще развиваме туризъм, ама пещерняшки, единствено ...

45

Анонимен

преди 14 години

Хайде ,ние пак сме най-хитрите в света.Ами проблема е,че благинките на цивилизацията се плащат и пречат на природата.Яда видя сега колко от вас ще се лишат от автомобила си,колко ще си изключат тока ,колко ще тръгнат голи.Ами николко.Всичко около вас и на вас е петрол-даже и клавиатурата на която усърдно кълвете

44

бургазлия

преди 14 години

Руснаците са народ честолюбив, а изглежда и патриотичен - затва изкупуват апартаментите по черноморието и бягат масово от матушка Рус. Гледай кво значело честолюбие, човек се учи докато е жив. :)

43

Анонимен

преди 14 години

Бойко, Бойко - милиционер беше, генерал за един ден стана ама от национална сигурност и икономика нищо не разбираш. Където минават тръбите там винаги ще има сигурност, където минават тръбите, винаги ще има икономическа изгода. Това е положението.

42

Анонимен

преди 14 години

Досега,Бойко все още има колики и попръдва.Голямото насиране предстои.

41

Анонимен

преди 14 години

Кажи му го като за рустутутка - руска ***.

40

Анонимен

преди 14 години

Очакваме скоро поредната тирада на московския агент Гоце Козела в защита на Белене и тръбата край Бургаз

39

Анонимен

преди 14 години

Ще гледаш тръбата само през криво макаронче. примири се и спи спокойно. Край на руските проекти в България. Амин.

38

патриот

преди 14 години

така си мислиш че е свършило СЕГА БАТЕ БОИКО ТОЧИ ОТ ТВОЯ ДЖОП ХА ХА ХА

37

brigante

преди 14 години

истината е,че просто условията са страхотно добри за българския народ и ужасно неизгодни за шепата *** на власт,които са ги изцвъркали гладни майки ***!

36

бургазлия

преди 14 години

Ще ти го кажа просто като за русофил - танкери - ще се разтоварват, буй - няма да има. Са схвана ли? :)

35

за 26присмехулник

преди 14 години

Като няма да има буй една друга думичка ми се върти, че ще я има близка на буя като звучене:) Руснаците са народ честолюбив и при съответния подтик от правителството могат да ни забравят че съществуваме. Бургас толкова зависи от Русия, че няма накъде...Рафинерията, руските туристи, вноса и износа оти за там през пристанището...Помисли с главата , не с...буя си :))))