97

Анонимен

преди 12 години

Глупоста в БГ си има име - Борисов:)

96

Анонимен

преди 12 години

на който не му харесва Бойко и Герб да гласува за БСП. Ще вдигнат пенсиите с 10лв и до там ще се спре всичко. Проблема е в нас хора... защото ни мързи,който не го мързи е извън БГ заради БСП и сие...

95

Фейсбук

преди 12 години

Нека, като започваме, да си припомним: ние сме народ, който има правителство а не обратното. И това ни прави специални сред всички народи на земята. Нашето управление няма друга власт освен онази, която му е дадена от народа. Време е да възпрем и да върнем обратно нарастването на държавата, която очевидно е нараснала отвъд съгласието на управляваните.

94

Анонимен

преди 12 години

Настървената журналистка е и невъзпитана.Но така и е поръчано-провокираше ситуация,за да може след това да се плюнчи Сашо Диков цяла вечер.Червения лумпениат-също.

93

Анонимен

преди 12 години

ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА ВЕЧЕ ГО РАЗБРАХА БОРИСОВ ЩО ЗА СТОКА Е.ДО ИЗБОРИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ ЗА ГЕРБ САМО ЩЕ НАМАЛЯВАТ.ДАНО НАРОДА Е УМЕН И ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ДЕЦАТА НА БКП КАТО ГЕРБ И БСП И ЗА ТЕХНИТЕ ПРИЯТЕЛЧЕТА ДПС И АТАКА.РЗС, СДС НДСВ ИЗБОР ИМА ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО.

92

Emo

преди 12 години

Обаче много интелигентно и отговори на заядливата журналистка.

91

БСП

преди 12 години

И ПАРТИЯТА НИ Е ЛЯВА!И ЕЛЕКТОРАТА НИ Е ЛЯВ!И ЛИДЕРЪТ НИ Е ЛЯВ!....... АБЕ, С ДВЕ ДУМИ - ЛЯВА РЕЗБА!

90

Анонимен

преди 12 години

Все пак този първичен недодялан човек завладя голяма част от българския електорат.С телосложение на хамалин, с лице на боец, къса коса, *** тен, или мутра, както казват по филмите. Той дъвче огромна пура пред препълнен пепелник.Бойко е непредвидим, неконтрулируем, хиперемоционален, двойнствен Близнак.

89

Пепо

преди 12 години

След мандата в затвора- с Доганчо и Станишев! Костов е пича!

88

Анонимен

преди 12 години

Само преди месец, Б.Б. чрез парламентарната група на ГЕРБ промени закона, за да узакони безобразията на фирма "Юлен" в Банско, с мотива, че така ще "...запази 130 работни места...", а сега се прави на голям борец за справедливост !!! ГОЛЯМ *** !!!

87

Анонимен

преди 12 години

ЗА ББ ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО ... RIP

86

Анонимен

преди 12 години

Боку Боклуко вече е на сметището, но не го е разбрал миличкият:))

85

лай-лай кучка

преди 12 години

Не очаквах толкова бързо да се пукне въздушния мехур скалъпен от Б.ББойко,голяма пързалка си бе,човече,ама никак те няма..язък..

84

Анонимен

преди 12 години

комунистите съсипаха живота на 20 поколения българи

83

Анонимен

преди 12 години

БРАВО НА ГЕРБ

82

Ужас

преди 12 години

62-ри - какви правила въвежда, бе? Давай примери! Какво е направил! Каква му е програмата за развитие? какви са дългосрочните му планове? Писна ми от простотията му! А ти отиди по Европа малко и виж там как е! Там кризата се забравя вече! Не ги слушай продажните медии и продажните стат. агенции, че сме добре! Първи сме по ръст на безработица, последни по заплати! С една от най-големите инфлации! Първи по неграмотност! Първи по емиграция! ФАКТИ! Дай сега малко добри факти за твоя уродлив идол!?!

81

До 33

преди 12 години

Добро не можем да кажем, тогава по-добре нищо!!!! :)))))))))))

80

Анонимен

преди 12 години

63, освен по създаването на национална криза (паралелна на глобалната), Борисов и Виденов си приличат по още нещо. Виденов също строеше магистрали - например основната заслуга "Хемус" да стигне до Ябланица, е негова...... Дали някой днес се сеща за това? Не, но всички го помнят с кризата при неговото управление.

79

neznam si koi

преди 12 години

ei hora na toq tapanar t1kova d1rvo mu trqbvq,4e pove4e da ne seti politika i kato 4ue taq duma da bqga kato udareno ku4en4e... nali znaete kato udarite edno ku4e kak skimti i bqga..ei t1ka trqbva i da e toq praznoglave4.

78

Ба си !

преди 12 години

Министър-председателят Бойко Борисов даде старт днес на отсечката от Оризово - Димитровград. Така за втори път премиер на България направи първа копка на Лот 1 на автомагистрала Марица".