42

Анонимен

преди 3 години

Хем вчера Радев му го надяна до дъно, тоя пак се ежи. Свикнал само да се съгласяват с празнословията му и го вбесява някой да го затапва постоянно. Особено като е видимо по умен

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37"Тиквооо, помоли му се коленопреклонно като толкова ти трябва мнението на Рдев. Помоли му се, да. Що то явно си нямаш свое мнение или се чудиш как да седнеш между два стола, за да няма обидени."Борисов мнението си за Навални вече го каза бе, другарю, защо лъжеш?Даже господарите ти в Кремъл го тагнаха, със съвета да не си го дава, защото това си било тяхна вътрешна работа. После и Захариева, от името на равителството на Борисов пак го повтори.Та защо лъжеш?

40

Бай Ганьо / Барба Г.

преди 3 години

Аз съм *** , аз съм *** , аз съм зеленчук , аз съм плод , аз съм ..... *** В детската градина , слабите , инфантилни и подли дечица казваха : кажи ,кажи ,аз ще те наклеветя на другарката ....

39

Анонимен

преди 3 години

Най ми е смешен членът на бкп Боко ти квата,като за всичко обвинява комунистите.Като не ги харесваш,защо си станал комунист.Отговорът е -за кариера.Щото знаем,че не се даваше лесно книжка,за да просперираш професионално.

38

Голямото нищо

преди 3 години

Радев е толкова компенсиран, че не разбира кога ги критикуват кога го питат. Той никога няма позиция, по никой въпрос, той най-обича да мрази. Много е пр- ост. Мрази всичко и всички, но много обича властта и парите. Защо начело на държавата стои едно голямо Нищо?

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимно 40до 31-В *** си ще видиш зорти видя,и кво?

36

Анонимен

преди 3 години

Браво. Показахме солидарност в борбата за демокрация по света и срещу диктаторските режими. Това е бъдещето - глобални протестни действия, против глобалната диктатура.

35

Наблюдател

преди 3 години

Радев е много смел, но не и когато трябва да нагази в руското корупционни блато. Което е тясно свързано с българското корупционно блато. Мълчи като партизанин на разпит.

34

1

преди 3 години

До БЪЛГАРИН,не е по-голям от тиквата

33

баба мара

преди 3 години

защо да се намесваме заради навални 200 дни българите искат оставката на двамаи те не я подават скандали с чекмеджета пари злато мата хари и ес мълчи и невзема отношение какво ме интересува навални ако е невинен ще го пуснат

32

Анонимен

преди 3 години

Бойчеее,изпята песен си в политиката,а от стреса само пълнееш.Не се коси толкова,глей си кефа.Всичко е пари,а ти имаш достатъчно.

31

Анонимен

преди 3 години

Тиквооо, помоли му се коленопреклонно като толкова ти трябва мнението на Рдев. Помоли му се, да. Що то явно си нямаш свое мнение или се чудиш как да седнеш между два стола, за да няма обидени.

30

Анонимен

преди 3 години

До 1Радев не си е казал мнениет за случая Навални, защо лъжеш?

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21"Няма защо да пита Радев.Защо не пита фрау Меркел,с която се цунка защо прати Навални в Русия да се върне,а не го остави в Германия.Знаеше се какво го чака."Червените каскети сте закърмени с лъжа и първия ви рефлекс е да лъжете.Навални не е "пращан" от Меркел. От първия момент в който можеше да говори си каза, че мястото му е в Русия и ще се върне в най-скоро време.

28

1

преди 3 години

др.борисов,Радев си каза мнението,но ти не отговори,защо не коментира,мирните 160,дена под прозорците ти,м министерския съвет,където милиционери влачеха протестиращи,по плочите,ако не си ги гледал по телевизиите,може от всяко чуждо посолство,да поискаш записите,и чак толкова,не бъди загрижен за Навални,то си е вътрешен проблем на Русия,дай да не се мериме с атовете,защото,много лошо ритат,днес къде ще инспектираш,селско училище или селски хоремаг,и виж там какво стана с пътя за Рилския манастир.

27

Анонимен

преди 3 години

Радев е ясен. Комунист.Ноо...мутрата, който се прави на големия еярооеец и че уж не е с Путин...да обясни, защо с наши 3млрд постеои тръбата на Путин. Тръба, кояъо само Путин и Русия ще я ползват. И това си е Руски поток, а не балкабски, бански или какъвто и да го изкарва тази мутра.Та...мутро лъжлива. Ти на този въпрос ще отгояориш ли.Радев го остави. Ясен е.

26

Анонимен

преди 3 години

Моето мнение е ,че Навални е крадец и е осъждан за кражба на половин милион долара.След като излиза от затвора започват бомбастичните разкрития колко много краде Путин.И тъй като опозицията отчаяно има нужда от ново лице се обединяват около него.Естествено Навални отрича да е крал половин милион долара само не става ясно той как е живял 15 години без работа.Работил като опозиционер казват.Добре.

25

ТИКВОНТИЙ

преди 3 години

е научно доказателство на теорията на ДАРВИН за произход на видовете. Най-после откриха учените свързващото звено....

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Какви "чужди интереси" другарю? Кой ще прибира таксите от преноса на газ?

23

-

преди 3 години

Такова падение на нацията търпяща това недоразумение мухобойко!СРАМ! РЕЗИЛ! ПОЗОР!!!Радев, не се занимавай да му отговаряш - бубий простака с мълчание!