112

Лисан

преди 13 години

- Здравейте , свързахте се с радио Ереван.- Здравейте, искам да ви попитам аз гей ли съм или ******аст?- Господине, кажете ни какво работите. Политик ли сте?- Не- Тогава сигурно сте певец или артист?- Не бе, водопроводчик съм.- В такъв случай, господине, вие сте си най-обикновен ******аст!

111

Анонимен

преди 13 години

На тези които са разрешили парада, синовете им зет да им доведат в къщи!

110

Анонимен

преди 13 години

До 108Имаше виц по-долу и той отговаря на въпроса ти : Защото са п***раси!

109

БИБЛИЯТА КАЗВА :

преди 13 години

БИБЛИЯТА КАЗВА :Ако мъжко бъде хванато върху друго мъжко и двамата да се убият с камъни, после да се полеят с газ и да се запалят и да се заровят надълбоко, така че да не остане следа.напълно подкрепям.

108

45

преди 13 години

Нещастен п***рас е ***...Просто населението в БГ е масово затъпяло...Единствения критерий по който може да се определи кое е правилно или не, кое е лошо или не, е това дали вредиш на околните, всичко останало е субективно, за някой духането не е нормално и ще раздава присъди защото жена ми ми врътнала една ***.

107

Анонимен

преди 13 години

94, не си прав да разсъждаваш така... първо го запалваш, после го застрелваш.

106

Анонимен

преди 13 години

до 103Не е Данков, а жена му.

105

Анонимен

преди 13 години

п****асите всъщност защо парадират ? Някой може ли да сподели, че нещо не схващам логиката ..

104

ф

преди 13 години

БОЙ ДА *** МАМА ИМ И *** ДА *** ЩЕ РАЗВРАЩАВАТ ДЕТЕТО МИ БОЙ ТЯХНАТА МАМА П***РАСКА И ЛИЗБИЙСКА ***...

103

Анонимен

преди 13 години

Правят се паради на гей ориентацията,протести срещу тормоз над животни..но не могат да се проведат протести срещу ниският жизнен стандарт,срещу безработицата,срещу високите данъци,срещу корупцията..Иска се защита на общности,на животни..А как да стане това ,когато цялото ни общество е беззащитно?Приоритетите ги няма..Ако има справедливост за обществото като цяло ,ще има и за хомосексуалистите,ще има и за животните...Сърцевината на проблема е в това,това е основата....

102

EL TURKO

преди 13 години

Pedalite v zatvora, lesbiite v bolnitci!!! Nikakva milost, tryabva nashto moderno obshtestvo vednuj zavinagi da se prochisti ot tazi chuma!!

101

хетеросексуален

преди 13 години

Поне 20% от жените го правят или някога са го правили с друга жена. Тъй , че........:))

100

Анонимен

преди 13 години

Този на фотото Симеон Дянков ли е?

99

Анонимен

преди 13 години

до 89може да си на 30 години, но коментарите ти са детински. ***.

98

Анонимен

преди 13 години

Какво ги коментирате тези *** това са психично болни хора използвани от враждебно нам племе-*** за разсипване на нашата държавност и християнски и семейни ценности ,затова от малки нашите деца трябва да ги възпитаваме към нетърпимост към тези уродливи неща ,че глупости от рода на етническа и верска търпимост и толерантност към всякакви извратеняци видяхме до къде ни докараха .бъдещето на нашия древен род ,зависи от нашите деца ,а именно как сме ги възпитали

97

Анонимен

преди 13 години

Ало червените леви много от рано сте се активизирали Рано ще ви излезе късмета

96

Да, да

преди 13 години

Скоро очаквам шизофрениците и другите психари да си направят парад и да искат равни права с останалите. Та нали хомосексуализма е болест на мозъка.

95

Аз

преди 13 години

Не може да са равни и еднакви с мен. Аз не се обличам с перушина и не се думкам като магарица... исках да кажа като ***ерас на Горна Баня под моста.

94

blackradio

преди 13 години

Следва парад с интимното животинче и никой да не смее да дискриминира дискримиционно...После парад с интимното детенце(най-добре с децата на "модерните")...."Модерните" само да смеете да кажете, че това не е нормално и съвременно и свръхцивилизовано. И содомитите и педофилите си искат правата. Няма да ги дискриминирате

93

s-h

преди 13 години

БОЙ,какви човешки права,да си седят в клубовете и да не развращават младежта,с какво право парадира тази ***?,Ще променят законите на природата, ще налагат на другите техните пороци.