66

zz

преди 12 години

Bulgaria ima budeste samo s Rusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

65

Пламен

преди 12 години

По-добре в този съюз ако искаме да сме добре и да просперираме.Скапания ЕС вече е бита карта.Само ни влачи още по-силно към дъното.Азиатските икономики са най-бързо развиващите се и за нас ще е добре да сме там.Трябва референдум ама келявите ни управници нямат топки да го направят.Те са *** ама от най-мръсните.

64

до 55

преди 12 години

Братушки са да, защото никой от запад не си е мръднал пръста заради нас. Искам точен, конкретен и ясен пример за помощ или услуга или каквото да е от ЕС (без обаче това да зависи от членски внос), от САЩ - силно се вълнувам какво точно САЩ са ни дали, как са ни помогнали, улеснили живота ни и т.н. И след това ми говори за братушки.

63

Анонимен

преди 12 години

В познатата история, няма нито един приятел или съюзник на Русия, който да е покопсал.

62

коментатор

преди 12 години

А бе тия луди ли са да ни предлагат такива работи?Ние сме си в Евросъюза.Освен това шансът да станем 16 република БЕЗВЪЗВРАТНО отмина. Забравили са да поканят и Северна Корея.Брей,че нахални хора....

61

Анонимен

преди 12 години

Аз съм сигурен, че която и страна да ни покани да участваме в нейните планове тук ще се намерят недоволни, които да скочат и да се размрънкат.

60

Золотое пески

преди 12 години

Аз като работещ през лятото на морето мога директно да заявя:1. Руснаците са най-добрите клиенти! Те обичат България и българите. Не са скъперници. Не са високомерни като западняците.2. Харесват българската храна. Харесват българският алкохол. Харресват всичко в България.3. Ако си мислите, че руснаците са големи алкохолици, значи нищо ама нищо не знаете. Не сте виждали на какво се правят англичаните или скандинавците. Руснаците имат особен маниер на пиене, те пият на екс и бързо. Тяхната цел е с минимум алкохол да се напият. В крайна сметка един руснак се отрязва от 200-300-400 грама алкохол и ляга да спи. Един англичанин се прави на цаферица 1 литър му е малко а скандинавците направо изпадат в някакъв алкохолен делириум и пият по цели дни и нощи, не знаят къде се намират.Като цяло руснаците са много добронамерени към нас българите и към България. Нещо което въобще не е така при англичани, германци, скандинавци и т.н.

59

Историк

преди 12 години

23 е луд......като не-разбираш не говори бе.....

58

Анонимен

преди 12 години

даа ... те във Финландия, чехия и Унгария само това искат - да се обединят с Куба, Венецуела и Киргистан ....Руснаците (руската КГБ-върхушка) продължават да забавляват света ...

57

мм

преди 12 години

Който седи на 2 стола,нали знаете какво става,затова за нас е по добре да си седим кротко на единия и да си правим успешно реформите,доколкото те могат да са успешни де

56

до 23

преди 12 години

Не е така ние сме на границата между Европа и Азия географски, а по произход сме си азиатци - що не вземеш да прочетеш някой учебник по история - Велика България туй онуй... ханове канове вземи прочети от къде си дошъл и стига се излага. Европеец си толкова колкото и монголците.

55

Анонимен

преди 12 години

Всякакви аргументи изкарахте: за площ, за гъстота на населението и т.н. , обаче историята показва, че просто трябва да забравим за нещо подобно. Давай с братюшките и после да духаме супата. Всички тези неща са били същите и през комунизЪма - виж им стандарта на живот - и преди и сега. Наистина народът ни е пощурял (заради русофили под всякаква форма) o.O

54

Анонимен

преди 12 години

Нашите "политици" трябва не сляпо да лижат *** да участваме в разни съюзи а да договорят взаимно изгодни правила за участие например руснаците да ни продават горива а ние да изнасяме продукция на техните пазари а не както с неуспялата АЕЦ да отмъкнат цял ядрен реактор и после да ни продават нов и руги такива едностранни сделки от които само губим

53

До 23

преди 12 години

Това, че не знаеш руски си е твой проблем. Английски вече всеки знае и владеенето на руски е голямо предимство при започване на работа. Да не говорим, че ако владееш руски няма да имаш проблем в цяла Азия, Африка и арабските страни. Да не говорим, че в много страни местни хора са ми казвали, че ако стане някакъв проблем е по-добре да казвам, че съм руснак.

52

Тихо

преди 12 години

ТИШИНА... и нищо друго....

51

Анонимен

преди 12 години

Всеки гледа да те прилапа в неговата икономическа зона, новия вид колониализъм, но не са ли малко закъснели? САЩ ни бутат към турската зона, онези искат икономическите си пазари от времето на османската империя, Русия си плаче за СИВ, - за невежите подрастващи, това беше икономическия съюз на източния блок, а вече сме в ЕС... Всеки иска да ни е.е, а на местна почва продажните политици играят за едните или другите и се прикриват зад партийна "идеология", когато става дума ЗА ПАРИ!!!!

50

Томеров

преди 12 години

Успокояващото в случая е , че поне ни искат някъде! Не сме си затворили вратичката към Русия все пак...те са ни преценили отдавна, когато бяхме в соц.лагера ни викаха 16 република, сега когато сме в ЕС пак се опитваме да сме отличниците, за сметка на социалнота цена! Така че те знаят че ние сме изпулнителни и нямаме собстена доктрина за развитие!

49

Анонимен

преди 12 години

това е златна възможност да излезем от разпадащия се ес.не трябва да се изпуска.

48

чичо Митко

преди 12 години

А такааааа...да си дойдем на думата.

47

Анонимен

преди 12 години

Русофобите отново са хакнАли форума.