29

Анонимен

преди 6 години

В общи линии се е сблъскал с вашингтонските продажници, които са почнали да му обясняват как Русия била едва ли не страничен наблюдател при Освободителната война. Разбрал е за най-новите опорки пуснати през последните години от кукловодите на паляка плевнелиев.

28

24/7

преди 6 години

Руският патриарх си тръгна огорчен към Москва... хахаха...братушките се държат като ощипани девочки...товариш Путин ще дърпа нечии уши след изборите , ама да видим кои ще са късметлиите. Имам няколко предположения, но да изчакаме...

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23 Догодина ще добавим и тях, наравно с поляците.

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКаква история пък четете вие, мале мале, от блоговете на Иво Инджев са ви всички "познания"....

25

Анонимен

преди 6 години

ХА,след всички *** дето му направиха тоя бил огорчен че ЗАГИНАЛИ ВОИНИ ПО НАРОДНОСТ ТОГАВА БИЛИ ЧАСТ ОТ РУСКАТА ИМПЕРИЯ чиито наследници ИМАТ СЕГА НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ били споменати наравно с крепостните руски селяни ТОЯ ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ЗАГИНАЛ РУСНАК И ДРУГИТЕ ЛИ БЕ???Иска да каже че живота на друг освен руснак Е ПО-МАЛОВАЖЕН ЛИ БЕ??КОЙ ГО ПОКАНИ ВТОРИ ПЪТ ....БАЦЕТО И ГУНЬО ДА СИ ВЗЕМАТ ЗАБЕЛЕЖКА И ДА СЕ ПРЕСТАНЕ С ТАЯ ЛЪЖА ЧЕ ВОЙНАТА БИЛА НАРОЧНА С ЦЕЛ НАШЕ ОСВОБОЖДЕНИЕ!ПРОСТО ВОЙНА Е!

24

Анонимен

преди 6 години

Попе, опитите ти да учиш българите на кого да са благодарни за собственото им Освобождение е връховна наглост ! Крайно време да разберете, че историческата истина за Освободителната война, не е само руски прерогатив !

23

хм

преди 6 години

Разбираемо е огорчението на Гундяев.За първи път е посетил България като млад лейтенант през далечната 1969г. и никой не го е сеферил за слива. Сега идва като генерал от КГБ, а му козирува само Полковникът от ДС Неофит....Другеите го плююют и викат дуууууррррррр...

22

Луд

преди 6 години

Финландоя и Полша били руски, затова да не им благодарим, че са се били за България. Еми то и България е била турска, значи не да ни освбодили, а са ни победили.

21

Анонимен

преди 6 години

А защо не изказаха благодарност и на осетинците? В Руско-турската война са участвали много бойци от братския осетински народ, които са имали съзнанието, че отиват да освобождават свои родственици. А-а, сетих се защо! Може би защото осетинците искат да се присъединяват към Русия, а не към НАТО?

20

Българин

преди 6 години

А да припомним, че щатния в НПО-тата чехлю, навремето дори не спомена братския руски народ в речта си. Само другите нации. Но българския народ помни за нещастие на продажните ни политици.

19

Анонимен

преди 6 години

Отче, отче, да знаеш, че признателни не означава да бием чело в земята и да целуваме ... Вечна слава на падналите за нашата свобода - руси, украинци, белоруси, грузинци и арменци, и както тази година за първи път чух, финландци. Истината трябва да се знае и помни. Отвратително е, когато духовен лидер се намеси в политиката. Явно мисията на отчето не е минала по план, щом си е тръгнал огорчен.

18

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че НЕ са били само руснаци. Трябва да си много неук да го кажеш. През ВСВ основния офанзивен ред на Русия е Украйнци предвождани от техен генерал. Има история четете я. Знам че старите са учили само съветска история , но прочетете малко истинската история. Чапии .

17

Реалноста

преди 6 години

Конкретно този полк го командва немец да не говорим че и самия цар Александър 2 е немец ..Въобще повечето войници от войната са от киевска губерня най вече украинци

16

Анонимен

преди 6 години

"Черна неблагодарност, бе му отделено достатъчно внимание, с него се срещнаха и президент и премиер, освен това отслужиха литургии заедно с нашия патриарх."Черна неблагодарност е да обясняваш как Русия е участвала в някаква измислена коалиция с литовци, поляци, финландци и украинци за Освобождението на България, след като е исторически факт, че Царство Русия е единственият ни съюзник във войната.

15

Дядо ви

преди 6 години

Простотията в тази държава отдавна взема връх. Резултата го виждате сами. Държавата пропада. Българите бягат от България.

14

Анонимен

преди 6 години

Дърт мърморко!Три дена яде, пи и се весели на гърба на българите и накрая си получихме удар в гръб.Повече не трябва да се канят такива мърморковци в България!

13

аман

преди 6 години

Топично по руски. Не може човек да му угоди. Просто другите народи не натякват като руския. Колко обиди сме преглътнали и даже вече не можем да си спомним. Само руската небрагодарност и дебелащина не можем да забравим.

12

Анонимен

преди 6 години

Ами ГЕРБ принизаха умишлено участието на руснаците в Освободителната война до това на финладците и молдовците.Само за справка - загиналите руснаци са 137 568 души,загиналите финландци - 3-***, а загиналите молдовци - 2-***.

11

Сандо

преди 6 години

по времето на освобождаването днешна Финландия е била в Русия. Този полк е бил ръководен от руснаци.

10

Анонимен

преди 6 години

Прав е! През 1877/78 г. нито Финландия, нито Полша са били независими държави. Не те, а Русия е обявила война на Османската империя.Но най-голямата пародия около 3 март беше благодарността, която банкянският *** изказа на ... Сърбия! Сърбия е използвала войната не да освобождава българите, а да заграби поредните български земи - Пиротския край.