40

Анонимен

преди 12 години

Не знам, обаче след като направят РИФОРМИТЕ аз повече през прелез не минавам, а и на влак се не качвам. Ще останат "наши" хора, а всички знаят обикновено кои са тия "наши" хора и колко са кадърни. Очакват се страшни катастрофи по ЖП-то. Поне имаше преди кантонери и винаги са били на място, когато е минавал влак т.е. съвестно си гледат работата. Сега на Боку камерите поставени от на Боку фирмите и влакове управлявани от Бокуви хора..... НЕ МЕРСИ ! Искам да съм си жив.

39

Детектифф

преди 12 години

Този наглец, ако обърнахте внимание, говори положително за правителствата на национално съгласие в Гърция и Италия и в същото време не допуска и за миг подобно нещо у нас. Даже приведе пример с кабинета Беров, естествено с отрицателна оценка. И за България употреби термина моята държава. Феодал значи,с няколко милиона крепостни!

38

АМАН

преди 12 години

Простаците отново са започнали да Плюват Бойко ... абе подлизурковци!!! Вие дали сте изкарали и 5 лв... аман от Паразитчета като Вас (недоволни слуги ) стига сте Хленчили... нима някой е длъжен да ви Храни и Облича ??? Хайде се стегне и се дръжте като МАЖЕ... Мажете не Хленчат и не търсят вината в Друг...

37

Даси

преди 12 години

Този на снимката или има запек или диария и е напълнил гащите.

36

putio

преди 12 години

Тоя има акъл колкото трима без акъл...Халал да им е на тия, които си го избраха...

35

Меркел

преди 12 години

Абе милиционер...,икономия в железниците се прави като се съкрати администрацията а не експлотационния персонал.Освен това има технологии като GSM-R които могат да намалят и експлотационния персонал.

34

Анонимен

преди 12 години

Този *** дали усещаше как се самоунижава с всяка дума, излязла от устата му? Попита каква стачка щяло да има в БДЖ, в рамките на 5 минути обясни, че всички искат да работят колкото се може по-дълго и същевременно - че никой не иска да се пенсионира година по-рано.. Попита дали не горят влаковете и сега всеки ден?! Гледах го на епизоди от по една минута, защото ми ставаше неудобно. Как не го е срам, и няма ли кой да го освидетелства?!?

33

Анонимен

преди 12 години

Няма такава държава и няма такъв народ затова няма и такъв премиер. Това е кошмар от които всеки момент ще се събудя

32

Анонимен

преди 12 години

Пожарникарино, защо се правиш на сиромах? Само да не открият лек за възстановяване на мозък, че Герб ще си загубат електоратаМойто момче, в мътната вода *** изплува!Едно от разочарованията на Дянков в живота е, че не се е родил джудже.Тaка би се живяло по-икономично и пестеливоВ СТРАНАТА НА *** ... НАЙ-ТЪПИЯ Е Ц А Р ! Министър Дянков сподели идеала си за жена: "90-60-90"... Пенсионира се на 90 години, след минимум 60 години трудов стаж и с максимум 90 лв. пенсия.

31

до 12

преди 12 години

Недеи да си толкова сигурен в момента математиката не важи ! Които брои гласовете тои печели ---или забрави изборите ,а ?

30

винету

преди 12 години

случайно,ако пак го изберат за премиер ,СИГУРНО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ПЛЮЕ ПРЕДНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ В ДЪРЖАВАТА.

29

бай Ганьо

преди 12 години

Айде по бързо да идва тоя светъл ден Бойко да падне от власт, че си пазя една 20 годишна ракия за този празник на духа !

28

Станишев е виновен.....и Костуф е виновен.от ЕС са виновни..., Русиа е виновна и тя!КУЧЕТА... СИЧКИ СТИ ВИНОВНИ......ЧИ *** ИЗБРАХТИ *** ОТ ЛОШ МАТРИАЛ...СИЧКИ СА ВИВОВНК, САМУ НИА *** СИК НЕ СМЕ ...КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

27

Анонимен

преди 12 години

Борисов, не си на този пост само да казваш няма пари,там си за да ги намериш ! На правителството това му е задачата,не да си свивате раменете, представяш ли си ако си шеф на една фирма и постоянно режеш правата на работниците и им повтаряш няма пари,няма пари...,най-вероятно ще те набият. На Тошо Тошев му се работело още...Що за цинизъм и сравнение,тоя по цял ден пуши пури ,не работи в завод или зад волана...Тъпо е...

26

златкова

преди 12 години

Бойко, просто ни дойде до гуша от твоите тъпотий. Ти не разбираш ли, че с тази безработица, с това безпаричие, с това здравеопазване , а пък сега и с увеличаването на годините за пенсия ,просто ти докато си построиш великите магистрали, няма да останат хора ,които да пътуват по тях. Ще работим до гроб, никой няма да дочака пенсия и ти ще пътуваш по магистралите заедно с твоите велики министри и депутати, които ще оцелеят защото са крадци, лъжци и маръсници. А народа бог да го прости !

25

Очаквах друго

преди 12 години

Те му казват, че и на половина да бъдат намалени пенсиите на гърците, ние пак ще продължим да вземаме многократно по малко от тях. Той отговаря: "Това не е истина. Ще видите какво ги чака гърците". А бе Свинарю, ти не разбра ли, че гърците никога няма да получават по 68 евро пенсия. Ако все още не се разбрал това, вземай кофата и отивай да храниш прасетата в с. Хераково. От всякъде ти личи, че си прекалено простичък.

24

Анонимен

преди 12 години

Отсега нататък всеки, който минава през прелез, да се оглежда 1000 пъти....Щом Боко с камери ще прави да се вдигат и свалят бариери, то прелезите стават най-страшните места по пътищата. Аве Боко ти сега нещо чувал ли си за автоматично управление и като как така ще се автоматизират толкоз много прелези и колко ще струва ? С камери ха ха ха ми кой ще следи камерите а ? Маймуни ли ?

23

Пешо

преди 12 години

Боко ние и на теб ти даваме жълт картон!

22

БЕЗ ДУМИ

преди 12 години

НАХАЛЕН , НАГЪЛ, НЕГРАМОТЕН, АЛЧЕН, ББ...

21

Анонимен

преди 12 години

Нагла, нахална мутра.