62

До Милен

преди 13 години

"Щото ние" не сте електората.Давай си мнение сам за себе си ***

61

Анонимен

преди 13 години

ТИКВА ТИ СИ ПЪТНИК, ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ГО ГЛЕДАШ САМО ОТВЪН!

60

Анонимен

преди 13 години

Боко, твоите Шменти-Капели ги знаем. Слушаме ги вече година и половина, че дори и от преди това.Кажи, Баце защо днес си купях хляба за 1.20лв (700 грама) и бутилка олио от 1л, Баце - за 4.20лв.Защо стана така Бате Боко Плямпало, а ?Станишев ли е виновен или Първанов ?Или може би Трактора и Яне ?

59

Анонимен

преди 13 години

Защо не се замислят за всичко това, защо не им е угодно това, което правим? Фискална стабилност, политическа стабилност, и най-вече хората виждат огромното строителство, което прави нашето правителство. След НДК в България такова строителство не е имало.ОППА ТУКА ВЕЧЕ НЕЩАТА КЛОНЯТ КЪМ ЗА ПСИХИАТЪР , ТОЯ БОЙКО ЯВНО СЕ СЕЩА КАКВО ОЩЕ МОЖЕ ДА НАУЧИМ ЗА НЕГО И ГОВОРИ ХУМОРЕСКИ ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ.ВРЕМЕ Е ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА СИ ВЛЕЗЕ В РОЛЯТА НА ТАКЪВ.МИШО БИРАТА БЕШЕ ПРЕДОСТАТЪЧНО И СЕГО РУМЪНИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН , А БЪЛГАРИЯ С ТОЗИ ПРЕМИЕР НА МУКАВЕЙ

58

Gustavson

преди 13 години

e, tozi e nahal ot n-ta klasa. Kak ne go e sram da govori taka,Samo urejdane i nishto konstruktivno.Da beha nauchili s Cvetanov pone poedin ezik a te i Bulgarski ne govoriat kakto si trebva. Tozi nash premmier iniama predstava kakvo stava iz stranata.Zaobikolen e ot stotici guzolizci koito sa kato leshoiadi, da otmuknat neshto ppokrai nego. Toi e tolkova daleche ot nashite problemi, a i ne iska da znae. Vajnoto e da trupa pari.Gereberovci, na vas po kolko se plashta na pisanie za Imperatora?

57

abc

преди 13 години

Ако не е Бойко, следващия премиер е Станишев или Доган, сваляйте го.

56

Dan

преди 13 години

Аз също смятам, че връщането на редови митничар на терминал 2 на Аерогарата, е песъчинка на плажа, при положение ,че до сега се вкарваха телевизори на облагаема стойност 20 долара и никой нищо не направи,при положение,че като стъпи "МЕТРО" на пазара и се чудеха коя митница да обслужва стоките за "МЕТРО",че са на реалните си цени а не на занижени и бие на очи....те сега тръгнали да ми показват колко е лош Борисов, абе аз да не ям доматите с колците!?!?!? Ох да идват избори та да изчезнат БСП &!!!

55

Предсрочни избори!

преди 13 години

Характерната особеност на герберестите е тази която ги отличава от всички други управления преди тях!А именно - уреждане на свои хора на всякакви нива - от най-високото до най-ниското в йерархията!Никой друг не си го е позволявал! Само ГЕРБ се набъркаха с уреждане на държавни постове на всякаква *** от непрофесионалисти!За справка - Калинка Илиева!

54

обява

преди 13 години

търся спешно място в отборчето по футбол на боко(може и като вратарче,а?)

53

Анонимен

преди 13 години

"Защото ние ще направим след една година метрото нещо, за което 2-милионен град е мечтал. И то с европейски средства, и то изключително съоръжение. Вчера като се прибирах гледах Спортната зала, вечер свети, прекрасна е, след няколко месеца ще я открием! Сутринта минах по Южната дъга от Младост до Камбаните вече е подравнено отстрани. Като минеш и виждаш новата магистрала как се строи. След един месец ще отрием Люлин, хвали се премиерът."Премиер на България ли е,или кмет на София???

52

Трендафил Акациев

преди 13 години

Нека идат терористи на талази! Дюнерът на ъгъла ни пази! Не ни трябват ни Мосад, ни Щази, нас Осамата не може да ни гази! Хапваме си дюнер със салати, ...затова не ни засягат атентати! Имаме летищен терминал - там ще бачка, който е ритАл! Вкарваш гол - и ето имаш пост, нищо че си селянин и ***! Може да набираш егене, ама си от нашите - ченге!

51

izbiratel

преди 13 години

Големи наивници са тези, които си мислят, че ще сломят духа на Бойко. Който каквоти иска да си говори на следващите избори пак ще са 1-ва политическа сила - на пук на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ МУХАЛИ.

50

избирател

преди 13 години

Искам да отбележа ,че наистина един Минитсър - Председател може да назначи който си иска на всякаква държавна длъжност !Не е в това проблема !Но преди това Бойко НЕЕДНОКРАТНО заявяваше ,че НЯМА приятели и на никой не помага !А сега казва ,че е можел да го постави където си поиска !С това не само не отрича ,а и потвърждава ,че всички изнесени записи досега са истински !

49

Българин

преди 13 години

Не се притеснявай Бойко. Действай смело. Тези компромати ги генерират, защото са се объркали, слаби са и не знаят как да дойдат пак на власт. Както са тръгнали (Галерии, СРС-та и т.н.) май няма да ги огрее. Всичко прозира и мирише. Да не би Сергейчо или Царя или Костов или кой да е на власт да не е питал за този или онзи. И на Запад и на Изток е нормално. Просто търсят под вола теле, но са много елементарни. Народът от 2011 вече разбира доста неща и усеща тарикатите. Просто нямат шанс.

48

нар

преди 13 години

Егати, нарциса е тоя. Аман, от недоучени политици. Дано след време, тия милиционери и пожарникари не ни управляват. Иначе, няма управия и Бай *** ще е вечен. Жалко, за хубавата ни държава.

47

Анонимен

преди 13 години

Че ти имаш ли коса бе, ПЛЕШИВА, НЕКАДЪРНА, КРАДЛИВА, ***!!!

46

Цанев

преди 13 години

Бойко обади се на Танов че синчето ми иска да стане митничарче в Лом е от Монтана е щото Фидосова иска много пари

45

Анонимен

преди 13 години

Съм много хубав, съм страшно хубав, съм тъй прекрасен, съм тъй красив, съм уникатен и най- приятен! От ден на ден см по-съвършен!!!!!! ЦИРКАДЖИЯ!!!!!!!

44

Анонимен

преди 13 години

Ами то дори на простаците косата побелява, когато минат определена възраст. Пък ти, Бойко не си първа младост все пак. Иначе виж - вътре си е все същото, кънти на кухо.

43

Косопад

преди 13 години

Той като има една буйна коса, та бяла била. Гола тиква.Ама като си отвори устата, запушвайте си ушите.Кой гласува за тая чалга и простотия???