26

Анонимен

преди 13 години

Това ли е най/големият проблем на тази държава, микрофоните на джамията в София? И в Рим има джамии и си се молят всеки петък. Какво толкова? Май мюсулманите са най/лесният начин някои хора да избиват комплекси и да оправдават собствените си несгоди с тях. Политиците са ви промили мозъка, да не сте в Афганистан? Аз в София мюсулмани забулени рядко съм виждал, какво ви бъркат въобще? Хляба ли ви взимат? Много е смешен отстрани този Волен Сидеров, особено като е ясно, че всичко е предизборно...

25

nexta

преди 13 години

смятам че партия ДПС няма място изобщо в българския парламент !!!

24

БЪЛГАРИН

преди 13 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ САМО- В ИСТАМБУЛ ПРАВОСЛАВНИ ДА ТВЪГНАТ ПО ТРОТОАРИТЕ С КРЪСТОВЕ-- ЩЕ ГИ РАЗСТРЕЛЯТ ,БЕЗ РАЗПИТ!!!!! А НАШИТЕ ПОЛИЦАИ БИЯТ БЪЛГАРИ!!!! СРАМ И ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!

23

НЕРЕЗА

преди 13 години

Като ги гледам така надупени *** и .............. ми минават едни такива палави мисли през главите,свързани със задните им тлъсти части,така,че ако скоро оплодя някой вината си е изцяло негова!

22

тт

преди 13 години

лелее интересно ще ми е в тел авиф има много мюсулмани интересно дали всеки петък фърлят килими в центъра и се молят,а добрите евреи спират даже и движението и пребиват всеки направил забележка,или в в щатите някой си просне килимчето до разрушените кули и гражданите търпеливо чакат да свърши виенето на свинските богове за да минат,айде *** си майката свинска бе мюсулмани

21

Анонимен

преди 13 години

Все повече се убеждавам че Атака също е проект на ДС. В тези *** постановки личи дългата им ръчичка. И ДПС, и Атака, и РЗС са техни творения, да не говорим че в момента контролират и ВМРО - използват се здраво шпиц-бригади, обикновено младежките организации на гореспоменатите за да се създава напрежение и да се дестабилизира страната. Мисля обаче че българите са интелигентни и недоверчиви хора и едва ли ще се вържат. БСП(ДС) явно са притеснени, за да стигнат дотук-припарило им е нещо отдолу

20

do 9

преди 13 години

Tochno takiva hora ni triabvat.

19

Пффф

преди 13 години

Незнам колоко луд Волен, но честно погледнете кво става с тези мусулмани бе , мусулмани това чисти терористи !!!! България христианска република , така нека да го духат тези мусулмани ! Мусулмани и *** вън от България !

18

Баба Яга

преди 13 години

Браво 1 ........ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!Единственият достоен мъж в продажният ни парламент.Живяла съм в Кърджали 8 години и знам какво представляват турците.Всички,които казват,че Волен е луд нека идат малко в този район и тогава да говорят.Омръзна ми от турски *** и ***.Доган подмолвно действа в полза на Турция.Когато отцепят Родопския район,тогава ще ви питам какво ще правите и тогава ще веичаете Волен!

17

Анонимен

преди 13 години

" каза лидерът на Атака и прогнозира, че скоро страната ще стане обект на ислямски екстремизъм."Именно действията на това екстремистко *** могат да бъдат причина за възникването на ислямисткия екстремизъм - ислямистките ***.И това на фона на 2млн лева дето суче Боленчо от държавата годишно ... защо има толкова загубени хора да му се връзват?

16

.............

преди 13 години

Много е прав Волен - от къде на къде в България, в центъра на столицата ще се носи воят на турските ходжи и ще се кланят на аллаха на килимчета на улицата ?Айде, стига с тази толерантност, да си ходят или вътре в маанетата или в ...където си искат,, но не тук

15

Анонимен

преди 13 години

ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ *** БИЧКИИ И т.н.ИНАЧЕ ТИХООООООООООООООООООООООО

14

Анонимен

преди 13 години

"ВОЛЕН Е ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРИН!! КЪДЕ СА ОНЕЗИ МИШОЦИ- КОСТОВЦИ , ПЪРВАНОВЦИ И СИЕ? ТОЙ ЕДИНСТВЕН СЕ ОПЪЛЧИ СРЕЩУ ИСЛЯМИСТКИЯТ ТЕРОРИЗЪМ ..."Какъв тероризъм бе, улав? Напротив, нападението над религиозен храм от тълпа *** водени от глупав и алчен политик е много по-близо до определението за тероризъм!

13

,,Lari,,

преди 13 години

BRAVO NA ,,ATAKA,, .TOVA E BALGARIJA. KOITO JIVEE V BALGARIJA,IMA BALGARSKO GRAJDANSTVO I E DLYJEN DA SPAZVA ZAKONITE NA STRANATA.V PROTIVEN SLU4AI SAD I ZATVOR.MOMENTALNO.

12

ahmed aga

преди 13 години

Tozi naistina e otka4akla

11

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че Сидеров е човек на Доган и прави това, което каже той! Тези и двамата са за лудница!!!

10

Анонимен

преди 13 години

Оставете го Волен.Някой ,който е ходил в чужбина видял ли е над 100 мюсулманина да се гъзят върху килими наулицата ?И столицата на православна държава да е огласяна 5 пъти на ден от викове на Ходжа ?

9

РУНГЕЛИ

преди 13 години

Всички РУНГЕЛИ викат че волен е луд защото в речника им няма други думи Всички РУНГЕЛИ викат че волен е луд защото в речника им няма други думи Всички РУНГЕЛИ викат че волен е луд защото в речника им няма други думи Всички РУНГЕЛИ викат че волен е луд защото в речника им няма други думи Всички РУНГЕЛИ викат че волен е луд защото в речника им няма други думи Всички РУНГЕЛИ викат че волен е луд защото в речника им няма други думи Всички РУНГЕЛИ викат че волен е луд защото в речника им няма други

8

Ishmael

преди 13 години

Би трябвало да свалят имунитета на Волен! Този побъркан фанатик ще докара голяма беля на България!"Атака" категорично доказа, че не е партия, а терористична организация.

7

стг

преди 13 години

много хитър ход на Доган да накара кучето си Волен да му иска имунитета по такъв смешен начин за нещо дето го няма, за да не би случайно някой да го поиска за нещо съществено като огромни незаконни доходи да кажем