78

Чакам мобилизация

преди 1 година

С нетърпение очаквам да ми връчат АК и да ми кажат да тръгвам да се бия с Русия! Що еврофашаги и третополови ще отидат! Имам 3 награди за точна стрелба от различни дистанции!Дано Дано Дано!

77

Анонимен

преди 1 година

Сателита Старлинк предава всичко срещу 90 лв на месец

76

Ами да....

преди 1 година

ЕВРО---СТАТЕЛИТА НЕ ПРИЕМА РУСКИ ПРОГРАМИ , ЗАЩОТО ТЕ СА "КОСМИЧЕСКИ"!!/ като авиацията им.../

75

БЕЗ РУСКИ ПРОГРАМИ !

преди 1 година

Аз одобрявам и поддържам спирането на всички руски програми и телевизии . Имам да си разчиствам идеологически и робовладелчески сметки с руските ни продажници в продължение вече на осемдесет години . Нека и някои книги да се изгорят профилактично и назидателно полезно е и е задължително . Нека им се припомни съветско-руския терор ! Да излезем на протест срещу руските телевизии в България ! НИЕ НЕ СМЕ РУСОФИЛИ ! !

74

Разум Даскалски

преди 1 година

СЕГА едни ТЪНКОСТИ на ЗАБРАНАТА, когато нещо се ЗАБРАНЯВА се СЧИТА ЧЕ Е ОПАСНО и СТРАШНО. Евро политиците се СТРАХУВАТ СИЛНО от АЛТЕРНАТИВНА ГЛЕДНА точка. А пък ИСТИНАТА е НАЙ-СТРАШНАТА и ЧЕСТО Я ЗАБРАНЯВАТ.

73

Тъпо е

преди 1 година

Дори във Масачузетс, математически анализ се учи по сборниците на Бергман от 60-те години. На руски език.

72

Анонимен

преди 1 година

спокойно - опитват се да скрият, че в Украйна руснаците бият като *** на сватба

71

Анонимен

преди 1 година

АФГАНИСТАНСКИ СИРИЙСКИ И МАРОКАНСКИ ТВ МОЖЕ РУСКИ НЕ МОЖЕ.

70

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е терористична държава, скоро ще е като Хитлер забранена

69

Беновска пипа

преди 1 година

Таке е при демокрацията. Хората, които са живели при комунизма, ще забележат, че няма никаква разлика между използваните методи за манипулации тогава и сега.

68

стига бе

преди 1 година

Това е тотално безобразие. ЕС настигна комунизма. Едно време с дядо ми (лека му пръст) слушахме радио Свободна Европа, Дойче веле и Гласът на Америка. А сега търся в нета да гледам руски новини. Хората искат да видят и другата гл. точка и да преценят сами, а не само някаква гьобелсова пропаганда да го облъчва. Западните медии в това отношение са много по-напред от руските. Има тръстове и тинктанкове, който само това правят, да измислят новини и да облъчват хората. Но истината в тях я няма.

67

Анонимен

преди 1 година

Ами сложете си един сателит като онзи по препечения етнос и гледайте свободно.Без това и те и вие не се интегрирахте в обществото.

66

Евро Комисарка ВИКА

преди 1 година

Евро комисарка призовава всички европейски граждани да накажат Путин и цяла Русия като сега внимавайте НЕ СЕ КЪПЕТЕ, Живейте на тъмно и на студено. Зимата хомосексуализма ще ви сгрее и топли. Само така ще накажете Русия. Само да не си помислите че живеете е една голям европейска лудница.

65

Анонимен

преди 1 година

Руските медии са държавни лъжи, нищо не могат да прикрият!!

64

VPN

преди 1 година

ЕС постепенно се превръща в гей версия на третия райх или по-скоро на СССР, абсурдна идеология (в случая неолиберализъм), пропаганда по медиите, нетърпимост към алтернативни гледни точки и за капак - цензура.

63

Анонимен

преди 1 година

Ето ако тези сладури безделници , защитаващи руски интереси изчезнат от страната ще сме една идея по-добре

62

Анонимен

преди 1 година

Руската телевизия е лошо нещо, добре я спряха. Русия се разпада. Дупката в бюджета за януари е като кратер на вулкан

61

Пътнико свиден...

преди 1 година

Който иска да гледа руска телевизия: "Чемодан, вокзал, Москва"!!!

60

Анонимен

преди 1 година

До ГерманецКак е положението. Тази година успя ли да се изкъпеш или само си подмиваш в 4 точки.

59

мак

преди 1 година

Скоро ще премахнат всичко руско, книги от библиотеки, тези тв, които още излъчват, ще преименуват де що има руска фамилия (най-добре да е с украинска),въобще, неумните политици се обединиха и солидарно правят каквото им наредят онези от ес, ек и остальная .... Защо не спрат немските, нали заряди тяхната лелка Европа е наводнена от гости от всички краища на света и подложена на атентати?