82

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Тракторът се нае да вози голям извънгабаритен товар, а не си направил проверка на спирачната течност...

81

Анонимен

преди 13 години

С тази мафиотска мутра ще ни приемат в Шенген на куково лято. Тиква махай се с добро, че май ще играе тоягата натам вървят нещата!

80

Анонимен

преди 13 години

Много *** народ, но нормално, ако бяхме умни щяхме да сме богата държава и нямаше да ни управляват комунисти, турци и царе... доскороСамо ГЕРБ

79

от Варна

преди 13 години

" ..хората виждат огромното строителство, което прави нашето правителство.." къде го виждат хората ? България да не е само София ? все повече взе да ми писва ... кога в скапаната Варна ще направят нещо по-различно от молове , търговски центрове и хотели ? . Някоя нова градинка ? ама то пък от нея ко ще спечелят ... кой ще плаща наем ...

78

Анонимен

преди 13 години

Ако не е Бойко, следващия премиер е Станишев или Доган, сваляйте го. Може и Първанов или Алксей Петров - всичките са силни играчи.

77

Анонимен

преди 13 години

ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗМЕТЕМ. УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО!

76

Анонимен

преди 13 години

Намалиха ми заплатата от 500 на 350 лева. Увеличиха ми тока, увеличиха ми водата, удари ме 20% инфлация, колата вече не я карам, защото няма пари за бензин, да не говорим че за гуми също нямам, а и те са поскъпнали.А сега може спокойно да ме заклеймите като комунист.

75

тъп и прост

преди 13 години

На *** народ - *** ПРЕМИЕР ...

74

Срам ме е ...

преди 13 години

Чалгария е правилно да се нарича вече нашата родина. Ние нямаме нищо общо вече с онзи горд и буден народ - българите, един от най-старите народи в Европа.Държавата ни е някаква пародия, в която чалгата и простотията са взели окончателно и безвъзвратно връх.Вижте ни само министър-председателя и си правете изводи за поданиците му , сиреч за тези, които са го избрали.Точно така гледат на нас в чужбина, когато се появи този недодялан и дебелашки държащ се човек.Не България, а Чалгария !

73

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

С морала да започнем братя,морала туй си е морално всеки плод е на ебнятабащата майка му ***.

72

koko pleven

преди 13 години

baluk si ti , i tuka vsi4ki koito go plyqt , jalki komunisti , iskate ot 4oveka za god i polvina da opravi neshto koeto 20 godini mu e ebavana maikata , kaza li vi Boiko ot tribunata , che kontrabandata koqto sa zadurjali za 1 mesec e poveche ot tazi koqto sa zadurjali prednite opravlqvashti , a tiq kanali spored vas gospoda 4itateli i razbirachi ot koga rabotat ?

71

бог

преди 13 години

хаиде стига вече.........това заприлича на сапунка.........не ми се гледа

70

Dan до Предсрочни..

преди 13 години

Абе ти от къде падаш?Калинка така и не си разбрал ,че е назначена от правителството на Станишев нали? Ама пишеш колкото да има пост, на бройка ли си?

69

Редови Българин

преди 13 години

На следващите избори ще гласувам пак за ГЕРБ и Бойко Борисов,защото епринципен и не разрешава да се краде.Трудностите които сега има обикновеният българин са големи;ниски заплати,безработица,неплащане отнекоректни работодатели.Вярвам че правителството на ГЕРБ е на прав пъти ще намери правилния път за трудовите хората на България.

68

ciganin ot sofia

преди 13 години

Браво на ''Бат Бойко'' той си знае работата,мен не ме интересува ,кой искал да назначи на работа еди къде си....,а ме интересува ,как аз се чувствам в милионният град:имам повече спокойствие за разлика от предишното правителство,човек да го е страх да се прибере по тъмно.сега е добре,имаме си метро,скоро и нова магистралка,която на мен,ще ми е от полза...общо взето БРАВО БАТЕ БОЙКО ТИ СИ НАШИЯТ СПАСИТЕЛ!!!!

67

rrrrrrrrrrrrrrrrr

преди 13 години

eeeeeeeeeeeeeeeee golqm cirk ste gerb,ti ima6 pet kosam na glavata

66

Revolver

преди 13 години

И на мен ми побеляха косите от Вас, но не се оплаквам.

65

Анонимен

преди 13 години

Не смешно , а тъжно!

64

гица

преди 13 години

Дайвай Бойко щом реват значи ги боли!

63

Българин

преди 13 години

С теб е цяла България, освен мръсните червени *** и доносноци, на които им секна далаверите. Мачкай ги и да *** псетата злобни!