55

Бойко Борисов

преди 12 години

Здравейте, компанията!Хубава двойка Ви предложих, нали?Нека се шашкат комунистите!;)

54

Анонимен

преди 12 години

Женствен послушко-президент и мъжествена кифла вице....Льольо ще се хили като ряпа на чуждестранните гости, а тя ще ги смразява с визията си.Боже, пази България!

53

Анонимен

преди 12 години

Попова,ако я вършиш работата в Президентството, както я вършеше в Министерството на правосъдието,по- добре не се хващай,защото там я свърши като кучета на нивата!

52

за 48

преди 12 години

Позициите на Гоцко бяха : Не на НАТО, да живее Газпром.....чудя се за какво му плащат президентска заплата,като само тазо от рашките му стига

51

Луцифер

преди 12 години

Хората на които бяха блокирани пенсии и заплати,съкратените,пушачите,собствениците на МПС,хората които наистина обичат демокрацията и виждат какво става в БГ,трябва да са луди за да гласуват за хора които не знаят защо са избрани.

50

Ivo

преди 12 години

do GERBER...q kaji ot tezi po nashumelite lichnosti kolko sa efektivno osydenite ot kakto GERB sa na vlast?

49

;)

преди 12 години

Да, по-добре е до. Отколкото под.

48

Анонимен

преди 12 години

До 43 Даже по-зле и от Гоце ще бъдат ! Все пак кукловода им каквото им каже това ще говорят.... До като Гоце си има ясна позиция и не чака ББ да му нареди какво да говори.

47

РОДОЛЮБЕЦ

преди 12 години

ЗА КАКЪВ ВТОРИ ТУР ГОВОРИМ ?ХАЙДЕ ДА ГИ СЪПОСТАВИМ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПОПОВА С ВСИЧКИ ДРУГИ. АМИ ТЕ ,КУНЕВА КАЛФИН, ВСЕ НА ПОДКРЕПАТА НА ДОГАН СЕ ОСЛАНЯТ ! А ДА СЕ ЗАПИТАМЕ ЗАЩО? ЕМИ ЗАЩОТО ДОСТАТЪЧНО МУ Е ДАДЕНО/ВЪВ ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ/,СЕГА ТРЯБВА ДА ВРЪЩА ПОДКРЕПАТА ! КОЙ РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ? КОЙ МУ ДАДЕ ТАЗИ ВЛАСТ? НЕ СА ЛИ ПАРТИИТЕ БСП И НДСВ?А КУНЕВА И КАЛФИН НА КОГО СА? ДОКОГА БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ЩЕ ЗАВИСЯТ ОТ МОШЕНИЦИ КАТО ДОГАН И ЩЕ БЪДАТ ИЗНУДВАНИ ОТ НЕГО? НЕКА СЛОЖИМ КРАЙ НА ТОВА

46

Анонимен

преди 12 години

И станишев щял да се кандидатира за президент - на фондация Джемини

45

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

А защо излъгаха бате Серго Збогома... - той има славата на най-бедния бесепар... - за последно успя да гушне от културата само три милиона и половина...За вице щеше да му подхожда другарката Масларка...

44

arhar

преди 12 години

Гоце вчера започна да иска дебат за АЕЦ БЕЛЕНЕ между кандидат - президентите ... Ако има такъв дебат, то Кунева, която също е близка до Гоце, ще е основният губещ ! Защо ли ? Защото всички разбрахме, че тя има принос към затварянето на 3 - и 4 - блок на АЕЦ КОЗЛОДУЙ ! И тогава всеки би си задал въпроса : Защо ни е да строим АЕЦ БЕЛЕНЕ, след като си затворихме 3 - и 4 блок на АЕЦ КОЗЛОДУЙ ? Кой всъщност печели от затварянето на едни мощности и отварянето на други ? Мисля, че Гоце започна да говори и действа много недалновидно и безперспективно !Дали трябва да се строи АЕЦ БЕЛЕНЕ ? Аз смятам, че отговорът е НЕ ! Защо ли ? Защото ще ми бъде интересно да видя какво ще стане с Гоце, ако тази атомна електроцентрала не се построи ! Дали няма да го направят премиер на Русия заради някакъв негов ' особен принос ' ? Защо пък не ? Нима не е възможно ?Всъщност кой вече се интересува от мнението на Гоце ? Нима той е обективен и лоялен към нацията ?

43

Анонимен

преди 12 години

Тия двамата от картинката какво ще правят като победят ?Ще се скрият кат Гоце и ше се появяват от празник на празник ли ?Не виждам от тях да струи кадърност определено...Се едно е семеен портрет на селска сватба преди 100 години

42

Анонимен

преди 12 години

ХОРА ! АКО ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ВСИЧКИТЕ МУ ОБЕЩАНИЯ ЗА МАГИСТРАЛИ ОТИВАТ ПО ДЯВОЛИТЕ !

41

Анонимен

преди 12 години

БСП и този път ще яде бахура, ама те са свикнали вече

40

Кутев

преди 12 години

Къде са ми пчеличките? Пак ще *** надниците, пак се скатават! Кво като е празник днес, ние на Позитано не празнуваме такива измислени неща. Честваме само деня на Съветската армия 9-ти май, рожденния ден на Партията посрещаме на Бузлуджа, 1-ви май почитаме и 9-ти Септември. Други празници няма и следва да сте на работа!!!

39

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

38

бай Ганьо

преди 12 години

Очаква от първия път - ама друг път! Тия от ГЕРБ живеят в илюзорен свят, изживяват се сякаш вече са избрани!? Понеже са самовлюбени и помежу си, мислят че всички ги обичат! За тях напълно важи култовата реплика на Петър Стоянов: "Време е да слезем от илюзорния пиедестал!"

37

за 31

преди 12 години

А Янка има флашка как рибите се оплакват помежду си ,че им се запушва гледката, нали :))

36

111

преди 12 години

ПОПОВА ОПРАВИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, СЕГА ЩЕ ОПРАВЯ СВЕТА.ЗАЩО ПЪК ДА ТИ ВЯРВАМЕ, ДАЛИ СИ ОТПРЕД ИЛИ ОТЗАТ , ВСЕ ТАЯ . НИКОГА ЗА ГЕРБ.