28

жалка история

преди 12 години

ще те плюят Бойко, ти не обещаваш комунистически блянове за равенство на всички и да ги оправиш само за 800 дни.. *** народ , слаба държава

27

Да

преди 12 години

аур, ох, зле, много зле, ако Приемърт си отиде, какво ще прави българския народ, оле, оле, много зле, давайте да го кандардисваме да остане... погачи да правим, курбани да правим

26

Според Бойко Борисов оценката за корупцията в България е най-силна сред бизнеса и народа. ВЧЕРА ОПОВЕСТИА ИЗСЛЕДВАНИЯТА ЗА КОРУПЦИА:ОКАЗА, ЧЕ СМЕ НОМЕР ЕДНО ПО КОРУПЦИЯ В ЕС!!!КОНГРАЧУЛЕЙШЪН - НАЙ СЕТНЕ СТАНАХМЕ ПЪРВИ И ТО В МОЯ МАНДАТ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА МЕНИ - МУТРАТА МухоБойко!!!

25

Анонимен

преди 12 години

На дъното сме и копаем надолу! Да вземем да направим курбан барем се разминем. :@

24

Инвалид

преди 12 години

Вие направете пенсионната възраст 100 години, тогава ще има 100 % инвалидни пенсии.

23

аз

преди 12 години

ами защо не подаде оставка .Всички в държавата негодуват тои се е вкопчил във властта като пиявица.Сигурно Цецо наглецо още не е прибрал достатъчно от държавния кюп ,а пък оная грухтящата *** не си е дояла трюфелите

22

Мариана

преди 12 години

***, *** и вече не знама как да ги нарека и него и неговото правителство.Само *** е събрал.УЖАСССССССССССССССССССССССССССССССССПАДНАХА МИ В ОЧИТЕ ЗВЕРСКИ

21

Дядо Мраз

преди 12 години

Защо Б.Борисов се оправдава с предишни правителства,че забавили реформата в пенсионната с-***.Атои къде беше цели две години ,че нея започна щом доиде на власт.Ама идваха избори за президент и ако беше започнал пеформи едва ли щеше да ги спечели.Сега демагогства ,ама хората не са бъдали.

20

да бе, да

преди 12 години

раформа в пенсионната система има и сега, иначе аз трябваше да се пенсионирам догодина на 55 години. увеличаваха възрастта с по 6 месеца. обаче къде са парите за пенсии, никой не ми казва. изядоха ги *** с по 12 деца, дето майките им не им знаят имената."инвалиди" , които куцат, обаче като са в дворовете си вдигат камъни по 50 килограма, а после за да си починат, окосяват ливадата си. какви инвалиди, какви *** деца, аз да не съм им спонсор ?

19

До 15

преди 12 години

Когато думата "***" се отнася за премиера, трябва да се изписва като . царул.

18

Анонимен

преди 12 години

Абе какво се хванаха с тая пенсионна реформа,вместо да създават да правят икономика 3 години да печели държавата сега прибиха народа???Само мвр,военни съдебна система и банките не ги бърка мизерията-хем взимат най големите заплати,хем пенсиониране по рано хем 20 заплати и категория труд-трябва да е обратното който работи за голяма заплата никакви други бонуси,а тези които работят за 300лв трябва да се пенсионират по рано с добра категория и 20 заплати!!!

17

Анонимен

преди 12 години

"Казах им на депутатите и на Изпълнителната комисия дали е 4 месеца или една година, шумът ще бъде един и същ. Да го направим с една година и ще видите, че и на 4 месеца ще се радват." Казано, иначе АЗ-ПРИМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ДЪРЖАВАТА НЕПРОМЕНЯЛА ИМЕТО СИ ВЕКОВЕ НАРЕД, ЯСНО И КАТЕГОРИЧНО ПРИЗНАВАМ,ЧЕ ВИ МАНИПУЛИРАМ!!!! Е другия път пак галсувайте за човек, който очеизвадно е под нивото на болшинството от вас да ви управлява и ясно да ви се подиграва!!!

16

just me

преди 12 години

Колкото и да не харесвам Бойко, трябва да призная, че е прав за реформата. Няма независима икономическа организация, която да твърди обратното. Шокиращо е как икономически експерти от опозицията искат да яхнат недоволството на хората въпреки, че нямат грам идея как да съберат парите, които липсват.

15

кангал

преди 12 години

с всеки изминал ден партия герб все повече изглупяват и губят височина.

14

мечтая за тройната

преди 12 години

Като го гледам този на снимката, и вече си мечтая за тройната коалиция!

13

Лелее

преди 12 години

Ауууу, горкичкия Бобо и лошия народ... Ми да не се беше хващал на хорото бре харизматични, кой те кара?

12

Анонимен

преди 12 години

После премиера ни ще стане професионален футболист в любимия му футболен отбор и ще бъде атрактивен до 65 години, като после ще поиска да играе до 70!!! Прескочи темата за БДЖ, за да си говорят празни приказки за кварталните мачлета. А продажбата на товарни превози е най-големия скандал в политическото ни пространство в момента, наред с уникалните му пенсионни напъни!!!

11

9689

преди 12 години

Преди изборите тези с бентлита дадоха по 2000000 лева сега си ги търсят.Тази предизборна борба и манипулации не стават без пари.Така,че мутра бъди джентълмен.

10

член на БКП

преди 12 години

Другарят член на БКП Борисов към фермерите: В София няма пържоли, в правителството има само мутри!

9

АДСКИ Е ПРАВ.....

преди 12 години

ДАНО ДА НЕ СЕ ОТКАЖЕ ДА БЪДЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА--тогава ,много хора ще гризнат дръвцето!