155

Анонимен

преди 3 години

На англичани, германци и руснаци ще им ядете дръжките сега.Чакайте ги откъм Марс.

154

Щерев

преди 3 години

Абе полети трябва да има... или конски вагони към Москва за да извози всички руснаци до руската ко чина .Всички с руски паспорти вън от България!

153

Убийците

преди 3 години

16 май 1968г. селцето Май Лай, Виетнам. Американски войник опира дулото на пистолета си в главата на млада жена и я принуждава да прави орална любов на собствения и син. След това пред очите и пуска един куршум в главата на момчето, после застрелва и нея. Американците избиват цялото село до крак - 504 души, само цивилни - жени, старци и деца, не е имало въоръжени. Никой от ротата не се противопоставя на клането. Командирът после е съден от военне съд, но помилван лично от президента Никсън.

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Какво става, забрави ли за опорката ти? Големите герои партизани се оказаха обикновени убийци".И не само убиваха немски войници на територията на България, но и взривяваха складове и саботираха всякакви доставки от България за немската армия.

151

Наблюдател

преди 3 години

Путин може и да спре обикновените руски туристи, но туристите от ГРУ ще продължат да прииждат на талази.

150

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Гришууу!

149

Родолюбец

преди 3 години

Веднага Боко,Славчо Трифоновски,Атанасов ,Хр.Иванов и т. н. американски васали да доведат краварите-туристи в BG!!!???Нали са съюзници и Америка и Велика Британия само хвалят Боко след поредния изгонен руски дипломат,ха,ха,ха!!!!!Руските туристи ще отидат на гости на Гърция,Цръна гора ,Хърватска и т.н.-да си оставят парите.

148

До 157

преди 3 години

Всеки ще е по добър от Николова и Ангелкова. Безспорно

147

Анонимен

преди 3 години

Сезона е изгубен. Освен ако българските туристи не напълнят хотелите. Ама едва ли. На бибитко със заплатите и пенсиите освен да отидат на къмпинг за друго нестават. Пазаруват си от магазините готвят си на газов котлон а през деня се пекат на плажа. Това е Българина с Българска заплата и пенсия.

146

о

преди 3 години

Е какво очаквате като разчитате на ДИКТАТОР? Всеки, който разчита на диктатор стига до такова положение....А и с ваксинацията ще се завърнат най-малкото европейските туристи и сезонът ще е отличен предвид пандемията!

145

Анонимен

преди 3 години

яште турски домати гръцки портокали египетски картофи македонски наденици и забравете най глемия пазар в света РУСИЯ. ПРАВЕТЕ СИ ШОПСКА САЛАТА С ТУРСКИ ДОМАТИ ИСПАНСКО ОЛИО МАКЕДОНСКИ КРАСТАВИЦИ АЛБАНСКО СИРЕНЕ В КИТАЙСКИ ПОРЦЕЛАН С ПЕСНИТЕ НА АЗИС И СИ ГЛЕДАЙТЕ ТУРСКОТО СЕРИАЛЧЕ НА МАЙЧИН.

144

Life или жизнь

преди 3 години

Руснаците никога няма да бъдат щастливи, след като знаят, че някой може да живее по-добре от тях. И понеже не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са постоянно състояние на дукът им. П.С. руснаци, няма да ни липсвате......пийте си одеколона в землянката.

143

Кътил

преди 3 години

Омръзна им и на рашките бетон . У тях си имат достатъчно.

142

Анонимен

преди 3 години

Ковид кризата отминава, но герберските калинки ни вкараха в следващата си криза - Черния списък.Не ни стигат машините на Мадуро на Калинка Захариева, които герберските калинки са купили и които всеки хакер можел да хакне, а сега Калинка Захариева ни вкара в Черния списък.

141

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега да врътнем крана на газопровода на *** за СърбияТака е. Нека да го спрем, преди да е аварирал, хахаха.

140

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега да врътнем крана на газопровода на *** за Сърбия. Ние сме си го платили с 3 МИЛИАРДА ,наш си е. Тиквата да го врътне-той го плати с наши пари. И руснаците ще заиграят казачок като котки по горещ ламаринен покрив. Путин е изнудвач. Той няма сърце, той е човек без душа. Абе направо си е Убиец...

139

Нато на тор!

преди 3 години

добрият натовски предател е само разчлененият ,за държавна измяна трябва да се прилага най -страшното наказание!Колониалният режим и някакви натовци ни занулиха !Не се ли дигнем да ги изметем тези чужди слуггии ще става още по зле!На запада му трябваме само като полигон и пушечно месо ,запада ни мрази и презира ,Русия беше единствената страна която някога ни е помагала!

138

Илхан Кичук

преди 3 години

РУСИЯ И ГЪРЦИЯ ДА СИ РАЗДЕЛИМ ТУРЦИЯ И БЪГЛАРИЯ .ТЕЗИ ДВЕ МОНГОЛО-ТАТАРО-ИСЛЯМСКИ КВАЗИ-ДЕРЖАВИ СА НЕЛЕГИТИМНИ И СА ОКРАДАЛИ ГРЪЦКИ ИЗКОННИ ЗЕМИ, А РОССИЯ СКОРО ЩЕ ХВЪРЛИ БОМБИ ПО ИСТАНБОЛИС ...И СЪЩО С ГЪРЦИЯ, ЩЕ ОСВОБОДИ ЗАЕДНО С НЕЯ -- АНАТОЛИКА и ТРАКИЯ .

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 153Какво става, забрави ли за опорката ти? Големите герои партизани се оказаха обикновени убийци.

136

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПоне са измили партизаните срама на България че се хвана с Германия, като са избили тези немските войници. А сега толкова години нито един американски войник не убит в България, какво търсят американски войници в България, няма ли кой да ги започне.