155

Анонимен

преди 12 години

Живков е класика! Сегашните политици не могат и обувките да му лъскат! толкова са зле горките!

154

Bai Hoi

преди 12 години

Golqm chovek beshe she ima mnogo da plachem za nego !!!

153

Анонимен

преди 12 години

Тодор Живков си беше продукт на своето време, но беше природно умен и хитър човек, който най-добре от всички умело лавираше между изтока и запада в полза на страната си. А пък в Япония беше най-уважавания българин, нека да каже Жельо как през 90-те техният премиер за малко не го е изгонил, защото се опитал да каже нещо против него. Наричал е бай Тошо моят приятел Живков.Златна и недостижима епоха на българската култура, спорт, наука и промишленост. Сега всичко е съсипано, най-вече природата !

152

Александров

преди 12 години

Накъде четох какво бе социализма у нас: Работа имаше за всички, но никой не работеше. Въпреки това планът се изпълняваше на 100%. Въпреки това магазините бяха празни. Въпреки това всички имаха всичко. Въпреки това всички крадяха. Въпреки това имаше за всички. Носталгията е за всичкото описано, чийто събирателен образ е ТХЖ. Ако оценявате миналото като по- хубаво, значи сте съгласни с идеалите като мързел, лъжа, далавера, алчност и кражба. Ми, то сега си е същото....

151

Анонимен

преди 12 години

Сидеров не е никакъв политик, а само *** на ГЕРБ.Като Живков втори няма да има.

150

konclager

преди 12 години

Zashto do negovia biust ne slojite i drug,na zverski ubitia v Belene Sasho Sladura ili puk na momcheto koeto e bilo butnato v iamata s izprajnenia i e ostaveno da se udavi otnovo v Belene ili pak da razkajeme na pokoleniata komunisti kak trupovete i hliaba sa bili prevozvani s edin i sashti kamion i hliaba e bil napoen s choveska kruv.Nikoi li ne znae za tezi komunisticheski zverstva.Ne biust a bodliva tel na grobovete im!

149

венец от гербери

преди 12 години

Нашият трябва да отиде и да положи венец. По "Татово време" дори децата, хранещи прасетата си и ядящи само картофи и филии с мас, имаха възможност да се изучат безплатно. Кой - в милиционерската школа, където "ранеха с първо, второ и трето" безплатно, който го влечеше физкултурата - във ВИФ. С особена сила това важеше не само за милиционерските дечица (ББ, ЦЦ..", но и за ***, турчета, еврейчета, арменчета..., а Николайчо и Цветелина - се изучиха в чужбина

148

до 148

преди 12 години

И те среща на улицата 60-те на обяд милиционера и те пита" К'во работиш"?Като му кажеш нищо-хоп за врата и веднага ти намират работа, за да не ходиш като муха без глава и да мислиш за глупости.

147

Анонимен

преди 12 години

Интелигентните, работливите и благодарни хора го честват! Отиде си, а дори нямаше апартамент, а сега......лелеее! Кражба до кражба! Цецковите апартаменти го засипват направо:))))

146

mda

преди 12 години

hahaha kak iskate da se opravime kato o6te stroime pametnici na jivkov,pros narod,bedna dyrjava hahahhaha

145

Анонимен

преди 12 години

BYLGARIA SE RAZGRABI OSHTE PRI TODOR JIVKOV ! DOLU AJDUKA I TIRANINA , DOLU RUSKATA PRAVESHKA PODLOGA !

144

Глен Типтън

преди 12 години

Може би най великия след Аспарух,Левски и Волен Сидеров.....Поклон!

143

Анонимен

преди 12 години

Ами сега - задръствания и бензинов смог в София от таратайки, както и *** в Суходол от гуми и изгнили коли от Западна Европа!

142

алилиии

преди 12 години

33г е.ем жената и она си вика обичам те. бг е същата работа. тоа правешке тарикат ви муши 33г и се си го обичате. по *** народ... е нема го никъде по свето. за това и живеете като проЗтоци и у проЗЗтотия.

141

Кире Рило-Пирински

преди 12 години

Кому е нужна цялата тази дандания ? Нямаме ли право да забравим, че толкова години сме живяли под ботуша на този правешки циганинин ???

140

Анонимен

преди 12 години

Живков го честват работещите хора, който постройха България! сегашните доят крави във Фейсбук и мислят, че вършат тежка физическа работа! По Живково време такива щяха да работят, за да се изхранват!

139

LUDA RABOTA

преди 12 години

ZA DA SI KUPISH KOLA PRI TATO , VNASIASH PARITE I CHAKASH 10 - 12 G. DA TI DOIDE RED ZA MOSKVICH I JIGULA ;)

138

спонсор на "гер

преди 12 години

Върни се, бай Тошо, защото без теб - още по-лошо!

137

СРАМ

преди 12 години

Аз предлагам по случай честването да пуснат избрани речи на Тодор Живков.Например, за бай Васил в Правец: "Във селото имаше около 16 - 17 кръчми! И една част от хората намираха утеха в тия кръчми. А имаше един който пиеше по девет литри ракия, като седне с мезе! И почват правчани да коментират: "Как така той успева да изпие четири литра ракия" ... Но най-после един открива секрета, като казал че той пие четири литра ракия защото червото му е право!"Ето - на такъв човек честват 100 години!

136

Анонимен

преди 12 години

ПОКЛОН ПРЕД НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК и ДЪРЖАВНИК - ТОДОР ЖИВКОВ!