8

Анонимен

преди 14 години

Горките деца, обричат ги в най-трудните им години да са сами.

7

Machiavelli

преди 14 години

Била зле държавата, как няма да е, 80% от народа едвам говорят. Чуйте я тая "заради ОБЩЕНСТВЕНОТО мнение нямаше да го направя". Оная директорката пък говори с *** си "Ние разбрахми, колегити" и тая е директорка. Неграмотност от всякъде, дори на високите нива, хора които би трябвало да са изучени, говорят с *** си. Борисов пък говори като селски бек с бирено шкембе на масата с ракия в ръка. 62 годишни бабички раждат, бе кво да ви кажа, пълен смях е тая държава, нямам думи просто.

6

к

преди 14 години

Това че не са и позволили да осинови, трябва да и говори че ясно има причина и то основателна! Кой кого ще гледа след няколко годинки?! Отделно пенсиите не са на завидно високо ниво.... Трябвало е да се сети за осиновяване преди 20-тина години!!! Ако и тогава не са и давали, вече незнам..... но пак неоправдано е на тази вързраст да създава два живота, за които не се знае колко време ще има да се грижи. Тъжно, но факт!

5

Анонимен

преди 14 години

Жената е доста възрастна, какво ще правят тези деца примерно ако след 10 години останат сираци?

4

ая

преди 14 години

Ами как ще й дадат като тя не е искала по- големичко дете , а пеленаче.Мн. ясно, че няма да й разрешат на тази възраст, от там правилно са решили, ама тия дето са й направили инвитрото са за затвор.Горките дечица, какво им е съдено да преживеят заради егоизма на майката и безотговорността и болните амбиции на лекарите.това наистина си е една лична трагедия за тази жена.

3

Анонимен

преди 14 години

Ами сигурноС ПРИЧИНА СА ТИ ОТКАЗАЛИ, *** БАБЕШКЕРА ТАКАВА. ТИ ИМАШ ЛИ ИДЕЯ ДО КАКВИ ДЕФЕКТИ ПРИ ПЛОДА МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ТАКАВА БРЕМЕННОСТ, И КАКЪВ ЖИВОТ ЩЕ ЖИВЕЯТ ТЕЗИ ДЕЦА.Верно хората колкото повече остаряват, толкова по-големи егоисти стават!

2

.

преди 14 години

Dnes.bg не мислите ли, че повечето проумяхме тъпата ви стратегия....останаха само селяните/по манталитет/ да ви се връзват.

1

СДЯВЕ

преди 14 години

ДАНО БЕБЧЕТАТА ДА СЕ ПРЕБОРЯТ И ДА ОЦЕЛЕЯТ.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТКАЗВА ОБИЧ И ДА НЕ И ПОЗВОЛЯВАТ ДА СИ ОСИНОВИ ДЕТЕ..ХУБАВО ЧЕ ЖЕНАТА Е ДОКТОРКА И СЪМ СЪГЛАСНА ТАКИВА ХОРА ДА РАЖДАТ ОТКОЛКОТО НЕГРАМОТНИ И МЪРЛЯВИ РОМИ КОИТО ЦЕЛЯТ ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА Д-ВАТА КАТО НАРОДЯТ 3-5 ***