109

Анонимен

преди 13 години

Много удобно е некадърниците-мутри постоянно да се оправдават със Станишев. Но плочата доста взе да се изтърква. Пък и той вече година и половина е далече от баницата. Кой покровителства контрабандата, каво ще кажете герберастчета, а ?

108

Иван

преди 13 години

Три пъти бяха на власт от 89 г. и какъв е резултата:1. 89 г. Изнасяне на парите в чужбина, девавация на лева, спестяванията на милиони в джобовета на назначените милионери2. 96 г. Фалит на банки - доразграбване на спестеното през 90-96 г. Към днешна дата щеше да е същото, ако още беше на власт!3. 2005 - 2009 г. Строителен "бум" /т.е. пирамиди/! Много хора дадоха за строежи "на зелено"! Строежите 'замразени", парите ги "няма"!Гласувайте отново за БСП - "Пак сме тук"!

107

ddt

преди 13 години

XAXAXAAA KOI SHTE TI DADE NA TEBE VLAST BE PLASHOK - TI SI BUDESHT ZATVORNIK XAXAXA

106

Анонимен

преди 13 години

Герберастите излезнаха на светло... Отидете малко да коментирате и Цв. Пеленгатора и Тиквата Коруптна...

105

..::whAZZzup::..

преди 13 години

Мушморок очилат, ще ти скъсам дупарата!!

104

ПФФФ

преди 13 години

Хаха...тоя па!

103

Анонимен

преди 13 години

Защо драпаме за властта така настойчиво напоследък, че не гледам новините? Някой сутеньор ли е арестуван, че да трябва да променяме законите заради него, амнистия ли трябва да се гласува, нов договор с Газпром през 3-*** посредници ли трявбва да се преподписва?

102

Анонимен

преди 13 години

Контрабанда има откакто са създанени митниците. Така, че тя никога няма да спре. А и не мисля че контрабандата ти е проблема.

101

NEMO

преди 13 години

СМЯХ.Не го е срам да се показва след простотиите които сътвориха.Ще поеме ама нещо друго в затвора

100

djac

преди 13 години

серГЕЙ урока си го знаеш,надени червените прашки и бегом в СПАРТАКОС.

99

Анонимен

преди 13 години

Toq da si trqe. Samo da si pripomnim 4e se skara s Evro komisiqta i ni srqha fondowete.Dopulnitelno opuka 4 mlrd. samo za 6 meseca, dokato obesnqvashe 4e kriza nqmalo.

98

mind twist

преди 13 години

А за затвора готов ли е?

97

И К

преди 13 години

СТИГА, АМАН ОТ ***.

96

xxx

преди 13 години

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава! Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин,

95

кл

преди 13 години

народа го отсвири,Ленчето също,да се пенсионира,ама няма трудов стаж.......Е НЕМА ТАКА ДЪРЖАВА

94

васил

преди 13 години

Вие да сте видели комунист който не готов да вземе власта ВИНАГИ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. Ейй, ни срам ни очи,сигурно пак двамата руменовци ще са министри,пак Корнелия Нинова,ааааааааааааааййййййййй сиктир бе писна ни от обратни резби.

93

до Анонимен 84

преди 13 години

що бре,боико жена задържа ли,дете направи ли??

92

alexcs

преди 13 години

Тоя мишок тъкмо го бях позабравил, но отново напомни за себе си с неприятното си с простотията си.Станишев и лидер, България и погром.По добре да ме управлява "бадит" който бърка в кацата с меда и остава и за народа отколкото жалък безубразен *** като Станишев!

91

боян

преди 13 години

коментира Станишев, който обяви, че партията му готви управленски алтернативи, и изрази готовност отново да поеме властта в страната.АААААААААААААААААААХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААААтолко *** не сме, ***!!!

90

888

преди 13 години

Никoй от съществуващите партии повече няма да ни ръководи!Трябва да внасяме политици