39

Анонимен

преди 14 години

предлагам да се направи световен референдум за наште новини на турски,като гпасуването е напълно задължително-спирайте ги и стига вече с тези глупости

38

аман

преди 14 години

Държава, в която поданиците й са всекидневно бити, убивани, изнасилвани, ограбвани, лъгани, преебавани, манипулирани и квото още се сетиш, най-големият й проблем се оказват некви 10-минутни новини на турски език по националната тв. барабар с болните мераци на един болен, пардон Волен. До скоро мислех, че БНТ се гледа само от СЕМ, ама изглежда всички коментиращи тук не знаят кво е кабел, камо ли пък сателит... И докога ще търпите да ви занимават с измислени проблеми... как не ви писна

37

До Ваня

преди 14 години

Сещам се за Русия, Ванче...

36

Анонимен

преди 14 години

За никакъв *** не ние тоя Евроепеиски Съюз, по хубу да се махаме от него и без това никакви ползи нямат гражданите от него.Как така вземат думата на някакъв министър на ТУрция под внимание че Турция дори не е в ЕС тогава как могат да налагат думата си и исканията си.

35

Васил

преди 14 години

ама тук май някои хора наистина не могат да разберат че разликата мужду БЪЛГАРИЯ и ШВЕЙЦАРИЯ е в това че ние сме член на Евросъюза и отговаряме за спазване на правилата му. Не са ни приели на сила, а ние сме подали Молба за присъединяване към него. Швейцария е извън ЕС и няма как да отговаря пред същия. Толкова ли е трудно да го проумеете.

34

Анонимен

преди 14 години

що не си еат *** майчина всички *** ще се правим референдум за каквото си щем ако ще и за събаряне на джамиите да е!!!!!!! НЕ МИ ПУКА ОТ ТИЯ ШУШУМИГИ

33

Vupros

преди 14 години

Samo da se zapitame dali Evroparlamentut shte obsudi zabraniavaneto na 11 dekemvri na kurdskata partia Partia na demokratichnoto obshtesvo ot Turksia konstitutsionen sud. I tova ne e li novina, za koiato zaslujava da se napishe pone edna statia v nashite "nezavisimi" vestnitsi..

32

Анонимен

преди 14 години

В Германия и Холандия има повече Турци...да ги пускат по националната телевизия там.В Турция пъ кда пускат на Кюрдски (Ирански)

31

bahmaamu

преди 14 години

abe naro4no li mu slagate na toz ubaf 4ilqk se edni takivafotografii??smeshni:)

30

Петко

преди 14 години

абе наистина се се направи от мухата слон и България за пореден път се изложи в Европа

29

Анонимен

преди 14 години

Турция/кюрдски/ , Румъния /унгарски/ например, сигурно има още...

28

Да или Не

преди 14 години

Езиково мнозинство ? Ново двай'се на хоризонта - Европа-та рече и отсече.

27

Анонимен

преди 14 години

Колко пъти ние сме съветвали Турция? Защо все някой ще ни казва как да живеем и какво да правим? Няма ли и ние най после да "посъветваме" някой какво да прави - германците или американците например. Защо все някой ще ни напътства и оценява? Ние самочувствите нямаме ли, или липсата му се отнася само за политиците. С една дума съветниците да вървят на МАЙНАТА си!!!!!

26

До Ваня

преди 14 години

В Унгария има емисии на 4-5 езика и на никой не му пречи.Всеки да слуша е гледа каквото си иска.Т В -та без дистанционни вече не останаха.Сменя канала и готово

25

Dan

преди 14 години

Тия АЛДЕ `що не се озъбиха на Швейцария??? И какво ни съветват да няма референдум, защо нали това е върха на демокрацията или вече не им изнася да сме демокрация??? Сигурен съм, че това е станало след обаждане на някой "българин" депутат от опозицията я от ДПС я от БСП а нищо чудно и от РЗС!!! Бат Бойко да не сече, че поникват много бързо израстъци, направо да изкоренява!!!

24

до 18

преди 14 години

това дали в България и Швейцария се намират в Европа, не означа нищо. Швейцария не е член на Евросъюза, за разлика от България. Но проблемът е че Бойко Борисов явно не иска да разбере, че не може да командва и в Европа, така както командва в България и че времето на Тодор Живков, безвъзвратно е отминало.

23

Анонимен

преди 14 години

Дай за да се уважаваме с малцинствата да заличим собственият си език и култура, а?

22

Анонимен

преди 14 години

Да четат ама като не им е изгодно...

21

Анонимен

преди 14 години

Тоя ще му ходи много една ***./..

20

123

преди 14 години

"езиково мнозинство" ааа сега изведнъж сме езиково мнозинство ... разбирасе, че трябва да ги свалим БЕЗ референдум с просто решение на НС! БНТ не означава ли БЪЛГАРСКА НТ ... за какви ТУРСКИ езици си говорим.