74

USA

преди 14 години

Американски проекти няма, щото хората имат малко чувство за мярка, а не като руските мафиоти - граби до последно им е девиза.

73

Анонимен

преди 14 години

Този нашия премиер може ли да е толкова ***.Със спирането на тези проекти,той ни закопава.Ние ще се върнем в каменната ера.Няма ли, един умен покрай него да го посъветва.

72

AAAAAAAAAAAAAA

преди 14 години

ami da bqha se razbrali s traikov ediniq neznae ni6to drugiq si prekazva,GERB-CIRK,TOVA E PO LO6O STAVA PO HUBAVO NE STAVA S TOVA PRAVITELSTVO EDINIQ VIKA DO MESECI 6TE SMI S PALNI HLADILNICI,DRUGIQ VIKA OT 2011 GODINA RABOTODATELQ 6TE IMA PRAVO DA ISPLA6TA DO 75% ZAPLATITE ZARADI KRIZATA-XA VIE MI KAJETE NA KOGO DA VQRVAME NA BOIKO ILI NA DQNKOV TE NE ZNAQT KAKVO GOVORQT CQLATA OPRAVA,DA MINAVAT PO BARZO TIQ GODINI I DA SI HODQT

71

Анонимен

преди 14 години

Ама ако са американски щете.Само, че тогава никой нямаше да ви пита.

70

Анонимен

преди 14 години

Че то има ли качествени руски проекти - аз такива не знам. в Техните руски пристанища цали пълна смрад и ежедневно има разливи, ама на руските *** изобщо не им пука. Искат и нас да превърнат в *** държава.

69

Анонимен

преди 14 години

Бойко та Бойко! После ще има се чудят от къде им е дошла изненадата.Не случайно пращат от ЕС да проверят, дали няма поправки по бюджетният дефицит както стана в Гърция.Идея си нямат какво ги чака, може би е по добре.Колкото е по изненадващ гърмът от ясното небе толкова повече се чува от всички! Ако го очакват не е интересно. Винаги ще се намери кой да каже,че това е дреболия.

68

Iwan

преди 14 години

Аз не мога да разбера защо още този въпрос въобще се дискутира, направен е референдум по въпроса в Бургас и бургазлии ясно са си казали мнението " не щем петролопровод" държавата и власт имащите просто требва да се съобразят с волята на бургазлии, а не да ми дрънкат глупости

67

Анонимен

преди 14 години

Ти да не си взел комисионна от руснаците, че сега ревеш така жално?

66

eeeeee

преди 14 години

Прав е !!!!! Танкерите и мръсната вода ще изгонят туристите, ще измре рибата.Не щеме екокатастрофа само заради некачествени руски проекти.

65

Гробар

преди 14 години

Не може да разбираш от национална сигурност и да разменяш суверенитет срещу частни интереси. Колко дена трудов стаж има премиера като полицай, не като пожарникар или администратор, а като полицай?! Цветанов също (бил бил от кариерата ...). Каква национална сигурност, без енергетика, какви пет лева?!

64

Анонимен

преди 14 години

Браво, Борисов, ти поне се пробваш да се случи нещо....Предишните, дори не пробваха - без проба си крадяха,без проба клатеха се кой ще гушне повече и без жал ни го навряха....Ти поне със чувство ни го слагаш...С много чувство и финес ! Евалларка пич не си виновен ти. Бузите сами си ги разтворихме. Хак да ни е болката !!!

63

Анонимен

преди 14 години

Вие, "българите" най-добре разбирате от рустутутство и рустутуиране. :))

62

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ-лапачите действат яко, ама държавата издъхва! За народа криза и затягане на колана, а Бойко и Цветелинка си строят нова къща за милиони в Гърция! Валентин Златев и Росен Плевнелиев -ще са сред знатните им комшии...

61

присмехулник

преди 14 години

Купуват в целия свят и помисли/не с буя си :) защо? Помисли пак не с буя си защо държавници от цял свят бият чела на килимчето в Кремъл за руски инвестиции или пък да инвестират в Русия. Няма уважаваща се компания която да няма офис поне в Руско. Искаш ли да ти припомня страните които се дървиха на руснаците...Прибалтика, Украина /до скоро/, Грузия, Киргизия/доскоро/...Сега ти и Боце...Знаеш ли на братята им е през буя, но та теби мен няма да ни е добре. Боце си има банка и гони др. интереси:(

60

doomchant

преди 14 години

Как ще заместим електроенергията от Белене? С "екологично чистите" и по-скъпи ТЕЦ? С ВЕЦ заради които ще трябва да се потопят гори и плодородни земи?За да зареже енергийни проекти, които биха осигурили евтина енергия на България, и в които на всичкото отгоре вече са наляти милиарди, г-н Борисов е или престъпно глупав или безскрупулен национален предател. Като се има в предвид как от мутра се превърна в Премиер, поне на фона на средният български избирател г-н Борисов не изглежда да е глупав.

59

ха ха

преди 14 години

Нали си имаш, Доган бе Ленин- ти като интернационалист кво ти пука за българите? А?, А?

58

Българин

преди 14 години

Този път Премиерът ни се "оля" напълно.Не знам колко разбира от национална сигурност ,но нищо не разбира от стратегия.Ние простолюдието нищо не разбираме от премиерско угодничане на американците.Срам..

57

1

преди 14 години

Абе Тъпня пиши на ВГ.

56

Гробар

преди 14 години

Има просто обяснение. Прокопиев е един от съвременните стратези в областта на финасите и енергетиката (много близко до Дянков и Бориславова). Той сега се е активизирал в изграждането на соларни пакове, защото с "Каолин" закъса и в медиен контрол в полза на Премиера ...

55

Анонимен

преди 14 години

Референдума за или против руските проекти ще бъде под наслов. Агент Гоце, Р. Овч. и СерГей са ЗА! - Ти какво избираш? НАчи само първите трима са такава реклама на това "ЗА", че отсега е ясно какъв ще е резултата от референдума:)