9

Анонимен

преди 12 години

Боко ти си чиста мутра за бесене.

8

Анонимен

преди 12 години

Цв.Цв., ББ и Р. Плев. да вземат да се разберат помежду си какво да приказват, че работата заприлича на историята с 6-те апартамента! А най-смешното е че по това време единия е кмет, а другия зам. кмет по сигурността!!!! Няма такава комедия за пред хората!

7

Анонимен

преди 12 години

ти си бил пожарникар бе *** ,а не полицай !!!! жив престъпник си веждал само по телевизията , а белезници не си слагал на никой никога , полицай бил , *** !!!!!

6

танкист

преди 12 години

Преди боко, една друга кифла с нейстов плам се мъчеше да убеди водешия , че Цвъко всъщност е разказал няколко истории от СОС в една и затова така прозвучало , че Плевненлиев му поискали 500 000 е. подкуп, трагедия, токова зле беше горката , че направо ми се досра като и гледах напъните, после боко обяви, че е построил естакадата в младост 4, е аз тази естакада я помна от поне 17 години, явно боко освен охранител е бил и строител , старно как още не се е похвалил, пълен смех са тези нещастници.

5

брадваро

преди 12 години

е тоя дето са не са искали ще им се иска да са искали:))

4

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Въпрос: Г-н Борисов, недейте да бягате от въпроса. Нека да говорим сериозни неща!ББ: - Именно, да говорим за сериозни неща. Хан Аспарух е виновен, че е забил копието си в тази земя. Ако го беше забил в Бавария, сега щяхме да сме 1 в Европа.Въпрос: - Г-н Борисов, стига сте се измъквали като костилка от ***. Давайте насериозно...ББ: - ...ми ако навремето Ной не беше взел, комарите на Ноевия ковчег, сега нямаше да *** апат комари на вилата, докато гледам Шампионската лига...Въпрос: - Г-н Борисов, това не е никакво интервю...ББ: - ...ми нали Ви казвам, че Станишев е виновен...КРАЙ НА ИНТЕРВЮТО

3

Гражданин за EРБ

преди 12 години

И Н Т Е Р В ЮС ББ.Въпрос: - Г-н Борисов, защо Р.Плевнелива не е информирала органите за искания подкуп от 500 000 евро.ББ: - Няма такова нещо, това си го е измисли Кадиев.Въпрос: - Как Кадиев? Това Ц.Цветанов го е казал миналата седмица. Как ще коментирате лъжата на Р.Плевнелиева че не са й искали подкуп, като Ц.Цветанов твърди, че знае за каква сума става дума, и кои са 3-мата брокера дето са си ги поискали...ББ: - ...ми вижте каква магистрала подарих на децата за 15-ти Септември..., бон

2

Анонимен

преди 12 години

Дори не прочетох новината, само като видях това "Аз" и ми стана ясно какво има вътре. Крадецът-слънце не мога да разбера някакви проблеми в детството ли е имал или това си е просто нарцисизъм?

1

ined

преди 12 години

Цитати на Борисов: "Ако бяха искали от мен, да сме ги хванали!""Ние ги хващаме, съдиите ги пускат."