9

Анонимен

преди 6 години

Попе, българите не са ти виновни, че си тръгнал да въртиш политика за кремълската КГБ клика, по чиято вина всеки ден гинат славяни по руската граница.

8

Бай Оня

преди 6 години

Пълна простотия е да изброяват националностите в Руската империя! Армията е била руска, а националностите в нея нямат никакво значение! Тогава не съществува нито финландска, нито полска, нито балтийски държави, още по-малко украинска!!! Много ме е яд като споменават румънците и сърбите, че участвали в освободителната война, тия мръсни окупатори, отхапаха Нишкия сънджак и Сев. Добруджа, те са поробители!

7

Анонимен

преди 6 години

от утре в учебниците да пише че войнатане не е руско турскаи че е участвала коалиция от народи от руската империяи е нямало никакви руснаци чиста работа и американците доволни и да не забравите цветята за паметника на американските летци дето сринаха софия айде хайрлия да живее гебераско джендерската управа утре подписваме и инстамбулската конвенцият на инат на руския патриарх щото той не яхаресва

6

Анонимен

преди 6 години

Патриархът е огорчен от тези думи на Радев в словото му В полетата на Руско-турската война загинаха много воини от много народи руснаци, румънци, финландци, украинци, белоруси, поляци, литовци, сърби и черногорци".

5

Анонимен

преди 6 години

Довиждане. Не се и връщай. С такива "приятели " , враг не ни трябва. Седиш върху най-кървавата земя и говориш само за Руусия. Но уви това е БЪЛГАРИЯ! Тука също знаем, какво се е случвало . Преди вас пишем и имаме история.

4

нахалник

преди 6 години

Черна неблагодарност, бе му отделено достатъчно внимание, с него се срещнаха и президент и премиер, освен това отслужиха литургии заедно с нашия патриарх.

3

we

преди 6 години

Дедо,събирай си роклята и дим-дим да те няма.

2

Гризя си ноктите

преди 6 години

Не ни е срам - да огорчим Негово Високопреосвещенство Руският Патриарх Кирил!

1

Анонимен

преди 6 години

За съжаление е прав - още от времето на Плевнелиев и Борисов започна принизяването на ролята на Русия за Освобождението на България от турско робство.Дори турските поробители биват наричани в учебниците по История наши съграждани.Борисов дори се изцепи под Ердоган, че 500 години сме живяли в една и съща държава.