43

Анонимен

преди 14 години

за превишаване на пределите при неизбежна самоотбрана"---- ама че сме държава ................ сега от неизбежна самоотбрана ще го обвинят в чисто убийство

42

Анонимен

преди 14 години

за превишаване на пределите при неизбежна самоотбрана-интересно,трябвало да е и тои снож,или да извика още2-3ма приятели за да не превиши пределите,пак закона защитава престъпниците

41

Бой по кратуната

преди 14 години

Бой по кратуната..на всяка мутра!

40

Иван

преди 14 години

Бившият полицай трябва да бъде освободен,ако съда не направи нещо,то ние хората като граждани трябва да се организираме и да застанем зад него.Крайно време е в България да се вземе за правилно и желанието на НАРОДА на БЪЛГАРИЯ !!!

39

Бай Ганьо

преди 14 години

Ако е търсен за нещо този полицай нека го задържат и той може да е престъпник,но ако е чист ЕВАЛА МАЛКО ДЕТО Е ИЗХАБИЛ ДРУГИТЕ ПАТРОНИ НО НИЩО БРАВИЧКО НЕКА МУТРИТЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ И ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ИМАМЕ ПАТЛАЦИ И НЯМА ПОСТОЯНО ДА ИМ СЕ НАГАЖДАМЕ.

38

ak47

преди 14 години

ХАЙДЕ НАЙ-СЕТНЕ ДА ИМА СВЕСТНИ ЗАКОНИ В ТАЯ ДЪРЖАВИЦА БЕЕЕ!!!!!!"за превишаване на пределите при неизбежна самоотбрана" - Я ДА СЕ СЛУЧИ НА ПРОКУРОР, СЪДИЯ?? ДА ВИДИМ ТОГАВА??

37

FBI- BG

преди 14 години

По - добре 12-*** да те съдят отколкото 6-*** да те носят !!!! Поговорка в САЩ :))) Който се интересува ,знае за какво говоря !!!

36

Кръдящата баба

преди 14 години

Трябвало е да убие всичките -един да остане и вика други на помощ- един убит *** и *** по-малко-един хляб повече за свестните хора !

35

Анонимен

преди 14 години

Цял Бургас знае Големия Риж, че постоянно носи ножове и налита на бой само ченгетата нищо не предприемат. Неведнъж е нападал хора, а след делата дори излиза че той е жертавата. Може би ако полицаят не се беше отбранявал щеше да е най-малкото в болница и пак щеше да е той виновен. Така, че съм за пълното оправдаване на действията му. Човекът си е спасявал живота от тоя ***.

34

Амон Ра

преди 14 години

а къде е сега бате Бойко и бате Цецо? Сега трябва да се намесят, а не само медийни изяви

33

Анонимен

преди 14 години

човека не е полицайа бившно Бивша *** и бивш полицай нямаи като излезеедва ли ще живее дълго

32

123

преди 14 години

Яд ме е ,че не е опукал и другите 3ма

31

меан

преди 14 години

явно прокуратурата му шмърка от наркозата дето продава,или си пият на маса айде ДАНС ЧЕТИ и разследвай!!!!ще угармиш още Бургаски *** ;)

30

Драгунов 7,62

преди 14 години

На този човек-Лисичков,трябва да му изкажат благодарност за почистването.Другите кратуни да си запазят ред !!!!

29

haha

преди 14 години

Ах, лелееее! Вместо да му кажат, евалата, пич!Айде да видим Бойко ще проспи ли това или ще го хване шубето или не знам какво...

28

7

преди 14 години

Това няма как да стане!!!Ние колегите на Петко заставаме плътно зад него.Сега е момента Цветанов да покаже на коя страна е!Всички са ни ДОНОСНИЦИ,и сме в състояние да ги прибереме за 24 часа всичките.Не за друго,а да няма повече избити /МУТРИ/.

27

АР

преди 14 години

За съжаление закона наистина е такъв - много трудно се доказва самоотбрана в такъв случай - трябва едва ли не да си на последни издихания,че да те оправдаят.Вярвам обаче ,че ще мине с условна - ще вземат миналото му предвид,което е много важно,а и е направил пълни самопризнания и се е предал на полицията.

26

терсенето

преди 14 години

Да вкарат закон , който претрепе доказана или търсена мутра да го награждават по една депутатска заплата

25

Амон Ра

преди 14 години

Четете простотията на българското правосъдие :"за превишаване на пределите при неизбежна самоотбрана", а кога трябва да се самоотбранява човек и то срещу четири *** мутри дето ще те смачкат без да им мигне окото, може би когато бяха го убили, тогава трябваше да се самоотбранява. Правосъдие - made in Bulgaria

24

терсенето

преди 14 години

А, полицая го задържали защото не уцелил и другия