36

дядо

преди 12 години

малеййй как мъ заболя фара

35

Анонимен

преди 12 години

И Турция и Франция си приличат по това, че водят прекалено националистична политика. Важните са те, другите нямат значение. Може да се каже спокойно, че франсетата са турците на ЕС, което автоматично означава, че в ЕС от други турци нужда няма. И едните и другите са клали здраво по света. Между другото , половината турски паши по време на руско-турската война са франсета и белгийци. Но да не ги мислим, ще излязат на далавера от ситуацията при всяко едно положение.....

34

Венелин

преди 12 години

Според мен, това е хитър дипломатически ход на франсетата. Всички знаят, че те и германците не искат Турция в ЕС. Вместо да им отказват без причина, явно измислиха начин фесовете да се разкарат сами...Сега къде е наш Биби, да поиска да се признае и геноцида над българския народ?!

33

aham

преди 12 години

Tova re6eneie ne e okon4atelno, 45 deputata ne mogat da priemat zakon, balgarite pak se radvat predvaritelno, senata i nakraq Sarkozi sa tezi koito 6te priemat zakona.

32

Анонимен

преди 12 години

Нито ми харесват турците нито ми харесват франсетата. Първото което си спомням като чуя турчин е камарата с черепи в Батак и една картина където един с *** и бич водеше млади моми и деца за роби, яничари и ханъми. А като чуя Франция и веднага се сещам за Ньойския диктат, отнетото Беломорие и Македония и керваните от филмите с десетките български бежанци. Как да не се радвам за нововъзникналите между душманите ни разпри. Едно е истина геноцид е имало и то не само срещу арменците.

31

Анонимен

преди 12 години

Поздравления за Франция! Почва да ми харесва политиката на тази страна - първи забраниха бурките на обществени места, сложиха на място развилнелите се ***, сега и това решение за арменския геноцид! Кога българия ще вземе пример от Франия и ще загърби интересите си и ще признае една непризната досега истина! Дано някой ден бъде признат геноцида и над българите в Османска Турция! Малко известен факт е, че българският език е забранен със закон в Турция през 1925 г от каймаканина на Лозенград.

30

Zakona

преди 12 години

Da se zatriat ot zemiata tezi kusokraki ***. Puka i na Francia za tiah. Never

29

..

преди 12 години

Франсетата са лицемерни,надменни и шовинисти, а фесовете са клали дедите ни.. заставам на страната на Франция..Саркозито е новия Наполеон ,дребен но вреден и съм сигурен че ще го сложи на ***.. :)

28

Анонимен

преди 12 години

Тези *** ще си намерят майстора правят се на много велики.

27

Ламбо

преди 12 години

Нали "патриотът" Сидеров се кълнеше преди изборите, че ще внесе в НС Резолюция за признаване на Арменския геноцид ?Еее внесе ли ?lambo.blog.bg/politika/2010/04/26/siderov-i-borisov-obyrnaha-gryb-na-armenskite-mychenici.535024

26

За Един Народ

преди 12 години

Нелепо е при условие, че целият свят признава геноцида, Турция в лицето на Ердоган да се прави на сърдита мома!

25

da be da

преди 12 години

Da be da, ot 540 deputata v frenskiya parlament, samo 45 sa prisastvali, za da priemat zakona, izvodite si gi pravete vie.

24

Анонимен

преди 12 години

"Ние нямаме геноцид в нашата история", категоричен бе Ердоган пред журналисти в Анкара.А това куче сигурно е забравило геноцида над бг народа 5 века.*** долен мръсен .

23

ОСМАН

преди 12 години

Не ги мисли турците,защото са 100 години по напред от българите и бъди сигурен че тези френски *** накрая ще направят по една *** на турците, понеже друго немогат.

22

Анонимен

преди 12 години

Браво на Франция кога започва войната да се запиша в чуждестранния легион

21

Viva la France!

преди 12 години

Франция отново и отново ни показа, че в живота има и морал! "Турция обаче отрича геноцида и твърди, че жертвите са между 250 000 и 500 000"Каква наглост! И тези хора, искат да влезат в ЕС, ужас! И на какво ще ни научат, на това, че човешкия живот няма никаква стойност или да ни демонстрират турски начин на живот със своите блюдкави филми, които денощно се излъчват по bTV?Браво на Франция, но дали изстрадала България ще се опъне и тя на Туерция, дали нашите управляващи и те ще сторат същото?

20

до 3

преди 12 години

Вие като сте в ЕС,и какво?Най- бедни,мизерни заплати,голяма безработица,мизерни детски,нищожни пенсии..................,трябва ли още да изброявам о велики ми ЕВРОПЕЕЦО.

19

:)

преди 12 години

Хей,току виж,2012 Франция напада фесовете за геноцид срещу кюрдите и арменците... :) Саарко,Сааарко-дребен но вреден :)) За Франция!! :)

18

Патица

преди 12 години

Браво на Франция! Крайно време е и в България да се приеме такъв закон! Тези 240 хрантутници да си рамърдат задниците и да пишат закони както френските

17

btv

преди 12 години

Браво, само така, братя турци! Ние от Босфор ТВ - bTV ви подкрепяме с цялата си душа! Tyrkiye!