117

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха!Развяли сте червените прашки!Революция! и БСП+ ДПС отново!?Нема вече такъв филм,другарчета.

116

Фейсбук

преди 13 години

Цитати от:Речта на Президента Роналд Рейгън при встъпване в длъжност: Америка е най-великия бастион на свободата!В тази сегашна криза държавата не може да бъде решение на проблема; държавата е проблемът. От време на време ние сме били изкушавани да вярваме, че обществото е станало прекалено сложно, за да бъде управлявано чрез самоуправление, че управлението чрез някаква елитна група превъзхожда управлението за, чрез, и от народа. Е добре, ако никой сред нас не е способен сам да управлява себе си, тогава кой сред нас има способността да управлява други хора? Всички ние заедно, в и извън правителството, трябва да понесем товара. Решенията, които ще търсим, трябва да са справедливи, без да принуждаваме коя да е група да плаща по-висока цена.Много се говори за групи със специални интереси. Но нашата загриженост трябва да бъде за една група със специални интереси, която от твърде дълго време е пренебрегвана. Тя няма географски граници или етнически и расови разделения, и не се побира в границите на никоя политическа партия. Тя е съставена от мъже и жени, които произвеждат нашата прехрана, патрулират по нашите улици, работят в нашите мини и фабрики, обучават нашите деца, поддържат нашите домове и ни лекуват, когато се разболеем специалисти, индустриалци, търговци, фирмени служители, таксиметрови шофьори и др. Накратко, те са, Ние, Народът, породата, наречена Американци.

115

Анонимен

преди 13 години

96 разбирам чувствата ти, но за съжаление най-доброто пак е Борисов

114

Анонимен

преди 13 години

NAISTINA E STRANNO NO ZA SUJALENE, ZA OGROMNO SUJALENIE U NAS DO VLASTTA SE DOMOGVAT KAKVI LI NE TIPOVE. ETO SEGA E NARED BORISOV, DA MUCHI BULGARSKIQ NAROD S TUPOTATA I KRADLIVOSDTTA SI. E, KAKTO I SUS SAMOZABRAVATA..KAKVO MU DREME NA BORISOV ZA NARODA,PO NEPROVERENI DANNI VE4E NA NA6 GRUB E NAPRAVIL EDIN MILIARD I E ZAPO4NLA VTORI. A UNIKALNTATA MU NAGLOST, TUPOTA NO I HITROST, USTIL, 4E NARODA E OF4EDU6EN, PRAVI KAKVOTO SI ISKA. AKO BE NA SURBITE PREMIER OTDAVNA DA SA GO IZDUHALI.

113

Анонимен

преди 13 години

Браво Венелина Попова!!!Най после някой да попита Б.Б. за хилядите гладни Българи!

112

до 80

преди 13 години

Бедноста приатели не е настъпила за 1 година... ами многооо отдавна. защото българите ни мързи, който не го мързи е навън, и те са навън заради БСП и сие... Гласуваите за БСП и България ще стане страна на пенсионери и ***. Пенсиите и майчинството ще се дигнат с 10лв и край. Край на филма. Успех на Бойко

111

123

преди 13 години

Колко струва на държавата цялото шоу организирано от "БПЦ" ООД и ще има ли рекламация, ако магистралата не бъде изпълнена качествено и в срок?

110

Анонимен

преди 13 години

първанов и станишев да не би да са по интелигентни от борисов,айде стига с тия смехорий

109

Анонимен

преди 13 години

Магистралите не привличат инвестиции, инвестициите се привличат със подходяща данъчна политика + политическа стабилност + последователно и предвидимо правителство! Големите инвестиции в заводи и производства даващи хляб на 2-3 хиляди човека и повече не им трябват магистрали, на тях им трябват пристанища и ЖП линии, освен това което написах по-горе! А магистралите на Боко - видяхме първата (отсечка от АМ Марица) - 9 месеца строеж, 9 месеца експлоатация и вече е с дупки! Да ни е честита!

108

Фейсбук

преди 13 години

Онези, които смятат, че живеем във време, в което вече няма герои, просто не знаят къде да гледат. Можете да видите героите всеки ден да влизат и излизат през вратите на нашите фабрики. Други, макар и шепа хора, произвеждат достатъчно храна, за да хранят всички нас и целия свят. Срещате герои на щанда в магазина, и то от двете страни на щанда. Те са предприемачите, които с вяра в себе си и вяра в своите идеи създават нови работни места, ново благосъстояние и възможности. Те са хората и семействата, чиито данъци издържат държавата, и чиито доброволни дарения издържат църквите, благотворителността, културата, изкуството и образованието. Техният патриотизъм е тих, но дълбок. Техните ценности поддържат живота на нашия народ.

107

Винету-велики мисли

преди 13 години

Велики мисли на ВОЖДА БОЙКО БОРИСОВ!Бойко Борисов посъветва младите, които имат желание за работа, а не могат да си намерят такава, да станат овчари. Това се случи вчера във Варна, след въпроси от студенти към премиера....Питате ме за хляб, питате ме за картофи. Моето семейство, откакто аз се помня от дете до ден-днешен, картофи не е купувало. Винаги сме си ги садили, копали, гледали и не сме ходили в плод и зеленчук, за да си купим нито майка ми, нито баща ми, нито баба ми, нито аз. И мога да ви кажа как се садят, ако не знаете. Трябва да се сложат на тъмно, за да покълнат, след това малко с мотиката се копаят, слагат се. И толкова пустеещи земи, всеки може да си насади...

106

:)

преди 13 години

БРАВО И АЗ КАЗВАМ САМО РЗС.БРАВО 103 ;)

105

Анонимен

преди 13 години

ПолитикаАвстрийско издание: България си играе с огъня в случая с Лукойл - Прочетете тази статия *** гербери,та дано ви стане ясно,колко е *** вашия вожд

104

Чухте ли го този ?

преди 13 години

"....80% от този строеж го плаща ЕС". А стига бе Свинарю. Ние знаем , че плащанията са от фискалния резерв който Станишев ти остави. По данни на БНБ от него са останали само 2,27 мрд.лв., а бяха 8.24 млрд.лв. Свинарю, къде са готовите магистрали за които изхарчи 6 млрд.лв. ? Ние очакваме изборите, а върховните съдии очакват тебе Свинарю.

103

организация Джемини

преди 13 години

Ние, от гей организация Джемини заставаме твърдо зад вас, електората на БСП и ше ви подкрепяме докрай! БСП за равнопоставена България!

102

Анонимен

преди 13 години

БОРИСОВ Е НАЙ-ОПЛЮТИЯ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ. АКО ИМАШЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПАРЛАМЕНТА ЩЯХТЕ ДА ВИДИТЕ, ЧЕ НАРОДА ИСКА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.СЕГА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ЯСНО ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ.

101

98

преди 13 години

БОКА ОБИЧА ВЪПРОСИ САМО ОТ БТВ И в.СТАНДАРТ ТАМ ВИНАГИ СЕ ГОВОРИ С ВЪЗСТОРГ И ВЛАЖНИ ПОГЛЕДИ ПРИ ПРОИЗНАСЯНЕ НА ИМЕТО МУ.....

100

Анонимен

преди 13 години

Само РЗС!

99

Ужас

преди 13 години

А, и още нещо да питам ***, казващи "давай, Бойко, мачкай" - чуждестранните инвестиции за половината на 2011-та са спаднали с 22% спрямо миналата година!!! И това ли е успех на бб? Сега ще бъда заклеймен за комунист, защото който мрази некадърния вожд е комунист! Аз мразя и в червата комунистите, но повече мразя тъпите, необразовани, нагли, неграмотни, нахални, самозабравили се, нарцистични мутри, имащо се за Господ и говорещи винаги в единствено число като става въпрос за даване на пари!

98

Анонимен

преди 13 години

ХОРАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА ДА НЕ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ НА ТОВА КАКВО ПЛЯМПА БОРИСОВ.