13

Истински Математик

преди 2 години

сега приравнете тези данни към факта, че само 15% от населението са Ваксинирани и ще получите, че Ваксините са такива само на Име!

12

Анонимен

преди 2 години

От тежко болните, които са били хоспитализирани и умрелите, ваксинираните са били само 6%. Кое не е ясно? Точно, колкото е описано в характеристиката но ваксината от производителя. В 94-95% спасява от тежко протичане, хоспитализация и смърт. Нали искате данни, ето ви данни! Ама то за да тълкуваш данни пак се иска някакво минимално образование, което явно липсва на антиваксърите.

11

amed doganq

преди 2 години

8 процента ваксинирани умират !!Уоу - нали уж никой не умираше след ваксина ?!?!а тие 8 процента май са 80, прсто са им махнали нулата, леле лъжата излиза по рано май!!

10

Анонимен

преди 2 години

Ако кажат и колко са починали след ваксината всичко ще си дойде на мястото.

9

Off

преди 2 години

Не е лошо антиваксърите да помълчат малко и да посмятат %. Па дано им просветне нещо в размътените мозъци.

8

Анонимен

преди 2 години

Сега публикувайте черно на бяло колко от преболедувалите са починали, след като са ваксинирани. Бройката е значителна.

7

Ани

преди 2 години

Само 64 от 9494 починали са били ваксинирани - от това по-голямо доказателство, че ваксините работят няма! 0,67% от починалите са ваксинирани, а ваксини имат поставени около 20% от населението вече

6

антиваксъра

преди 2 години

Това е обнадеждаващо!В скоро време ще се засили бройката.

5

Да започнат теориите

преди 2 години

Никой не е казал, че са застраховани. Факт е, че в Германия, която е 12 пъти по-голяма по население има по-малко починали на ден. Причината - повече ваксинирани. Оттам нататък *** ю е свободен да развива теориите си от хиляда и една нощ.

4

Анонимен

преди 2 години

1, никой няма да увисне никъде. Нито за фашизма, нито за комунизма увиснаха истинските виновници. Някоя пионка може и да увисне, но не и истинските. За това, дайте да стоим обединени и да им покажем, че нито политика, нито религия, нито социално положение ще ни разделят в това общо начинание да защитим живота си от експериментатори. Те ни разделят, за да ни контролират. Да се обединим, за да им отнемем властта оказвана върху живота ни.

3

Анонимен

преди 2 години

Че колко процента от неваксинираните стигат до болница? 3-4%?

2

Асан

преди 2 години

Нали има гаранция че няма да умрат ваксинираните

1

Анонимен

преди 2 години

Лека-полека се започва! Истината и свободата наближават. Само дано виновните за ковидфашизма, да окрасят елхите още тая Коледа