129

pissed off

преди 13 години

Абе сега всички го плюете,и бойко плюете,а съм сигурен,че повечето от вас са гласували и за двамата...........но най-жалкото е,че и на следващите избори ще изберете някой кретеноид.Как пък един човек не си призна,че е направил грешка на изборите.Е как да се оправим,като никой не поема отговорност за нищо!

128

mi

преди 13 години

Е лично аз ще го гръмна тоя ако се върне на власт

127

Анонимен

преди 13 години

Ти милиционер ли си? Така де, полицай. Или близък роднина?

126

Анонимен

преди 13 години

Герберасти, пак ли Станишев е виновен? За СРСтата на Цецо Пеленгатора? За Боко говори много Тиквата?

125

Анонимен

преди 13 години

"Станишев готов да поеме един отзад..."

124

Анонимен

преди 13 години

Ей ама чета и не вярвам на ушите си!!! Бе този СтаниШЕФ бил голям гьон суратлък бе.Ти го плюещ той си мисли че дъжд вали,ей на това аз му викам баси тъпанара.Абе дори копчетата на дънките ти са педерастки "червенички" дори и бабите научиха покрай тебе какво е да си гей бе,а тази дума доскоро я немаше в нашите речници дори.Щял да стане богат!?! Аде сега не размивай и дедовците де.Някъде пишеше че само един "ескадрон на смърта" ще ни избави от вас болуци ниедни червени-сини-и *** дпесарий.

123

Анонимен

преди 13 години

ако ще се връща украинеца Станишев да ни управлява, по-добре Борисов да си остане премиер. Не че не оплескаха нещата с тия лобистки изпълнения, обаче този украинец само като го видя и ми се повръща.

122

Иван до 119

преди 13 години

Ако бяха към момента на власт, заплатата ти щеше да е 5-6 долара! Спомни си какво беше точно преди 14 години! А и сега света е в криза, за разлика от тогава!

121

Елена

преди 13 години

А дали ние бихме го избрали? По добре да си потърси булка там някъде и да забрави за нас. По ще сме на сметка май.

120

Анонимен

преди 13 години

Тези пък били готови отново да поемат властта.....това серизно ли си го мислия тоя,или пробва дали и как ще клъвне............пич Българина че е наивен честичко наивен е ама чак пък толкова......

119

Даааа

преди 13 години

И да искате и да не искате следващото правителство ще е от много партии.Никой няма да има мнозинство и ще стане голям батак,защото на днешното му е толкова акъла и води една антисоциална политика.Хората обедняха,всеки ден си губят гласовете ама ще го разберат късно.

118

Питон 357

преди 13 години

Станишев имаше своя шанс да управля успешно България. Не се справи, защото беше твърде зависим за премиер, твърде неопитен (без нито 1 ден трудов стаж) и се обгради със съветници хомосексуалисти, които го дърпаха надолу в казана, когато той правеше опити да изплува.

117

Анонимен

преди 13 години

В провинцията почти няма промяна що да не я поемеш....

116

Петър

преди 13 години

"Станишев готов отново да поеме властта" - ихааааа :)))

115

Анонимен

преди 13 години

Радвам се че ГЕРБ ще бъде последното комунистическо правителство в България. Дано най-после дойде някой честен и ГРАМОТЕН мъж, но не бивша мутра и не бивш лакей на Тодор Живков, та да настъпят и за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД светли дни. Това, което гледаме в момента е сапунка, тетатър, режисиран от ДС-генералите. Именно те дърпат конците на смешната марионетка ББ и когато рейтингът му започне да пада, показват на празноглавието и другата смешна марионетка СС. Пълен ЦИРК, братя и сестри БЪЛГАРИ.

114

Бомбата

преди 13 години

станишев е готов да ми поеме едно друго нещо.

113

Еволюция

преди 13 години

Станишев - ПРЕСТЪПНИК - КРАДЕЦ - ПРЕДАТЕЛ - ЛЪЖЕЦ МРЪСЕН КОМУНИСТ

112

Че...

преди 13 години

...той не е спирал да е на власт! Кой викна Симеончо? Кой му плати всички борчове? По кое време тръгна Боце да оглавява висши държавни служби? Къв е смисъла да продължавам... Но понеже сега няма еврофондове и кво да се краде, от една страна е хубаво да си вържеш бясно куче да ти варди двора, от друга-да бере срама вместо теб. А ти просто си му дърпаш юздите в сянка! Тъпанарите да си вярват в каквото щат. На мен ми писна...

111

NEMO

преди 13 години

Не е работил нищо друго освен премиер,не е служил в армията защото не е Български гражданин и този съсел ни бе премиер и пак се натиска .

110

Анонимен

преди 13 години

Иване, пропуснал си нещо съществено.Не 3 пъти, а 4 пъти бяха на власт.4-ият е от м.юли 2009 вече година и половина.