132

Бай Илия

преди 13 години

Морееееее,че няма по една Мотика,и бегом на Тръстиката,къв Гей Парад ко нещо,Бой само,сух хляб и На Тръстиката за тия,ама да си Гей е Модерно,а всъщност всеки от тях е един Долен *******ст,как не съм в Бг,че да им разваля Парадчето,да ида с една Мотика и дето сваря,бой,бой,шутове,пак бой,шамари!

131

ГЕЙРБер

преди 13 години

Всички членове и симпатизанти на ГЕЙРБ да се чувстват поканени на парада сред своите побратими-гейове!!!

130

Анонимен

преди 13 години

*******стка му работа!!!!!!!!!

129

дедо Гаджа / 111

преди 13 години

А ти какво? Един от малкото умници в БГ?Франция забрани еднополовите бракове. И там ли живеят ***? Аз не парадирам че съм хетеросексуален, но не мисля че на този Свят само хомосексуалните са неоправдани и погазвани от закона.Хайде да говорим на българите, които ходят на училище и си образоват, но за които няма специални европейски програми за интеграция, както е за тези "българи", които си стоят у дома и ходят да просят.Дефинирай се, неоправданий ми индивиде!

128

анонимен

преди 13 години

5, Защо никуде не се пише за християнство религия, празници и защо бягат от вероучението(източноправославно) в училище и то бягат като дявол от тамян?6, Защо умишлено у нас и по света се създава гнусен образ на българина- той е черен, мирише, бие жена си по няколко пъти на ден, краде, лъже, реже глави на нещастни английйски бабички по тенерифито, и се плющи отзад? КОЙ стои зад всичко и защо?7, Защо Втората световна война не завърши по различен начин? м.м.ка му!!!!

127

EL TURKO

преди 13 години

Bulgariya e za normalnite hora, ne za izvrateni i bolni hora!!!! Bog e suzdal muja i jenata s edna cel....v imeto na jivota!!! Tezi, koito byagat ot otgovornostta i vzimat drugi putishta, neka budat obeseni!!!! Bulgariya ya ima , zaradi zdravite muje i jeni, koito pravyat detca!!!! A tezi boklutci, deto si razporvat po fekalnite dupki, seyat samo bolesti i zarazi!!! Pedalite na besiloto!!

126

до 120

преди 13 години

ХИТЛЕР ИСКАШЕ ДА ОСВОБОДИ ХОРАТА ОТ ЮДЕ МАСОНСКИТЕ ***.И САТАНИСТИ КОИТО УСПЯХА ДА ИЗПЪЛНЯТ ПЪКЛЕНИЯ СИ ПЛАН.ОБЩЕСТВОТО ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА ЗАТОВА ИМА ВЕСТНИЦИ СПИСАНИЯ ТЕЛЕВИЗИЯ,А ВЕЧЕ И ИНТЕРНЕТ МАНИПУЛАЦИЯ В ПЪЛНА СИЛА ДАЖЕ СТАЛИН БЕШЕ МАСОН.ИМА СНИМКОВ МАТЕРИАЛ И ДОКАЗАТЕЛСТВА.ХИТЛЕР ТРЪГНА НА ВОЙНА СРЕЩУ МАСОНИТЕ И ИЛЮМИНАТИТЕ....ПОМНЕТЕ ТОВА...

125

Анонимен

преди 13 години

стига сте цитирали корана бе

124

Анонимен

преди 13 години

До 119Бе много любов има в тази свещена книга, ако продължаваш да я цитираш ще се запиша в комунистическата партия.:) Не само ***, ами и на религиите трябва да им се сложи чатала на врата защото по правило са човеконенавистни и само мътят главите на хората.

123

АнтиГлобалист

преди 13 години

До всички *** и гейове, които пишат, че 40% от българските мъже бият жените и децата си:***, тези 40% са ***!Ако, все пак, има и български мъже сред тях, то жалко за тях, защото срамят всики добри и нормални българи, на които им натрапват ***, а вече и хомосексуално робство!

122

Charlie

преди 13 години

Не симпатизирам на Хитлер, но се е родил в грешно време...

121

45

преди 13 години

Хайде да ви сипя още малко ***...Значи всичките дето сте му нацъкали плюсовете на библията...трябва да знаете че според същата, ако жена ви не е била девствена като сте се оженили трябва да я убиете с камъни хахахах айде да ви видя какво ще цъкате сега умници

120

tulski

преди 13 години

112, тогава не е имало газ. По - добре недей богохулства, като си измисляш цитати от Библията.

119

Лисан

преди 13 години

- Господине, вие защо искате да емигрирате от България ?- Едно време *** ги пращаха в затвора. После затворът бе заменен с принудително лечение. По-късно това да си *** почна да се смята за нещо нормално. Сега вече се организират гей паради. Искам да се махна оттук, докато не е станало задължително.

118

Учуден

преди 13 години

Искам да попитам... С какво нашето общество дискриминира обратните?... Да не би като кандидатстват за работа някой да ги пита какви са?... Или в магазина не им дават хляб?... А може би те искат преференции?... Парламента да задължи фирмите, 20% от персонала да е от ***... Или да им отстъпваме място в градския транспорт... Очаквам отговори...

117

Анонимен

преди 13 години

Все повече се уверявам ,че Хитлер е знаел за какво става въпрос и е бил съвсем прав в своите действия ... ,Бог да го прости ..и дай Боже по скоро един нов Хитлер .

116

45

преди 13 години

Библията казва също:И който легне с жена, която е неразположена, и открие голотата и, той е открил течението и и тя е открила течението на кръвта си; затова и двамата да се изтребят изсред народа си. Левит 20:18Но ако е истинно това нещо, че не се е намерило девство у момата, тогава да изведат момата и да я поставят пред вратата на бащиния й дом, и мъжете от града й да я убият с камъни, та да умре; Второзаконие 22: 20-21

115

anonimen

преди 13 години

Мисля че е време за един друг вид коментар.1, Имам въпрос-кой финансира въпросната гей организация и защо?(това са доста пари, а както знаем никой не дава пари на вятъра)2, Кой финансира Атака и създава някаква изродена форма на национализъм и с това го прави *** дума и защо? Национализмът(не този на Атака) и родолюбието са силно застрашени3, Кой и защо плаща на *** да бият невинни пред джамията, за да консолидира турските гласове?4, Защо няма ДОБРИ новини и защо?

114

Анонимен

преди 13 години

До БИБЛИЯТА КАЗВА :В кое издание на библията си прочел за газта, че нещо не ми се вярва?:) Дали когато е писана библията са познавали крекинга на нефта?:)

113

Анонимен

преди 13 години

и дъщерите им снаха...