106

Анонимен

преди 12 години

" Няма вечни приятели, има вечни интереси"

105

Анонимен

преди 12 години

*** няма ли да се намесиили това с рейтинга на коментарите е негово дело

104

Rad

преди 12 години

Истината е, че докато бяхме в СИВ имахме водещи технологии на световно ниво в много области. В ЕС сме последната дупка на кавала, с най-ниския стандарт в нормалния човешки свят. Това е факт

103

Анонимен

преди 12 години

Промития мозък и мечтата му за Русия е като: "Едно си баба знае,едно си баба бае"Свърши лесното 89 година,сега и за в бъдеще Русия и който и да е друг ще ни цица като за последно.Лукойл,Газпром например да не ни дават преференциални цени та да кажеш да бе с тия ще е по добре.Свърши баницата.Ама българина го мързи да гледа и си знае,че като бяхме у СИВ и социализма,българина работеше 2 за 6 и си му беше екстра,щото Брежнев пак ще даде.Ама Брежнев отдавна го няма вече.

102

до ДЪРТИТЕ КОМУНЯГИ

преди 12 години

до ДЪРТИТЕ *** ... другари, никакъв съюз с Русия ниямя да върне комунизма обратно, нито младостта ви ... само не знам по-кое от двете копнеете повече.

101

Анонимен

преди 12 години

Ако изгоним хейтърите от БГ и омразата към Русия, САЩ, ЕС ще изчезне по естествен път.

100

До 60

преди 12 години

Така е, и аз виждам подобна тенденция когато съм на почивка. Да не говорим, че в общия случай руснаците идват със семействата си и не правят зулуми, а западняците идват за да се напият и за да ш.бат *** евтино. А това, че всички руснаци пият е мит. Който е ходил последните години в Русия ще знае, че тенденцията (модата ако щете) е младите руснаци е почти да не пият алкохол.

99

91

преди 12 години

Отправи тоя въпрос към ненормалника провокатор, който удря плюсове и минуси по 1000 на постовете, които на него са му неудобни и удобни. Със сигурност ще се окаже, че е американо фил.

98

az be

преди 12 години

Руснаците не знаят ли , че комунистите вече не са на власт в България?

97

до 75

преди 12 години

Силна е икономиката която има покритие. Какво ще стане ако питейната вода се изчерпа в света, силната икономика ли ще ти даде достъп до Байкал, за да пиеш вода? Силна е тази икономика която се самоиздържа, която има ресурси и то в повече от всяка друга. Парите не са определящи когато нямаш плодородна земя, нямаш вода и т.н. Какво ще произведеш, за да се нахраниш - фючърси и съкровищни бонове ли? Ами яж си ги - иматвкус на хартия и мастило...

96

Анонимен

преди 12 години

Браво няма да лошо да сме отново със Русия, тая демокрация дето ни я натресоха много пагубна излезе.

95

за 92

преди 12 години

смея ти се защото си наивник

94

Анонимен

преди 12 години

Finlandiq i ungariq ot kolko vreme 4akaha da se obedinqt s kuba, venezuela, severna koreq, i vsi4ki drugi -----STAN-ove

93

do 89

преди 12 години

ти в китайския съюз няма да влезеш, защото си почетен член на съюза на русофилите-комунисти.

92

До 89

преди 12 години

Влиза се дето те поканят хо хо хо хо хо не знаеш за кво се смееш нали ?

91

Анонимен

преди 12 години

Рррррр ррррр джаф джаф....Некой чувал ли е за икономическо изгодно сътрудничество и ако е да ми каже сега с кои сме в такива едни отношенияДа оставим настрана вероизповедания, бит и култура....понеже при нас закърняха

90

Shark

преди 12 години

Там ще ни е по-добре със сигурност. От ЕС нищо не видяхме освен ограничения, забрани и скубане. А някой да е чул азитска страна да е в криза. Аз не!!!! Напротив!!!

89

за 87

преди 12 години

Ами да влезем в китайския съюз тогава хахахахаахааа

88

Turkey

преди 12 години

Hahaha, izlizayte ot evropejskiq syjuz i elate pri nas bratq, po-dobre shte vi e

87

do 77

преди 12 години

Като например - Китай ако говорим за икономика и Европа ако говорим за култура, но това по Планета тв не го дават, та едва ли го знаеш.