27

ОПС

преди 13 години

Е само това ли "срамувал" се. За такова нрщо какво щеше да се случи в Германия ( за Япония и Китай няма да говоря) Това ли за ГРАЖДАНИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ БА БЪЛАГАРИЯ (ГЕРБ) - ами те прости селянчета на телефони още се радват :) Колкото е тъжно толкова и смешно

26

Maraba

преди 13 години

Хей,ще провери ли някой,докато са били на партито,тези депутати дали са се водили в парламента присъстващи?Може би докато са чакали за тутурутката са гласували законче или измемение?

25

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА на Бойко ***!

24

9.11

преди 13 години

Гладни и жадни са Бойкооо! Ако беше да дадат нямаще един да отиде, но пусто нали е за вземане, що пък да не отидат? Зер с едната депутатска заплата живее ли се?

23

Анонимен

преди 13 години

Какви лакоми гербаджии, какви 5 лева бе БОЙКО. Я СИ ВИЖ КОМИСИЯТА ПО ВЪНШНА ПОЛИТИКА И ОТБРАНА КАКВИ ХОРА РАБОЯТ ТАМ. *** ШУРКОВЦИТЕ !!! ЦЯЛА СТАТИЯ ЩЕ НАПИША ПО ТОЯ ВЪПРОС, И ЩЕ Я ИЗПРАЩАМ И НА ЛУНАТА АКО ТРЯБВА.

22

БЕЗ ЗАПЛАТИ 2

преди 13 години

Ще е силно в шоуто на бТВ да отидат депутатите които не са се провенили и не са отишли и те да дадат заплатите на провенилите се! Така имаме 3 в 1 НАКАЗАНИЕ И НАГРАДА! Наказание за сгафилите депутати и награда за моралните депутати и БТв като телевизия напарвила разследването! И най-вече още парички за великолепната шесторка и децата в беда! А тези като останат без заплати за коледа ще ми стане някак хубаво че типични български тарикатлък за гювеч поне веднъж ще стане наказан и ще остане без келепир!

21

Смешници диви

преди 13 години

От днес нататък бригадата на "герберите" се прекръства на "телефонистите" :)Вече е ясно как могат да бъдат подкупени, вадиш им едно лъскаво телефонче и те свалят ..... гарда :)

20

БЕЗ ЗАПЛАТИ

преди 13 години

Бойко да вземе заплатите на петимата "лакоми" депутати от ГЕРБ за декември, за честита нова година и да ги даде за благотворителното шоу на БТВ и без това следващата седмица е финалът! Ще е гениален ход и откъм ПР и като сравнение с другите партии! БСП ДПС и РЗС никога няма да посмеят да вземат заплатите на депутатите си преди коледа! Ще е много силно да ги оставят без заплати преди коледа! Ще се хареса а и разследването е на БТВ така ще е правилно в тяхното благотворително шоу да им отидат заплатите! Така вместо гювеч депутатите ще останат прецакани с пръст в уста и другата седмица премиера ще отиде на финала на шоуто да предаде заплатите им като наказание!Да видим дали ще посмее да им вземе заплатите за декември. In Бойко we trust

19

Пикльото

преди 13 години

ББ бил сърдит на дупетатите-телефонисти.Той и на Калинка-малинка се разсърди.Изобщо ББ е един сръдльо на 5 годинки.И този човек "управлява" БГ................Ами честито на печелившите!

18

до3

преди 13 години

Ти всеки ден го правиш заради дозата

17

Koce losa

преди 13 години

НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ПИША ГЛУПОСТИ В САЙТА!!!

16

аман!

преди 13 години

Надявал се да не се повтори..хе,хе..Че то да не им е сефте бе бацка..Кой знае колко "примоции" и "партитъ" обхождат ежемесечно със служебните баварци.И сега да се правим,че вярваме,че няма да се повтори....аман от кино:(

15

те така!

преди 13 години

Някой има ли някакви илюзии още ????Няма ГЕРБ няма Мерб -няма БСП или ДПС,Атака или Батака -всички мушмуроци в тази сграда са обединени с едничката цел -лично облагодетелстване и келепир ,както на времето викаше бай ви ***!!!!

14

Случаен

преди 13 години

Колко такива "за последно" ББ? Какво трябва да стане за да се махнете. Хората вече не могат да издържат вече. Орязахте всичко, замразихте доходите, но не забравихте да вдигнете де що има цени, данъци, акцизи. И още искате. СТИГА ВЕЧЕ!

13

тъп и прост

преди 13 години

Брао Бойкоооо - ти си връъъ,върна ми вярата в държавата

12

Анонимен

преди 13 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат - нямам коментар.

11

УжасТ

преди 13 години

Ще им се скара :) Голям праз !

10

ПОЗОР !!!

преди 13 години

Нееееееееееее ,,,ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ,,,ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ С ПРОДАЖНИТЕ ГЕРБЕРИ ,,,!!! БОКО -ПОЖАРНИКАРСКАТА КРАТУНА ПОКРИ СЛУЧАЯ ,,,СКАРА ИМ СЕ И ТЕ ОБЕЩАХА ВЕЧЕ ДА НЕ ПРАВЯТ ТАКА ,,,ДЕМЕК ДА НЕ ВЗИМАТ РУШВЕТИ... !!!

9

НЛО

преди 13 години

ДА АМА И НАЙ ЛАКООМНИ ПОНЕ ИМ КАЖИ ЧЕ СЕ ПОДСЛУШВАТ И ТЕ НЯМА ДА ТЪРЧЪТ ПАК.А ТИ ДАЙ ОБЯСНЕНИЕ ЗА БЛЕКБЪРИТО ПОДАРЪК ОТ МТЕЛ.

8

Салахадин

преди 13 години

Навремето нали ги бъзикаха с едно кантарче.Нямаше и половин ден и го откраднаха от парламента.не знам дали си спомняте за този случа?Но още тогава тази случка обясни всичко.Така,че сега това не е учудващо.