55

Скиоро

преди 2 години

Аз съм един от тези 1760 случая в София. Седя си в къщи и си пия чайчета, витамини и парацетамол. Не съм ваксиниран.

54

Елемаг

преди 2 години

Нормални хора,не се хабете.Стъкмистиката се знае,че е нагласена,как да има и умрелите животни ще вкарат в нея.Или като оня,деот му нямаше главата и го писаха Кромид моториста.А иначе минусчета цъкат държавните служители,които скоро ще са на улицата и ше разберат,как се сформира работна заплата в реалния сектор.Измислената истерия с Кромид,само ускорява процеса.И тогава няма минусчета.Па и те са вакси,така им казааха шефовете стари номенкалтурчици!!!

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен83 Естествено. Ако с основното си заболяване са могли да изкарат още поне 10-20 години, като го катализира вируса и са духнали свещите за 1-2 месеца, че и за по-малко. Леле колко си безпросветен!

52

Анонимен

преди 2 години

най скалъпената статистика, яко лъжа и измама, но поне има кой да кълве на цялата глупост

51

Анонимен

преди 2 години

Какво искате от Радев, бе! Да ви сложи локдаун, за да ревете после, че отменя изборите, за да управлява еднолично? Нали веднага това ще изквичите, герберасти долни?

50

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър Като гледам - ударило те е вирусчето в главицата. Не ти си го прекарал, а то те е прекарало.

49

Анонимен

преди 2 години

Най- много са в София. Има места където броят им е много малък. Иначе това е яка стъкмитика. Май до изборите ще е все така.

48

Анонимен

преди 2 години

До ICXC Че някой да ти пречи?

47

SS

преди 2 години

Я ВСИЧКИ ПОД СТРОЙ СЪС СТРОЕВА КРАЧКА И ПЕСЕН КЪМ ПУНКТОВЕТЕ ЗА ВАКСИНАЦИЯ. ХОДОММ МАРШ ! ДО 2год ЩЕ ОТВОРЯ КРЕМАТОРИУМ. ТРЯБВА РАБОТА ДА ИМАМ !

46

ICXC

преди 2 години

Аз съм християнин и се доверявам на Бога, Исус Христос и Дева Мария, че ще ме пазят от тази коварна болест! Но не искам да ми ограничават правата и да ме задължават да си слагам ваксина, това все пак е моето тяло и аз решавам! Следователно и аз си нося кръста!

45

Четвъртата вълна

преди 2 години

Аз ще отнеса останалите живи с фалшиви сертификати!Заедно с тези "лекари", които са издали сертификатите!

44

Анонимен

преди 2 години

Заради вторник са повече,а и заради ваксинираните,разнасят заразата безпроблемно.

43

Анонимен

преди 2 години

българският тарикат е готов да настъпва мотиката още година за да не излезе че е балък!

42

Пенсионер

преди 2 години

Тия ша ни уморат от тая пенсионна "реформа"

41

Ваксиниран

преди 2 години

Антиваксърчета, видяхте ли докъде води дървената философия? Предстои ви вашата четвърта вълна! Осигурете си шубички, че ще спите по стълбите, пък времето студенко! Страшничко е, а? Продължавайте да се оKУPажавате! Ще ви е нужен голем kypЯЖ! Ха сега кажете нещо за ВИТАНОВ! И все пак, ако поискате моя съвет! БОЦ, БОЦ! Два пъти. Кураж антиваксъри с Витанов във сърцата!

40

Косата

преди 2 години

Утре да наваксате до 600. Излагате се!

39

Надървен

преди 2 години

Що така ве

38

До 41

преди 2 години

Реално ваксинираните от тея 18 са 4ма. Останалите са с фалшивите сертификати за ваксинация. Това поне е известно. Антиваксърите и фалшификаторите, гответе се и вие за болница.

37

Анонимен

преди 2 години

Радев реши да докаже на Слави че е истинския конник на апокалипсиса!

36

СВОЙ

преди 2 години

Относно цифрите,ако вземем средно за събота,неделя и понеделник,заразените са 3400 на ден и 145 починали.Да,това са страшно много хора.Но имам съмнение относно отчитането на починалите.Или лечението не е както трябва,защаото 145/3400 е 4,3%,което е страшно много.Вероятно истинският% е 2-3,както навсякъде по Света(което пак е много).Според мене сме стигнали пика и до края на ноември,ще под 700-800 на ден.Гледма цифрите от миналата година.