19

vania

преди 14 години

имам въпрос към тези които държат да има новини на турски,посочете ми друга държава в която има новини на език различен от официалния?смятам че този спор е абсолютно излишен и референдум е излишен разходи напразно,спиране на новините без референдум на който предварително се знае резултата

18

демократ

преди 14 години

Ми по тази логика, защо в парламента и ЕС мнозинството решава? Да решават малцинствата? Що например Малта и Люксембург да не определят политиката на ЕС, ами трябва държавите с мнозиноство като Великобритания, Франция, Германия в европейския парламент да приемат решенията?

17

Салахадин

преди 14 години

Анонимния,кой ти говори тука къде е България къде е Швейцария.И двете държави са в европа нали.говорим за суверените и така нататъка.А относно ЕС като толкова те интересува ни приемат и спрямо нашата конституция.Тоест в България има един официален език БЪЛГАРСКИЯТ!!Аман от дървени философи казвай нещо конкретно не анадолски локуми!!

16

Прочетете всички!

преди 14 години

"Българското правителство трябва да се осъзнае, че подкрепяйки Атака за национален референдум по въпроса за правата на малцинствата, неизбежно ще се стигне до надмощие на езиковото мнозинство. Тази инициатива рискува да постави България в противоречие с основополагащото европейско и международно законодателство и с поетите вече политически задължения относно защитата на малцинствата и зачитането на малцинствените езици"

15

gog

преди 14 години

никой никого не е прецакъл, все още нищо не е отсъдено, трябва мирно и тихо да се реши въпроса но новините трябва да се махнат!

14

Тодор

преди 14 години

я, Пожарникарчето май взе да свири "Отбой"

13

Анонимен

преди 14 години

Вчера референдум , днес се бие с Яне ,абе луд човек / Волен/

12

Димитър

преди 14 години

Абе тези от Европейският Съюз що не си гледат работата ? Да не би по ZDF да дават новини на турски ?Защо там не уважават малцинствата, а в България трябвало да сме се предържали към нещо си ?Но аз съм ПРОТИВ РЕФЕРЕНДУМ !

11

ахмед

преди 14 години

ххехе всички се прецакаха защото са ***..

10

Анонимен

преди 14 години

Тея новини световен проблем станаха, от мухата слон правят, а можеше тихо и кротко да ги свалят от ефира

9

Анонимен

преди 14 години

Абе да затворят тая национална тв и се решава въпроса. Само като видя предаване по канала и ме връщат 20 години назад. А декорите все едно са ги взели от 70-те години.

8

Пенчо

преди 14 години

като сте си избрали полуграмотна мутра за премиер, бъдете готови и за Гражданска война. Защото политиката е и дипломация, а не селската кръчма в Банкя

7

Анонимен

преди 14 години

Нека тези европейски дипломати посочат една държава , в която по националната ТВ имат новони на чужд език. Няма такава. Какво ни се месят копеленцата? Да си имат новини , но не по БНТ. На мен новините не ми пречат , досега не съм ги засичал даже, но въпросът е принципен. По БНТ се говори на БЪЛГАРСКИ

6

Анонимен

преди 14 години

Най- доброто репение, но за кого? Не и за нас! Работата за пореден път отива на "изуй ***"!

5

Анонимен

преди 14 години

Швейцарците не са в ЕС

4

Анонимен

преди 14 години

Казвах ви аз че нищо няма да стане с този измислен референдум , ама не Пак се излагаме из цяла Европа

3

Анонимен

преди 14 години

Волен прецака Бойко.

2

Салахадин

преди 14 години

Ша ни накърни,колкото на швейцарците и се накриви козирката.Махайте ги тия новини.Това са само жалки напъни.И Юзеирови плашеха па млъкнаха кат видяха чепатия.И тия кат мърморят кат ги махнем ще спрат да пелтечат.Не виждам защо има шум.Махайте ги и толкоз.Следващата стъпка премахване на противокунстуционната партия ДПС.

1

Дидо

преди 14 години

Тоя Бойко забърка такава каша и с македонците и с турците, че просто нямам думи.