114

Анонимен

преди 3 години

Има специален министър по ромските въпроси на 27 години,сигурно свързана с някое НПО. Това специално министерство да не ни докара живота на черните има значение?!?

113

Лудко

преди 3 години

Т'ва е. Нищо ново! Честито на печелившите :) Никито и премиер????Саня и култура????Наталия Митова - образование + америка за България???? и т.н.

112

Анонимен

преди 3 години

Както е тръгнало с тези, много скоро ще има нови избори и ГЕРБ ще се върнат с мнозинство. Отчаяхте ме.

111

Анонимен

преди 3 години

Слави си пада по джужета.

110

Анонимен

преди 3 години

Мислих, че учиндолеца ще се изложи тотално малко по-нататък

109

Турчин

преди 3 години

Слави, защо за турците няма министерство? А само за ромите. Верно, че сте близки със Софи, но ние сме повече. Поне бяхме, вече не знам. Моля те, помисли и за нас. Аз съм турчин и съм завършил преди повече от 5 години висше образование. Не съм от скамейката като повечето тиминистърки. Знам четири езика.

108

Анонимен

преди 3 години

Тези млади хора, предложени от Слави за министри, е по-добре, да постъпят в някоя добра фирма, където ще имат първо, период на обучение в естеството на работата и възможност, да се доказват, и израстват. Държавата и нейното управление, нямат време за губене, и обучение на млади специалисти. Трябва поне, малко опит, а те го нямат. Иначе, на снимките са куул, излъскали са си CV тата, както предишните юпита. Но резултатът бе печален, особено, за Ники Василев.

107

Анонимен

преди 3 години

Служебното правителство беше по-хубаво.

106

NN

преди 3 години

Възрастта на някои кандидат министри е смущаваща, просто защото се изисква житейски опит за управлялващ, несериозно е на 31 години министър!

105

1234

преди 3 години

Жалко пак развалихме всичко. Трябваше да присъстват някои от министрите на служебния кабинет. И не този министър - председател. Похаби се протестния вот. Вече няма на кой да повярваме.

104

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо не се подписва празен чек, а? Щастливи ли сте че върнаха НДСВейците, а? Ха ха. И ще пращаме космонавти в космоса! Тоя утрепа рибата! А проекта за компютрите за всяко дете го видяхме по времето на същия Н. Василев и сделката с Майкрософт! Едно напапкване за Никето и голямо духане за народа! Е, ще видите чудесна България, когато му дойде времето! До тогава, честито ви връщане на ДС ченгетата, БСП и ДПС корумпетата!

103

Анонимен

преди 3 години

Айде, пръц тр*о*лчета гробави - и по 100 поста да пишете уж от името на симпатизанти на Слави - нищо няма да промените и то се видя от април до сега. На следващи избори - с още 10 пункта ссте надолу. Докато не изчезне тиквата и семките й категорично от политиката. Като не гласува новото НС това правителство - служебен кабинет - до откат!

102

Анонимен

преди 3 години

България търси талант - поне да ни ги беше пуснал да си ги изберем със СМСи тези хубавци.

101

Анонимен

преди 3 години

Супер кабинет. Поздравления за Слави и ИТН!

100

Анонимен

преди 3 години

Току що се сринаха цените на имотите

99

Крачун и малчо

преди 3 години

Ето какво е имал предвид чалгаря като казваше, че премиера няма да прилича на него. Единия висок другия му е до .... може да му прави ..... без да се навежда

98

Прекрасно

преди 3 години

От Мултигруп,в Мултигруп.ДС на БКП рулз!!

97

Анонимен

преди 3 години

Министър на здравеопазването на 31 години!? Че те още учат бе - за лекар се учи сума ти години. Този кандидат-министър завършил ли е изобщо?!

96

Анонимен

преди 3 години

А къде е Иван Атанасов - Ванката? Златната рибка няма ли да го направи премиер?

95

1

преди 3 години

Вътрешния министър е от ДС!От 1 септември 1977 до 1981 г. учи в Академията на МВР, факултет Държавна сигурност със специалност Управление на обществения ред и сигурност. От 30 октомври 1981 г. е разузнавач към Софийско градско управление на МВР, отдел Държавна сигурност, а от 1 декември същата година е в Ленинското управление на МВР в София, отдел Държавна сигурност, а от 24 декември 1985 г. е старши разузнавач в Управлението! ЧЕСТИТОООООО!