6

електорат

преди 13 години

ВОЛЕН Е ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРИН!! КЪДЕ СА ОНЕЗИ МИШОЦИ- КОСТОВЦИ , ПЪРВАНОВЦИ И СИЕ? ТОЙ ЕДИНСТВЕН СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ ИСЛЯМИСТКИЯТ ТЕРОРИЗЪМ НАД БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ . В ИСТАМБУЛ НЯКОЙ ДА Е ЧУВАЛ КАМБАНЕН ЗВЪН? КОЙТО СЕ ЧУСТВА ТУРЧИН -ДА СИ ХОДИ ТАМ!!!!

5

Анонимен

преди 13 години

2 млн годишно доход за едното присъствие в парламента - това може да подлуди всекиго преди изборите. Но не на всекиго се позволява да действа като психично болен, без да бъде въдворен в психиатрията поне за малко. Така, че въпросът "Защо Волен е сред хората?" е належащ!

4

Евро дик

преди 13 години

Този, Митето, синчето, европарчето, голямо дупенце е отпрал!!! Той все повече заприличва на женичка, откакто замина за Брюксел. Ще изкочи от него някоя пикантна хомо история, обърнал е разбата вече.

3

IVo

преди 13 години

Дойде време да смени хапчетата тоя Волен , Какъв ислямски фундаментализъм какъв джихат го друса . Чул някакви думи и ги използва , ама дори не знае какво им е значението . Наистина е за специализирано заведение , омръзна ми да слушам и чета за него в последните 72 часа . И тоя иска да ми става президент след всичките си изцепки за последните дни , Смях

2

Анонимен

преди 13 години

Призовавам всички мюсюлмани които си мислят, че имат право да вият по 5 пъти на ден по високоговорители,да разпъват килими по тротоарите в центъра на столицата на България и да нарушават спокойствието на хората около тях, да се изселят в най-близката мюсюлманска държава ! Мерси за вниманието !

1

Сарафов

преди 13 години

ATAKA! ПОБЕДА!Волен президент!