46

Анонимен

преди 13 години

Кажете името на съдията който го е освободил, да видим съучастника му на двете убийства.

45

Фен

преди 13 години

Емиграция!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Amenhotep

преди 13 години

На първа инстанция той получи присъда от две години, но Софийският апелативен съд го оправда.***Извод: СОФИЙСКИЯТ АПЕЛАТИВЕН СЪД Е ВИНОВЕН ЗА СМЪРТТА НА ДВАМА ДУШИ!

43

БГ

преди 13 години

Браво на ДНЕС.Бг. Най-сетне се престрашихте да напишете името на мафиота причинил катастрофата. А защо изчаквахте толкова време за да се обяви в ДИР.Бг и ДАРИК.НЮЗ та чак сега го написахте? Заради този страх сме на това дередже. Мафиотска държава!

42

Анонимен

преди 13 години

Жалко за невините жертви, а за тоя *** хич няма и да ми е мъчно ако пукне. Една мутрапо-малко! Какво по-хубаво от това? Клед като тук на земята (или поне в България)няма правосъдие, поне Господ ще ги осъди.

41

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО събирай си мутрите и заминавай за Либия !!!!!!!!!! ПИСНА НИ!!!!

40

Kalin72

преди 13 години

Дано се намери човек, който да отиде в "Пирогов" и да гръмне този бандит. Сериозно се замислям да си купя късоцевно оръжие, и да гърмя на воля по такива "хора". Разбира се, без разрешително.

39

АА

преди 13 години

САМО ДИКТАТУРА ЩЕ НИ ОПРАВИ - НА ВЪЖЕТО И ПОНЕ ДА СЕ МИРНЕ НАРОДА ОТ *** И ДИВАЦИ БАБАИТИ - ОЩЕ В ДЖИПА МУ ТЕГЛИШ НЯКОЛКО КУРШУМА И БАРАБАР С ДЖИПА НА БУНИЩЕТО - НЯМА ДРУГА ОПРАВИЯ НИ СЪД НИПРОКУРАТУРА МОЖЕДА НАПРАВЯТ НЕЩО - ТА НАЛИ ВСИЧКИ СА СЕ ХРАНТУИЛИ ОТ НЕГО - ГАДНИ МИРЕЗНИ МИШКИ

38

"Справедлив&quo

преди 13 години

Румен Петков осъди Михаил МихайловДелото беше заведено от депутата от левицата по повод твърденията на Михаил Михайлов, че: "Аферата "Акрам" е начало на сценария на Андрей Луканов за банковия срив, след като е проигран успешно в Плевен, той завърши с успех в цялата страна." И по-специално за думите: "Ръководител на операцията е Андрей Луканов, а началник-щаб на операцията - Румен Петков". Обезщетение от 1 500 лв. ще трябва да плати Михаил Михайлов заради направено от него изявление по време на включване за ефира на частна телевизия на 1 април 2008 год., в което клевети депутата Румен Петков. Постановеното от Софийски районен съд на 22 февруари беше представено пред медиите от плевенския депутат.С изявлението си Михайлов е разгласил позорни обстоятелства за плевенския депутат Румен Петков, клеветата е нанесена публично и разгласена чрез телевизионното предаване, се казва още в мотивите за присъдата. Бившият вътрешен министър беше категоричен, че няма да обжалва присъдата, защото се опасява, че това ще бъде използвано от адвокатите на г-н Михайлов за ново проточване на процеса. "Изключително съм доволен, че този клеветник е осъден", обяви Румен Петков и допълни, че ще дари парите от обезщетението.Делото беше заведено от депутата от левицата по повод твърденията на Михаил Михайлов, че: "Аферата "Акрам" е начало на сценария на Андрей Луканов за банковия срив, след като е проигран успешно в Плевен, той завърши с успех в цялата страна." И по-специално за думите: "Ръководител на операцията е Андрей Луканов, а началник-щаб на операцията - Румен Петков".Михаил Михайлов е съдебен заседател в Плевенския съд от 1995 г. Офицер от резерва, служил е в ракетното поделение на с. Телиш. Бил е член на БКП-БСП до 1999 г., но напуска разочарован. Бил е свидетел на източването на на пари по аферата Акрам. Председател на Българския антифашистки съюз в Плевен от 1993 г. до 1999 г. Преди години плевенският съдебен заседател Михаил Михайлов заяви, че ако вътрешният министър му заведе дело за клевета, ще иска ексхумация, за да видела световната общественост какво са ни заблудили и какво Румен Петков и посланик Авдеев са сложили в така наречения трап, гроб на бившия министър-председател на България, разстреляният Андрей Луканов. Негово е и твърдението:"Андрей Луканов е жив!

37

един

преди 13 години

Искрено се надявам загиналите да са били роднини на някой съдия, честно! Или най-добре да са били съдии, но уви, пак ще са някои нормални хорица, които са отивали на работа най-вероятно.Жалко!

36

д-р Хаус

преди 13 години

Черна кръвожадна пума - е те такова животно нема! Има черна пантера, която е вид леопард и черен журналист - един такъв Хичкок на перото, в случая - на клавиатурата, който се стреми да изкара акъла на читателя, но най-често го разсмива с глупостите и невежеството си.

35

ПГ

преди 13 години

ДЪРЖАВА МАЩЕХА ЗА НАРОДА СИ!!!

34

Тони

преди 13 години

Дано поне този път го вкарат в затвора и то за по-дълго.Да благодарим на корумпираните магистрати, на чиято съвест сега лежат тези 2 човешки живота. Ако не бяха гушнали паричките, сега тези хора щяха да са живи и здрави. Но всичко се връща, рано или късно...

33

еее

преди 13 години

Къде е изявлението на ЦвЦветанов? И кой пак му е виновен , че бандити шетат на свобода и ни убиват по улиците!

32

JollyRoger

преди 13 години

е просто не...

31

Мърто

преди 13 години

А Е ГА ПУКНЕ ГАДТА ***!!!

30

nment

преди 13 години

И сега заради този ***, чието място е зад решетките, е загинал невинен човек. Много хубаво, нека ги пускат на свобода, made in BG!

29

бай хой

преди 13 години

селяни, черна ПУМА няма. животното е леопард /panthera pardus/, който по генетични причини се е родил изцяло черен, за разлика от обикновените си събратя. добило е известност като "черна пантера".

28

Има ли значение

преди 13 години

И так така такъв човек е на свобода и се движи спокойно по родните улици?

27

Анонимен

преди 13 години

*** дано д..ба и гадинат проста.