20

Анонимен

преди 12 години

Боико казва, че в момента не може да направи нищо и единствената вьзможност е да ськращава тези които нямат пушки и пистолети., но освен това казва ,че никои друг не би направил нещо друго защото само това което прави тои е правилно ! --- за сьм пол . опонент на Боико и дьлбоко вярвам ,че по време на криза може и трябва да има друг подход ,а Боико трябва да бьде отстранен чрез гласуване на следващите избори...иначе тои може да продьлжи с подобни оздравителни програми и привидно правилни логики

19

Sony

преди 12 години

Abeeee TIKVAR prestani da govorish v minalo vreme ,priznai si che niamash hal haber ot upravlenie.Sashtia si kato i predishnite te pone tolkova ne se opravdavaha sas predishni politici i taka natatak.Tova ne e kato da hodish po televiziite i da rasish gluposti.

18

ДОЛУ БКП! ДОЛУ ГЕРБ!

преди 12 години

Аман от тоя нагъл комунист !

17

Демон

преди 12 години

Боко, а ти защо не предприе никакви реформи в БДЖ за три години. Ти разбира се не си виновен. Сега синдикатите са виновни. Абе на крив к... козината му пречи!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Трябва да създава работни места а не да ги закрива. Всяко друго управление е безакълно

15

бай Гроздан

преди 12 години

На тоз *** все БСП са му виновни...На кривата ракета космосът и е крив...

14

Анонимен

преди 12 години

Ако си взел от гладния дори трохица хляб,Ако си взел от скитника и си дал на чуждитеданъците от своя народ, на чужди банки...Ако си взел от славата на някой друг-Тодор Живковдори една частица.Ако си враг на подлия-БСП-ар, СДС-арГЕРБ-ероидно го послушаш дори един единствен път.Дали е трябвало изобщо да се раждаш

13

Анонимен

преди 12 години

един виц:Кога ще свършат бедните - Когато ги изядът гладните.

12

до 7

преди 12 години

Само че не съкращават чиновници, а стрелочници, рък. движение, машинисти, инженери и техници от подръжката....

11

БЪЛГАРИН 1

преди 12 години

Г-н Премиер вместо 2000 души от БДЖ съкратете 1880 като разликата я вземете от съкращаване на 120 депутати .Защо г-н Премиер не поставите този въпрос на обществена дискусия,която да завърши с референдум,пък да видим каква ще е волята народна- айде да те видим нали си много ербаб.Само че както е тръгнало народа скоро ще си направи и референдум щото не се издържа вече .

10

Анонимен

преди 12 години

Не мога да повярвам една истина излезе от тази тиква. Ама ние си го знаем от много време пък Боко сега го видя.

9

Анонимен

преди 12 години

Синдикатите ли са виновни че разсипахте икономиката и НЯМА 1 лев чужди инвестиции ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ??!!Този *** НИКОГА ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВЕН!!!УЖАС!!

8

Анонимен

преди 12 години

В интервюто беше попитан защо Румъния има за третото тримесечие на 2011 г. растеж 3,3% (България има 0%, словом нула). Отговорът бе"Това не може да е вярно, Румъния много отдавна е зад нас, само ние сме стабилни в Съюза. Следващият въпрос".

7

Анонимен

преди 12 години

Борисов: Държавата вади от парите за училища, здраве, култура, спорт, прехвърляме ги в НОИ, за да се изплатят пенсии. Докога ще го правим?__________Отговор: Ще го правите докато държавните служители + полицаите + военните, не внасят осигуровки, защото държавата им се води работодател и трябва да си плаща вноските като такъв и да привежда удържаните осигуровки които дължат работниците! Ба си премиера - иска държавата да не спазва закона!

6

шофьор в бдж

преди 12 години

шефовете на БДЖ да си тръгват с купените скъпи мерцедеси.истина ви казвам не се спряха да ходят по почивки и какви ли не разхищения.а бедните стрелочници едвам свързват двата края.

5

Анонимен

преди 12 години

Този не знае ли че всички уволнени ще минат на социални помощи. Да не мисли, че като уволнява ще се увеличат постъпленията в НОИ

4

а за нас - не може

преди 12 години

А Лукойл ще работят една година без лиценз, и без да са свързани онлайн с данъчните. Но те не са БДЖ, те са частници С ВРЪЗКИ.

3

ii

преди 12 години

бойко също не съм чул да е протестирал.както по времето на БКП и Царя т.н. значи и той е виновен.

2

Ruja

преди 12 години

Установих, че се чувствам много добре, когато не го слушам, гледам и не чета нищо за него.

1

Спокойно !

преди 12 години

Споко Боко, ще стачкуват. И не само синдикатите.