17

Някой си

преди 4 години

Ето заради такива тъпотии нас българите никой не ни уважава!Най-верните слуги и най-осраните пудели сме били и на руснаците и на новите ни господари!

16

Поробителите

преди 4 години

При руските поробители пенсионерите не ровеха в кофите за огризки от храна.

15

Анонимен

преди 4 години

A бе до кога официалните ни институции ще бълват глупости, които се подкрепят от малцина граждани, и ще взимат решения, които са подкрепяни от още по-малко малцинство....

14

Xakepa

преди 4 години

Точно така е Влк и жалко, че от десетилетия България все не случва на управници.Все дупедавци, все продажници, все *** и всички те българофоби!

13

Анонимен

преди 4 години

Едно време им устройвахме акции на германците в Жабокрек, сега им се молим да дойдат да отворят завод да им работим евтино защото навсякъде е мизерия, няма работа, икономика нула.

12

Анонимен

преди 4 години

Най -накрая една точна констатация отМВнР,опираща се на исторически факти.И да СССР е поробител след 9септември.

11

Анонимен

преди 4 години

хахах, троловеее пишете си :)))

10

Bлк

преди 4 години

Външното ни министерство е от слагачи и ***. Срам ме е от тях. Забравиха Чърчил, забравиха, че България не си промени границите. Кой им дава право да пишат тези глупости. Тази *** е от най продажните.

9

смешно и жалко

преди 4 години

Нашия западен слугинаж скачат като ощипани моми.

8

Анонимен

преди 4 години

"Изложба 75 години от освобождението на Източна Европа от нацизма".Какъв нацизъм, нацизма е измислен след войната. Става дума за германия, германците! Германците подкрепяша Хитлер на 100%, германците нахлуха в Русия, убиваха, изнасилваха, мориха цели градове с глад и блокади, 20 милиона жертви руснаци. Никаква съпротива срещу Хитлер не е имало. Нацизмът е измислен по късно да се отклони вниманието от деянията на германците.

7

да бе

преди 4 години

СССР обяви война на България, защото турските дивизии са били на границата ни.Англия са искали турците да окупират България. С обявяването на войната СССР спира тия мераци.Иначе бомбенето от Англия и САЩ си беше и тогава демократично.

6

Анонимен

преди 4 години

За ЕС и западноевропейците сме хора втора ръка, славяни, slaves, слуги. И вече 30 години ни го показват демонстративно, презредние и размахване на пръст, а ние се навираме да им слугуваме.

5

Анонимен

преди 4 години

Геноцид и смърт за БГ донесе запада в лицето на ЕС, НАТО и сащ. Историята нека оставим на историците,и то след още години,за да бъдат обективни,а не платени от соросо..

4

Анонимен

преди 4 години

" София към Москва: Освобождение? Съветската армия донесе репресии! "Спрете вече! Сега, когато вече НЕ сме с Русия; когато сме членове на скапания ЕС, нима България е добре? НЕ!!!! България след приемането й от ЕС и НАТО , се превърна в най- бедната страна в ЕС, благодарение на ЕС, България има застаряващо население с ВИСОКА СМЪРТНОСТ, висока ци.га.нска и НЕбългарска раждаемост, УНИЩОЖЕНО БЪЛГАРСКО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЗЕМЕДЕЛИЕ, ЖИВОТНОВЪДСТВО, ПРОИЗВОДСТВО! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕС!

3

Българин

преди 4 години

Напред с братска Русия!

2

Анонимен

преди 4 години

Урааа! Вижда ви се края, червенотиквениковчетааа! ДЕМОНТИРАЙ ***

1

zeus

преди 4 години

Понеже сега сме много свободни, няма американско военно присъствие и заповедите не идват от Козяк...