92

БГ

преди 13 години

*** си ти, не съм казал никъде, че секса между мъж и жена с презерватив е противоестествен. Просто ти си един нещастен *******ст имащ нужда от лечение...

91

Анонимен

преди 13 години

САМО КАТО ВИДЯ *** И МИ ИДВА ДА ГО ЗАСТРЕЛЯМ НА МЯсТО, ПОСЛЕ ДА ГО ПОЛЕЯ С БЕНЗИН И ДА ГО ЗАПАЛЯ.

90

Анонимен

преди 13 години

Значи днес София става и столица на ******асите? :) Има резон в това!

89

el nino!!

преди 13 години

P****astiyata i drugi podobni da budat zastrelvani na gradskiya stadion, v prisastvieto na blizkite im!!!! tova sa bolni hora, koito zarazyavt nashite detca s tozi bacil na amoralnostta!!!!

88

Анонимен

преди 13 години

до 67,За твое сведение съм на 30 години и не живея за моя голяма радост в тази стана, ако мога да я нарека такава, заради хора като теб и всички останали които са толкова елементарни със своите безпочвени коментари!Относно теб:Ти никога няма да имаш това което аз имам или поне възможността да видиш това което съм видял или поне да си помислиш да излезнеш от дупката в която живееш някъде в някое затънтено село!

87

Анонимен

преди 13 години

Тези дето бият жените си са от левия бряг, не ни натрапвай вашите грехове скрит гей такъв.

86

до 80

преди 13 години

Пердашиш ли се в задния двор?

85

до 78

преди 13 години

Още един ***...По твоята логика свирката е противоествествена и трявба да я забранят, както и аналната любов...

84

До българка

преди 13 години

Прдеставям си парада на българските мъже-40% от тях бият жените и децата си!Това е смешно!Не ви е срам!Всички медии ви го казаха!Половината от Вас бият жените и децата си у дома!

83

бре....

преди 13 години

защо ли при подобни събития веднага в главата ми изкача една мисъл и тя е ...тодор живков и белене...

82

Сексолог

преди 13 години

Някой да е чул за жена край Боко Безженника.....за мъж знаем-Вучката....

81

до 74

преди 13 години

БРАВО! ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ГОВОРИ А НЕ ДА СЕ КРИЕМ ЗАД ДУМИЧКАТА КСЕНОФОБИЯ ИЛИ РАСИЗЪМ .ЕВРОПЕЙЦИТЕ КАТО СА РАСИСТИ И НИ ГОНЯТ ОТ СТРАНИТЕ СИ ДИСКРИМИНИРАТ НИ И Т.Н. ТЯХ НИКОЙ НЕ ГИ НАРИЧА РАСИСТИ...ПЛАНЪТ НА МАСОНСКИТЕ *** Е В ПЪЛНО ДЕЙСТВИЕ САМО ОВЦЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДЯТ И ДА ВИДЯТ ВСИЧКО Е ПРЕД ОЧИТЕ ИМ...

80

кичозно шествие

преди 13 години

Повечето от вас, драскачите, пишмани коментатори, изобщо не ви интересува гей-парада. Основната ви цел е да начешете вродената си ксенофобия, този път срещу хората с друга сексуална ориентация и някакво тяхно кичозно шествие. Задръстеният от средновековните си и ориенталски предразсъдъци българин, откъснал се отдавна от европейския хуманизъм и от европейската култура, начело с пожарникаря, Цецо Апартаменто и Волен Луфтханзата, го е ударил на ксенофобия, антисемитизъм, див и варварски расизъм и подклажда предразсъдъци и дискриминация спрямо хора от различна раса, различни възгледи, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход и сексуална ориентация! С тази своя нагласа сте стигнали до достойна за вас позиция възможно всички последни места в Европа.

79

Анонимен

преди 13 години

празника на дпс и бсп ХА ХА ХА

78

БГ

преди 13 години

Животът е в основата на всичко. Следователно всяка сексуална ориентация, която не води към създаване на нов живот е противоестествена. Такива са случаите на геронтофилия (старите хора вече са неспособни на поколение), педофилия (децата не са узрели за наследство), содомия (невъзможно резултат между хора и животни) и хомосексуализъм (невъзможността от еднополов секс да се създаде потомство).

77

Нормален мъж

преди 13 години

Чудесна идея на Българка!Нека покажем не само на българските жени, но и на света, че българските мъже не искат да бъдат п***расти!Не искаме насила да ни се натрапват противоестествени наклонности!

76

EL TURKO

преди 13 години

P****astiyata i lesbiystvoto nyamat mesto v nasheto moderno obshtestvo!!! svirkata e mejdu muj i jena! Vsichki drugi sexualni vruzki da bivat smazani v zarodish! Bolnite da se lekuvat v specialni za celta zatvori!! Bulgariya , silna chista duhom i silna fizicheski!!! Morala nad vsichko!!!

75

Анонимен

преди 13 години

-Какъв е този шум на улицата, Баримор? -Гей парад, сър. -И какво искат? -Еднополова любов, сър. -И кой им забранява, Баримор? -Никой, сър. -Тогава защо шумят? -***, сър. . .

74

Анонимен

преди 13 години

Евро-атлантическите ценности на юдео-масонските сатанисти ...

73

ГЕЙРБ парадът

преди 13 години

ГЕЙРБ парадът шества за равни права!