13

Барселона

преди 13 години

София е най-осраното и опикано село от цяла Европа от кучешки и котешки ***!

12

Анонимен

преди 13 години

Драги сънародници, моля, правете разлика между садизъм, самозащита и т.н. Ако ви нападне животно разбира се че имате право да се защитавате. Да убиеш муха например, е спазване на хигиената, но ако и откъснеш крилцата и я оставиш жива - това вече е садизъм. Знам че повечето българи са интелигентни хора и могат и сами да осмислят нещата. Моля ви, не се поддавайте на провокации и дебилни сравнения.

11

Анонимен

преди 13 години

Познавам хора, които за животни дават всичко, а за хората не им пука и откровенно ги ненавиждат, такива са по-голямата част от т.н "Зоозащитници"...

10

аа

преди 13 години

Едното няма нищо общо с другото.Познавам хора, които пребиват жените си , а си дават живота за кучето и казват, че е по- достойно от жената.Така, че няма такова правило, че които проявява домашно насилие , непременно ще е жесток и с животните.Но въпроса е да се реши проблема с бездомните животни, тогава няма и да има такива случаи на насилие спрямо тях.Сами, че държавата понеже не си върши работата съвестно, кара хората да прибягват до нецивилизовани мерки и да се справят сами с проблема.

9

Анонимен

преди 13 години

Яворе, животните имат място на територията на човешкото общество, само ако не пречат или не застрашават по някакъв начин същото това общество. Ако някой бездомен или небездомен пес ми се нахвърли да ме хапе, не само ще съм жесток спрямо него, ами на суджук ще го направя.

8

Анонимен

преди 13 години

ОМГ въпросът не е за убиването на улични кучета есествено ако му счупя врата и го метна в контейнера никой нищо няма да ми каже ,но не да беся да поря... от убиване до измъчване има разлика да убиеш уличен пес според мен не е похвално ,а наложително пък тия дето измъчват животни за кеф са си за затвора.

7

Анонимен

преди 13 години

Браво на депутатите и на ДПС !!!

6

!

преди 13 години

Човекът, като месоядно животно е най-лицемерното същество! Хапва си свинско, пилешко, агнешко, рибки, а в същото време реве за някакви си котки и кучета.

5

Sterben!

преди 13 години

А като тръгнат да ме лаят стадо чакали в някоя тъмна, зимна уличка? Трепем наред! Че даже и "защитниците" ще подпукам!Е, не съм фен на рязането на кайници и др. подобни...

4

Стоян

преди 13 години

Уникално смешни заглавия слагате на статиите си,Днес.БГ!

3

инед

преди 13 години

"Той бие ли жена си? А децата си? А дали не измъчва котки?" то по тоя път на логиката може да стане мноого лошо. Той е*бе жена си, а децата и котките?

2

Анонимен

преди 13 години

тук са прави, човек щом е агресивен може да го приложи не само върху животно, но и върху друг човек, но не може да се търси причината само в обикновенния гражданин, трябва и някакви инстанци да поемат отговорност и да се справят с безбройните ***, на който му е мило за тези животни и ги защитава да ходи да работи за чест и за слава, и после с право да има претенци към агресорите на животни

1

Анонимен

преди 13 години

За Лъчезар Иванов ли се отнасят въпросите в заглавието. Защото и на двата - отговорът е ДА.