86

28744

преди 12 години

Молим се на всички богове да станe, а недоволните в некой Гулаг

85

Анонимен

преди 12 години

до 64- може ли пример за точно обратното?Бомбадировките на София британските ВВС и ВВС на САЩ по време на Втората световна война, в края на 1943 г. и началото на 1944 г. Даже има паметник на авиаторите загинали при отбраната на небето на София....БЕЗ КОМЕНТАР.

84

Анонимен

преди 12 години

По-добре в този съюз ако искаме да сме добре и да просперираме.Скапания ЕС вече е бита карта.Само ни влачи още по-силно към дъното.Азиатските икономики са най-бързо развиващите се и за нас ще е добре да сме там.Трябва референдум ама келявите ни управници нямат топки да го направят.Те са *** ама от най-мръсните. ......Беше рев за ЕС да влезнем,ще се опраим,сега рев да излезнем.С руснаците ще бъде същото.Като поработиш за някоя руска фирма ще разбереш,колко струват и те.

83

до 65

преди 12 години

За съжаление интелекта ти е на нивото на цинизмите които пишеш. То не може и да бъде другояче.Комунист = необразован *** = престъпник и убиец.

82

67

преди 12 години

Къде е Америка по политика, географско разположение и интереси, къде Русия. Америка и Израел са изчадията на земята, които ще я загробят.Не на ционистите и чичо Сам!!! Иначе, за Русия съм на мнение, че са по-скоро европейци като съзнание и пазари, отколкото азиатци, или американци.Ние сме най-близо като народопсихология до тях. И още нещо, НЕ СМЕ АЗИАТЦИ, както се опитват да внушат някои представители на панкомунизма.

81

Инкогнито

преди 12 години

ПОР-НО-ГРА-ФИ-Я!***, явно съзнанието ви е изключително замъглено от прекомерна употреба на долнопробен алкохол и не съзнавате, че България е лоялна само и единствено към своите собствени икономически интереси въпреки голямото желание на червените национални предатели начело с лидера им Гоце Първанов. Поне с това си изказване става ясно, че изобщо няма промяна ъв вековните ви намерения да ни направите своя задунайска губерния.Сега с нетърпение очаквам какво ще каже Петата колона.

80

до 53

преди 12 години

Това мога да го потвърдя, както и това, че да вземеш руско гражданство е далеч по-трудно отколкото да получиш европейско или американско такова (казвам го от личен опит) понеже съм печелила зелена карта, а руско гражданство не мога да взема въпреки, че съм живяла там и просто майка ми се е върнала до БГ и съм родена тук както и да е. Друг е въпроса че и Китай се страхуват от Русия, още от древността са построили стена, не за да не излизат, а за да не дойдат северните народи....

79

Анонимен

преди 12 години

Подкрепям! Ние нямаме полза от Шенген и ЕС, които само смучат и наказват, имаме нужда от пазари, икономика, работни места. Винаги сме били зависими от Русия, а ние насиле се поамериканчихме, което ни докара до дъното на развитието на държавата.

78

Анонимен

преди 12 години

България има бъдеще рамо до рамо с Русия (поне пиши на български), но не със или при Русия, няма нужда да им ставаме крепостници.Защо всички си мислят, че трябва да се слагаме на някого, било ЕС, Русия, САЩ и т.н.?Крайно време е да мислим самостоятелно като народ и нация и да не робуваме на чужди интереси. България има светло бъдеще само и единствено, когато е САМОСТОЯТЕЛНА и отстоява интересите си!!!

77

за 75

преди 12 години

Кои например?

76

Анонимен

преди 12 години

Като чуеш "Русия" требе да се изправиш на задни крака да се озъбиш и да заръмжиш застрашително....Ве тука има много с придобит условен рефлекс. Много добре са обучени. Нема нужда да се изказват мнения, подкрепящи или отхвърлящи логично дадено предложение. Важното е да се лае и ръмжи.Та тъка...

75

do 67

преди 12 години

Света отдавна не е двуполюсен и между Америка и Русия има доста други по-важни и по-силни икономики и култури, селянино.

74

Дано

преди 12 години

Дано Господ не дава повече никога да сме в какъвто и да било съюз с Русия!

73

Анонимен

преди 12 години

Русофобите пак хакнаха форума. Тоест хейтърите пак го хакнаха.

72

Анонимен

преди 12 години

Какво стана *** ми дойди ми.Преди 20 години ще се разпадаме,сега ще се събираме пак.Това стана като селски сбор,тая година ще се събираме,другата нема да можем.

71

Анонимен

преди 12 години

За жалост в България има много политици, които милеят повече за руските интереси отколкото за българските. Те са чисто и просто родоотстъпници и рубладжии, с други думи комунисти.

70

гражданка

преди 12 години

ДА НЕ ДАВА ГОСПОД !!!!!

69

Анонимен

преди 12 години

Днес очаквам поне 600 коментара по темата :)))))

68

До 60

преди 12 години

Колега,а на Теб руснак бил ли ти е работодател?Ако не е ,попитай някой работник от Лукойл-Бургас,как се държат с тях братушките.Ще ти бъде интересно...

67

Анонимен

преди 12 години

Хейтърите, които вчера ревяха срещу САЩ, днес реват срещу Русия. Дървени философи.