19

Дедо Гочо

преди 3 години

Барцелонски се надява на хаос и терор по места и по този начин да покаже каво е без него . Прекратяване на неплатеният отпуск е възможен поради необходимост в служебната сфера след което връчване на заповед за освобождаване . Изхода драги гербераси е да излезете по майчински.

18

Десислава Атанасова

преди 3 години

Те искат да ни уволняват и да ни съдят. Това е неморално! ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО!Народа ни обича, а те ни мразят.

17

бай Иван

преди 3 години

Службите за сигурност излезли в отпуск,за да не ги обезкостят комунистите,дошли временно на власт ,чрез познатите им болшевишки приьоми,като погром,без демократични избори!

16

Анонимен

преди 3 години

Проблемът на превратаджиите на Радев е,че няма червена армия в страната.Така ще увиснат до няколко месеца.Но ще компрометират окончателно партиите като 19 майците.После на Борисов ще му е още по-лесно.

15

Анонимен

преди 3 години

Българското законодателство разрешава отпуск ,на който и да е служител, да бъде прекратен със заповед на съответния ръководител. Така че това излизане в неплатен отпуск прилича повече на действията на щрауса,който си заравя главата в пясъка като види опастност.

14

Калин Вельов

преди 3 години

В това служебно правителство е пълно с калинки.

13

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕСТЪПНОСТТА ПРИ ГЕРБ В СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ОГРОМНА!!ТОЗИ ИМА МНОГО РАБОТА ЗА ВЪРШЕНЕ!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Имам доверие на Рашков. Той е професионалист и много отдавна можеше да бъди министър на правосъдието и да направи прилична реформа там но и за вътрешното министерство е добър само че там така са се окопали че немам думи нито надежда....

11

Анонимен

преди 3 години

Аз на негово място щях да ги арестувам и да ги накарам три дни да пишат показания. Започнаха ли арестите в БРР за търговия с влияние или трябва да арестуваме Гешев, че да се завърти ръждясалото колело на про *** атурстс. Всеки служител с пагон може да защити Родината си като арестува Борисов, Гешев, Мавродиев, Пеевски или Цацаров.

10

Анонимен

преди 3 години

Режи здраво г-н Рашков народа е зад теб.

9

Анонимен

преди 3 години

Някаква разлика в дейността им..? Не ! Ам' кво тогава, дали в отпуск, дали на работа, все тая....

8

Рашо

преди 3 години

Ми прекратете им отпуската бе гусин голямо шеф, има ди правни основания или по-добре да ги няма а вие да мецате.хората са дали оценка за очакваните ви действия прозрачни и за малките деца

7

Калеко Алеко

преди 3 години

Ще излезнат ми, чий де го дирят с това правителство на Божков, Василев и ген.Решетников, в безвремието на този кабинет може да се случи всичко ... 2 месеца България ще е разграден двор за всакави шипионски афери, задкулисни игри и посегателства от кремълските постановчици и тъмни олигархични кръгове ... !!!

6

До 3

преди 3 години

И къде са тия партии, що не управляват?

5

Робот

преди 3 години

Тоя кво се пъне като след 2 месеца е аут.

4

Ончо

преди 3 години

Който го е разрешил, сега може да го отмени.

3

Анонимен

преди 3 години

Точно така, народа иска промяна. Българите гласуваха масово за антисистемни партии. Изпълнява се волята на народа, колкото и да им е неприятно на кaлинките от партия ГЕРБ.

2

Гиб Мелсън

преди 3 години

Винету си е пуснал кадрите в неплатен отпуск до септември. Явно Винету се надява да се върне на бял кон септември заедно с любимите си кадри. Остава загадка защо Винету е прибрал някои от машините за гласуване в полицията.

1

Анонимен

преди 3 години

Мачкай г-н Рашков!