56

д-р

преди 11 години

Дааа, колко хора имат нужда от психиатър! Поне се разхождат на чист въздух из чукарите - ама няма да помогне.За луд, такован и *** - цяр няма!

55

ГАРАТИРАНО ГЕРБ

преди 11 години

Икономиката на България продължава да е в застой и през второто тримесечие спрямо първото не се очаква ръст на БВП. Това е посочено в доклада на Центъра за икономическо развитие (ЦИР) за първото полугодие на годината. ТИКВАТА БОЙКО НАЙ-УМЕН СРЕД НАЙ-ПРОСТИТЕ.

54

до 44

преди 11 години

Селянино текезесарски.. не съм за никоя партия или управление искам България да бъде едно по добро място за живеене.. не казвам че сегашното управление го е постигнало.. но върви по стъпките за осъществяването му... докато *** комунисти като станишев и компания само окрадоха държавата.

53

он селянино

преди 11 години

привържениците на идеята за АЕЦ Белене, и открито подкрепящи Сергей искам да задам един простичък въпрос :защо 2002г., при събраните подписи (около 520 хил.)за референдум за оставане в работа на 2 енергоблока на АЕЦ Козлодуй, БСП, ДПС и НДСВ не проведоха референдума, защо сега ще се прави референдум за нещо което електората на БСП няма да може да изплати и ще го остави на плещите на своите деца и внуци

52

Лакмус до 41

преди 11 години

Туй да не ти е магистрала от 30км та да я построиш за 3 г! Такъв мащабен проект изисква време! Технологично време! И технологичната карта, която трябваше да бъде изготвена и тогава да се подпише, за да тръгне проекта се случи по времето на ГЕРБ, а те не подписаха и спряха проекта. Заради ей такива *** като правителството на ГЕРБ досега не са се случили нещата, защото все слагат спирачки на Белене! Капиш!

51

САКАР

преди 11 години

Странджата млъкна ? Засрами ли се гълъбче?

50

Анонимен

преди 11 години

бсп = бая смръдливите пръдлетадано са промили достатъчно подрастваши мозъци,че като измрат старците - ще сънуват народно събрания

49

анонимен

преди 11 години

Който един път е управлявал и се е провалил или по точно казано се е усрал, втори път да се редиш пак на опашка за власт е меко казано НАГЛО .

48

ГЕРБ ДА...

преди 11 години

ГЕРБ да обясни, как направи тази година НАЙ- ВИСОКИЯ МИНИМАЛЕН БАЛ на НВО за учениците след 7- ми кл., който не е виждан през последните 22 г. при неоспоримия факт, че имаше 50 % ДВОЙКИ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА !!! ВЦЕПЕНЯВАЩО !!! " Образователната " МАФИЯ на ГЕРБ сътвори тази гавра с честните и умни деца, ЗА ДА УРЕДИ " герберчетата " си по втория начин в елитните училища- СРАМ И ПОЗОР ЗА ГЕРБ !!! СРАМ И ПОЗОР ЗА НАС, ЧЕ ГИ ТЪРПИМ ОЩЕ НА ВЛАСТ !!! ГЕРБ- ВЪН, ВЪН, ВЪН ОТ ВЛАСТТА !!!

47

циганин

преди 11 години

баф та в очилцата!!!!!

46

ФАКТ!

преди 11 години

БСП --строи ,всички останали ,...23г събарят ,и пак не могат да съборят всичко !

45

Анонимен

преди 11 години

тоя кво дзяе, мутрите са продукт на комунистическата "перестройка", кога е имало преди мутри в бг? имало е чорбаджии, но мутри не. и офицери и прото-аристокрация, но мутри не. така че чедото на политбюро да не се обажда. те по татово време са измислили да имаме толкова много спортисти в тежки категории, явно не са го домислили. сега защо да им вярваме, че ще го измислят по-добре?

44

bms

преди 11 години

Това е така , но вие сте с пъти по лоши мамка ти *** .

43

Анонимен

преди 11 години

*** е тоя, дано не стане така че да се върне

42

Само БСП !!!

преди 11 години

Браво, Сергей ! Браво, Станишев !!!Колкото и да се опитват гейберите да омаловажават твоята личност, колкото и да плюят по теб, само Ти, посмя да кажеш истината за ГЕРБ и Бойко Борисов !!!Само ти, не се мазнеше на Краля-Слънце, а през всичките години на неговото управление му опонираше с аргументи !Докато другите му лижеха задните части само Сергей Станишев показваше, че те са голи !!!БСП е надеждата на българския народ !40 000 човека на Бузлуджа !Тикво, това не те ли притеснява ???

41

hagen

преди 11 години

"Напрежението сред привържениците на БСП се нагнети, след като стана ясно, че на пътят Габрово Шипка е имало ограничение на движението."Сутринта минах през ШИПКА и изпаднах в ярост да пъпля с 20км зад допотопни автобуси пълни с усмихнати бабички и старци.А сега тоя ще ми говори че имало ограничения.Ограничения има само в херсонския му мозък.

40

дУ 37

преди 11 години

Ако взривите хората на Бузлуджа ,нали ще останете ,само ----*** ?В Бг ИМА САМО КОМУНИСТИ И *** ,....ТИ ОТ КОИ СИ?

39

Кайо до 37

преди 11 години

Всички сте такива от Герб искате да избиете българите, управляващите бавно и мъчително с вдигане на ток, парно, вода, хляб, а ти дори по-радикално с взривове! Видя се, че дори един бомбаджия не можахте да спререте затова по-добре мълчи в ъгъла!

38

Лъжа ли е?

преди 11 години

През юли 2012 г. една трета от пълнолетните българи одобряват правителството на ГЕРБ, а 56% не го одобряват, като при това няма значима промяна в дяловете на одобрение и неодобрение за кабинета през последната година.Същия месец миналата година одобрението е било 31%, а неодобрението 56%, обобщават от НЦИОМ.

37

Анонимен

преди 11 години

Неправилно сте ги преброили!Сутринта ги слушам ,че щели да бъдат 500 хиляди!Смешници!