115

Втори ТЖ на-най ББ!

преди 12 години

С политиката си за "законно" разграбване на държавата и геноцид за населението всички управляващи до сега, включително и ГЕРБ, засилват носталгията по времето на Т.Ж. Народът ни не е *** и помни. Тиквеникът от Банкя, колкото и да се напъва, никога няма да стане за народа "Вторият Т.Ж."

114

Стар комунист

преди 12 години

Меко се отнасяше с предателите другаря Живков, меко. Ако беше хранил по-обилно прасетата в Белене, сега щяхме да сме силна страна редом до Китай и запада щеше да трепери от ядрените ни ракети.

113

Анонимен

преди 12 години

Мнението на няколко души внуци на престъпници не е мнението на българския народ. А по-младите просто пишат, кой каквото е чул някъде. А на оня с баба му ,която вдовица е отгледала и изучила 10-те си деца да ги разправя в местната кръчма. Моят дядо е работил през 30 и 40-те в градският транспорт, държавен служител и едвам е изхранвал баба ми и двете си деца. Майка ми е казвала как месо са яли само на празници, а в останалото време доматена, картофена бистра чорбица.Абе какво ли си губя времет

112

до 114

преди 12 години

Гърците като имат вече 400 миларда дълг дали не им е добре , а? Дали не му е добре на гърка вече 30 години да му робуват българки, албанки като му гледат децата и родителите му, а?

111

Box and Sex

преди 12 години

Има какво да се чества! На първо място липсата на памет. Като няма народа акъл да помни, ще си го чества и още как! Би трябвало да се поканят и близките или наследниците на всички концлагеристи?! Също така да се поканят и децата, родени с малформации след чернобилската простотия?! Канили били ушемачкача му и гъ...лизеца му сифилистик...Бравос!

110

бариш манчо

преди 12 години

не може да се опише шока и трагедията която накара българина да каже искам си живков,..тук вече никой нормален не е останал...все едно някой да празнува годишнина на ерик хоникер или ярозелски..или друг ком лидер...докъде е докаран българина ,да бленува за това което най много мразеше.да ,прав е 108,наистина ни превърнаха в народ от шизофреници,,комунистите си свършиха пъклемото дело по нах добрия начин..Бог да го прости този прокълнат народ ;(

109

Анонимен

преди 12 години

Пича на снимката беше добър човечец по душа и милееше за българския народ. Друг е въпроса че системата тогава сега го прави лош в очите на някои хора.

108

СРАМ

преди 12 години

До: номер 101 и номер 90Дечица, това което сега вие чувствате, психиатрите го наричат стокхолмски синдром.Жертвата изпитва топли чувства към палача или мъчителя си!!!Народът е БЕДЕН защото е ГЛУПАВ! При социализма живях откакто се помня с родителите си под наем, защото не можехме да си купим апартамент.Когато най-после ни дадоха апартамент, моите родители трябваше да го изплащат до пенсия. Благодарение на инфлацията това не стана!А за безплатното здравеопазване не ми се говори просто!!!

107

Анонимен

преди 12 години

Хайде стига бе какво припадате по онова време.Сякаш не са ми разказвали кво е било- мизерия ,немотия, нямане ,безумно пестене по 20-30 години за да си купиш нова кола която е вече повредена.Баровците и мутрите пак са си били само че са се казвали милиционери и партийни ръководители/секретари и прочие.Съжалявате за някакъв измислен свят който никога не е бил.Да не би случайно да не се даваха подкупи/почерпки ако искаш най-най елементарното нещо да ти бъде свършено?Само с *** е било по-добре

106

Марк

преди 12 години

Всички спорове са безсмислени!Ако прочетете "Тайните фалити на комунизма" на Христо Христов , ще разберете истината за цялото "социалистическо строителство"!Ще ви стане ясно, че никога соц. икономиката не е акумулипрала печалба, а непрекъснато се е дотирала от външни източници!Същият този *** Живков, поради това че е затъвал до гуша в дългове е предложил Бг за Съветска република!Така де има държава има дългове, няма държава няма дългове!***!

105

гурбетчия

преди 12 години

Много хора биха му целували х.... , ще го търсите този човек ,тогава нямаше гладни пенсионери ровещи в кофите ,имаше работа за всички и безплатно здравеопазване !А сега една шепа хора се гаврят с всички останали !

104

до краси

преди 12 години

Да, ще търсиш това време, когато в магазина имаше само олио, оцет, захар и сол?

103

Анонимен

преди 12 години

А КАЖЕТЕ СЕГА НЕ СТЕ ЛИ ***......НЯМА ТАКОВА ПЛЕМЕ СВИКНАЛО НА К..У...Р

102

краси

преди 12 години

Много ще го търсим бай Тошо,да се лекуваме безплатно,да не усещаме заемите,да живеем спокойно,да ядем оригинална храна и истински хляб,да няма като днешните депутати и министри,да няма убийства на деца,да живеем спокойно и млади хора да не получават инфаркт на 40 години - искам това време да се върне!!!

101

до 101

преди 12 години

Да бе, да..купи си москвич за 6000 лв, което беше заплатата ти за 8 год. и за това чака 20 год., а апартамент се купуваше сама с разрешение на партията, с предимство за провинциалисти с деца. И дори тези, които имаха пари пак не можеха да си купят нещо различно или интересно, дори ежедневните неща бяха проблем. Помните ли вица: Един човек носи тоалетна хартия, среща друг, който го пита" От химическо чистене ли я носиш?" Всичко беше дефицитно, тоал. хартия, пипер, козметика, бельо, обувки..всичко

100

Анонимен

преди 12 години

ние сме народ от шизофреници

99

Марк

преди 12 години

В родния град на Хитлер ще се проведат чествания по случай юбилей сна фюрера!Инициативен комитет , в който влизат висши функционели на Националсоциалистическата партия, сред които Гьоринг, Гьобелс, Химлер , *** Браун е подготвил богата програма за тържествата!

98

Анонимен

преди 12 години

Коментарите, подкрепящи този диктатор, доказват едно твърдение:Веднъж комунизъм - цял живот комунизъм!

97

ico

преди 12 години

KRADCITE I YBIICITE CHEVSTVYVAT SEBEPODOBEN............

96

Анонимен

преди 12 години

Защо плюете по човека, бе овчедуши?България бе преразпределена, що сторихте срещу това, а?Бай Тошо ви даде много повече от това що ще заслужили.Но дойде време да берете плодовете на своята готованщина, злоба и още куп негативни качества. Сега това което е, нищо не е.... Разберете, че наготово нищо няма.